reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

uwielbiam wstac rano ( u was popoludnie) i nadrabiac nieprzeczytane strony:tak:
Anja - jestes rewelacyjna !!!!!!!!!!!! moj sie tez nie domysla- ze jak palcze- to nie wiem sama czemu i zadaje mi 1000 pytan-jakbym omnibusem byla . a ja nie mam nawet ochoty mu tlumaczyc-czemu sie po prostu sam nie moze domyslic? taki geniusz z niego....
postanowilam -jade w weekend do tej kochanej pensylwani-bede ostrozna i moze dojade w jednym kawalku-od razu mi sie humor poprawia na sama mysl
jeszcze jedna wesola wiadomosc dzisiaj-siostra z polski mi pisze na gg ze kupila mi sliczny antyalergiczny kocyk do wozka dla dzidzi zebym juz nie kupowala. cudownie-rodzice mi przywioza we wrzesniu- no to pierwszy prezent juz jest! zaczyna sie dziewczynki-szalenstwo-ja juzchyba pekne i sama cos kupie jak upal przejdzie

reklama
Dobrze, ze ci na slub kupil:-);-);-);-)no wlasnie niektore szczesciary dostaja jakies ladne blink-blink, moze "dyskretnie" podrzucic rekamowke APART z delikatnie zaznaczonym czerwonym mazaczkiem upominek ciazowy:-) co jak myslicie?;-)ja absolutnie uwazam ,ze sie NAM nalezy za te niedogodnosci, zmiany figury, nastroje zmienne niczym kameleon:wściekła/y:

a ja dostalam prezent o mojego-kefir i zgrzewke wody do picia-czyz on nie jest prawdziwym romantykiem????!!!!

co do stanika to goraco polecam triumfa mamabell (czy jakoś tak) jest super elastyczny rośnie razem z cycem i nadaje się do karmienia Fajnie trzyma wkładki Jedyny minus to że sa tylko białe

Ten mój katalogu od jubilera by nawet nie zauważył - jemu trzeba jasno i konkretnie bo inaczej nie załapie...:tak::tak::tak: zresztą parę dni po tym jak się dowiedziałam o ciąży żartem spytałam co dostanę, a On do mnie "ale za co?" - ręce opadają normalnie.

Pumi ja akurat plakalam jak w TV rewelacje, ze Lepper zdymisjonowany, moment sobie super znalazlam, Lepper i Kaczorki w pudle a ja siedze wyje:no::szok::sick:

Anja chyba nie miał wyjścia :-) głupio by młoda bez bukietu wyglądała, ale nie mówię bo był przesliczny (powiedziałam co chcę).
Ja mam lepszy pomysł - może powiemy im po prostu wprost :-) jak znam swoją połóweczkę to będzie udawał ze nie wie o co mi chodzi ;-), a tak będzie wszystko jasne :-D

ja slucham caly czas tvn 24 ale mnie raczej to bawi co sie dzieje a nie nastraja do placzu.:rofl2:
wstalam wczesniej( o 9) zeby zdazyc na poczte zanim upal zaatakuje ale widze ze juz na zewnatrz patelnia-ufff a na poczte musze isc czy chce czy nie:no:

sylla: Ja uważam, że logika ma coś wspólnego, nie sądzę, żeby noszenie koralików czy innych świecidełek na szyi miało cokolwiek wspólnego z pępowiną dziecka :\ I nie bawię się w senniki, może dlatego, że zazwyczaj nie śni mi się nic 'zastanawiającego' ani strasznego. :) A jak już, to sama wiem, o co chodzi. ;)
A co do omc męża, to muszę powiedzieć, że kwiatki dla mnie nie są mu obce, raz nawet przyszykował mi caly stół wokół monitora obstawiony kwiatkami, miałam taki mały ogródek. ;) A co do błyskotek, to niedługo się pobieramy, obrączki mi wystarczą. :D

reklama
Do góry