reklama
Anja78
matka superstar
Moj Luki jest z 14listopada, ale charakterem nie jest skorpionowatywiec jutro ruszam na zakupy prezentowe dla niego + ugotuje jakas egzotyczna kolacje o wpakowaniu sie w koronkowa bielizne moge zapomniec, bo jedynie w co wchodze to puchaty szlafroczek w kotki- malo sexowny
Ja jestem z 22stycznia , termin mam na 18 wiec, wiec Nadia raczej bedzie WODNICZKA, bo u mnie w rodzinie tendencja do przenoszeniachyba,ze w swoje 30te urodziny wyladuje na porodowceszampana wtedy nie bedzie
Ja jestem z 22stycznia , termin mam na 18 wiec, wiec Nadia raczej bedzie WODNICZKA, bo u mnie w rodzinie tendencja do przenoszeniachyba,ze w swoje 30te urodziny wyladuje na porodowceszampana wtedy nie bedzie
G
goscinnie
Gość
sylka_k
mama styczniowa 2008
Agnie ja się dopytywałam o cabrio a podstawka to już dla twojej wygody wpinania fotelika do samochodu bo normalnie to trzeba go w pasy jeszcze to ubrać, więc na mieście może ci sie spieszyć.
No i podstawka to dodatkowe bezpieczeństwo( i kasa bo razem z podstawką nowy fotelik kosztuje chyba około tysiala) bo ma taka nogę co się zapiera o podłogę w samochodzie, więc wtedy nie ma możliwości przesunięcia się na tylnym siedzeniu
ale nam się teraz urodzinki posypią :-)
Albiniec ja złoże życzonka jutro
No i podstawka to dodatkowe bezpieczeństwo( i kasa bo razem z podstawką nowy fotelik kosztuje chyba około tysiala) bo ma taka nogę co się zapiera o podłogę w samochodzie, więc wtedy nie ma możliwości przesunięcia się na tylnym siedzeniu
ale nam się teraz urodzinki posypią :-)
Albiniec ja złoże życzonka jutro
sylka_k
mama styczniowa 2008
22 stycznia to chyba dzień dziadka
G
goscinnie
Gość
Pandorax nie mam pojecia, czy to bład czy nie. Niby artykuł pisany przez Doktorke.
reklama
Anja78
matka superstar
Ale numer Pandi:-)fajnie!
wlasnie ta podstawka zajebiscie droga i nie mozna doczepiac do innych fotelikow (powyzej 13kg)ale wygodne jest, moze wyrwe jakis uzywany na allegro;-)
przyszedl pan co nam pomaga w remoncie, napruty bajabongono ale cuz piatek-weekendu poczatek
wlasnie ta podstawka zajebiscie droga i nie mozna doczepiac do innych fotelikow (powyzej 13kg)ale wygodne jest, moze wyrwe jakis uzywany na allegro;-)
przyszedl pan co nam pomaga w remoncie, napruty bajabongono ale cuz piatek-weekendu poczatek