reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Helenko jesteś wreszcie:-D:-D ale masz zimową rodzinkę hihihi

Moja dzidzia miała dzisiaj nad ranem ok. 5 giga czkawkę, aż mnie obudziła:szok::szok::szok:

mój mąż twierdzi, ze to efekt niedotlenienia i jak sie będzie powtarzać to idziemy na usg:baffled:
a dzisiaj jak przypadkowo trafiłam na program mamo to ja właśnie mówili o czkawce i ze to na pewno niedotlenienie:szok::szok::no:

aż musiałam synusia ukołysać do snu. Udało mi sie to po godzinie wyczyniając akrobacje na łóżku jak naleśnik:-D:-D:tak::tak::tak:
a ja potem usnęłam dopiero około 9
oby wszystko było dobrze

Albiniec to jutro świętujemy;-):tak::tak::tak:

sylkatylko maz jest z sierpnia ja jestem z lutego wogule cala rodz opanowala zime tylko on jest z lata
dziewczyny jak maci te skurcze to czy sa bolesne bo mi najpierw twardnieje brzuszek a potem boli kregoslup chyba powinnam isc z tym do lekarza ale nie chce panikowac bo zamkna mnie w szpitalu
Albiniec wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-):-)

sylka a napewno chodzi o dzieciaczki nienarodzone czy malenstwa ktore sa juz z nami bo slyszalam ze w brzuchu tak sobie trenuja przepone wiec nie wiem co myslec

wyjątek potwierdza regułę:tak::tak::tak:.

Tam w tym programie wypowiadał się lekarz i mówił, ze to dotyczy zarówno dzieci w brzuszku jak i niemowlaczków.:nerd:

Wszystko wskazuje na to, ze Dawidek bedzie jednak w Grudniu. Jezeli tak bedzie to urodziny miesiąc po miesiacu. Mąż 29 października, ja 10 listopada i Dawidek w pod koniec Grudnia ;-).
Dziekuje, za życzenia i tak pewnie że możemy juz zaczać swietowac ;-)

Albiniec, pożyczę Ci najlepszego jutro:-)
O tych czkawkach to nie słyszałam:no:, tylko że wszystkie maluchy w brzuchu to mają i nigdzie nie pisali że trzeba sie niepokoić.
Ja jestem wodnik, więc chciałam dzidzię też z tego znaku. Mążuś chciał rybkę - jak on - ale to się nie uda, prędzej będzie koziorożec. Lekarz mi mówił żeby trzymać się terminu z okresu lub usg w pierwszym trym, bo potem jeśli nawet wychodzi że nieby wcześniej, to raczej oznacza, że dzidzia będzie duża, a nie że wcześniej się urodzi. Słyszałam też że generalnie ciąża trwa 266 dni licząc od zapłodnienia - jeśli jesteście w stanie to ustalić.:cool2:

Agnie ja tez chyba:confused::confused: kupuje xlandera (bo ostatnio zastanawiam sie nad mutsym lub quinny), ale fotelik do x landera pasuje maxi cosi i z tego co sie orientowałam na testach najlepiej wychodzą
dlatego juz sobie zaklepałam fotelik a wózek później podpasuję:tak::tak::tak:

reklama
Albiniec- wszystkiego NAJ NAJ:happy2:100lat i radosci ze zdrowego Dawidka:tak:
Pumi- wlasnie moze lekko zaakraglona buzia wychodzi ci barziej na korzysc niz wystajace kosci policzkowe, tak czy siak lepiej ci w "ciazy" do twarzy:-)
Czkawki sa nrma, nie maja nic wspolnego z niedotlenieniem:confused:

Do góry