reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tak tak, macie racje ze strzelce sa fajne- ja jestem z 4 grudnia- barbórka:p ale mam nadzieje ze synek bedzie ze stycznia:) bo jednak cały ropk ma do tylu, wiem to po sobie

reklama
Moj Luki jest z 14listopada, ale charakterem nie jest skorpionowaty:-pwiec jutro ruszam na zakupy prezentowe dla niego + ugotuje jakas egzotyczna kolacje o wpakowaniu sie w koronkowa bielizne moge zapomniec, bo jedynie w co wchodze to puchaty szlafroczek w kotki- malo sexowny:no::no::no::no:
Ja jestem z 22stycznia , termin mam na 18 wiec, wiec Nadia raczej bedzie WODNICZKA, bo u mnie w rodzinie tendencja do przenoszenia:baffled:chyba,ze w swoje 30te urodziny wyladuje na porodowce:wściekła/y:szampana wtedy nie bedzie:sorry2:

Anja, ja też jestem z 22 stycznia, tylko dwa lata wcześniej urodzona, więc "piąteczka":-):-D:-)
jeśli Nadia urodzi się 18 stycznia to będzie koziorożec, bo w 2008 do 20 stycznia włącznie należy do tego znaku.

Agnie ja się dopytywałam o cabrio a podstawka to już dla twojej wygody wpinania fotelika do samochodu bo normalnie to trzeba go w pasy jeszcze to ubrać, więc na mieście może ci sie spieszyć.
No i podstawka to dodatkowe bezpieczeństwo( i kasa bo razem z podstawką nowy fotelik kosztuje chyba około tysiala:szok::szok::szok:) bo ma taka nogę co się zapiera o podłogę w samochodzie, więc wtedy nie ma możliwości przesunięcia się na tylnym siedzeniu

ale nam się teraz urodzinki posypią :-):tak::tak::tak:

Albiniec ja złoże życzonka jutro:tak::tak::tak:

reklama
Ale numer Pandi:-)fajnie!
wlasnie ta podstawka zajebiscie droga i nie mozna doczepiac do innych fotelikow (powyzej 13kg)ale wygodne jest, moze wyrwe jakis uzywany na allegro;-)
przyszedl pan co nam pomaga w remoncie, napruty bajabongo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale cuz piatek-weekendu poczatek:-D

Do góry