reklama
A
aOLA
Gość
oczywiscie ze się należa nam prezenty A bizuterie APART uwielbiam Mam i obrączki od nich i piersciaonek zaręczynowy i 3 komplety
A po prorodzie zaraz w szpitalu dostałam właśnie jeden z moich kompletów od męża
A po prorodzie zaraz w szpitalu dostałam właśnie jeden z moich kompletów od męża
Anja78
matka superstar
AOLA slonce, czy twoj maz moze wyslac jakis spam motywacyjny do naszych chlopow:-)moze im by przejasnilo sie w glowie;-)no to mamy szczesciare z romantycznym mezczyzna! Super, bling-bling w szpitalu po porodzie, normalnie zaraz padne z mojego krzesla obrotowego
A
aOLA
Gość
tez mnie zaskoczył tzn wiedziłam że coś mi kupi bo mu jasno powiedziałam ale nie sadziłam że tak sam i od razu w drugi dzień po porodzie:-)
Anja, mój mążuś mi wczoraj napisał, że ma jakiś drobiazg dla mnie, ale trochę dla nas, ale bardziej dla mnie - i tyle wiem.
Jest w podróży służbowej. Ale nie sądzę, żeby to było z okazji ciąży. W ogóle nie wiedziałam, że jest taki zwyczaj
ale fajny, chyba muszę mu jakoś podpowiedzieć - hmm.
Jest w podróży służbowej. Ale nie sądzę, żeby to było z okazji ciąży. W ogóle nie wiedziałam, że jest taki zwyczaj
ale fajny, chyba muszę mu jakoś podpowiedzieć - hmm.
Generalnie praktyczne prezenty nie są złe, ale tym razem skoro to ma być drobiazg, to raczej spodziewam się czegoś mniejszego. Dam znać w niedzielę, jak przyjedzie, albo jak wcześniej z niego wyciągnę, co to jest
reklama