reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

7 kilo ?!
xx_szoking.gif
cos ty wieloryba zamowila? hihi

reklama
czy ktoras z was kupuje cos w sklepie smyk? bo mam karte rabatowa z gazety do tego sklepu i moge komus wyslac w kopercie. bedzie za 5 dni w polsce

a wieloryb jest jadalny hihihi
miruna , tak sie nazywa rybka, aż mi ślinka cieknie z okazji rybki po grecku:-p:-p

Pumi ja mam smyka u siebie, ale pewnie dużo dziewczyn sie po nią zgłosi hihih

BPD 80,5 mm 32w
HC 298,8 mm 32w2d
AC 283,6 mm 32w3d
FL 59,6 mm 30w4d
EFW 1894g 32w3d

średnia wg USG 32 tydzień wg OM 31t2d. Czyli wg USG termin mam na 5 stycznia :-))

Sylka - to napisz mi na priva imie, nazwisko i adres bo dzis ide na poczte. Pytalam siostre czy nie chce ale ona nie ma tego sklepu w poblizu.

RYBA PO GRECKU!Dzięki Sylka za olśnienie!No jasne!Już dawno chciałam zrobic....Mniam,mniam...uwielbiam!Dziś tez nie mam co narzekać na obiadek ale rybka po grecku musi być i to zdaje się,że juz w poniedziałek.Jutro do szwagierki na imieniny jedziemy to jeść nam dadza na pewno :-) A pojutrze do mojego chrześniaka na urodziny.To tez liczę,że się moja kochana K. postara i cos przygotuje pysznego :-)

o boy, Pumi malo co sie nie poryczalam jak zobaczylam ta malenka;-),od razu musialam powyciagac kocyki i ciuszki by ogladnac, juz sie nie moge doczekac, a mala Ania jest prze-przesliczna, taka drobniutka a ty wygladasz PETARDA-HAPPY, taka typowa mamuska next to be!
Pumi,nie wiem czy mi sie nie zdaje ale bardzo zlagodnialy ci rysy twarzy, zmieniona jestes w porownaniu do zdjec na poczatku czy z przed ciazy, bardzo pozytywna zmiana na twarzy, wygladasz moze po prostu bardzo szczesliwie:-):-):-):-)

reklama
Cześć. Właśnie wróciłam od lekarza. Dzidzia duża - waży 2014g, atrybutów męskości nadal nie widział więc być może jednak będzie dziewczynka. Ja kolejne 3 kg na +. Razem będzie już 11 kg. Jutro mam się zgłosić do szpitala na zapis KTG. Jak mi wyjdą skurcze w zapisie to zostawi mnie w szpitalu (oby nie, bo nie cierpię szpitali). Wzięłam tydzień zwolnienia, potem jeszcze 2 tyg do końca listopada chcę wrócić do pracy i potem już do końca na zwolnienie.

Do góry