reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
a wieloryb jest jadalny hihihi
miruna , tak sie nazywa rybka, aż mi ślinka cieknie z okazji rybki po grecku
Pumi ja mam smyka u siebie, ale pewnie dużo dziewczyn sie po nią zgłosi hihih
miruna , tak sie nazywa rybka, aż mi ślinka cieknie z okazji rybki po grecku
Pumi ja mam smyka u siebie, ale pewnie dużo dziewczyn sie po nią zgłosi hihih
G
goscinnie
Gość
BPD 80,5 mm 32w
HC 298,8 mm 32w2d
AC 283,6 mm 32w3d
FL 59,6 mm 30w4d
EFW 1894g 32w3d
średnia wg USG 32 tydzień wg OM 31t2d. Czyli wg USG termin mam na 5 stycznia :-))
HC 298,8 mm 32w2d
AC 283,6 mm 32w3d
FL 59,6 mm 30w4d
EFW 1894g 32w3d
średnia wg USG 32 tydzień wg OM 31t2d. Czyli wg USG termin mam na 5 stycznia :-))
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
RYBA PO GRECKU!Dzięki Sylka za olśnienie!No jasne!Już dawno chciałam zrobic....Mniam,mniam...uwielbiam!Dziś tez nie mam co narzekać na obiadek ale rybka po grecku musi być i to zdaje się,że juz w poniedziałek.Jutro do szwagierki na imieniny jedziemy to jeść nam dadza na pewno :-) A pojutrze do mojego chrześniaka na urodziny.To tez liczę,że się moja kochana K. postara i cos przygotuje pysznego :-)
Anja78
matka superstar
o boy, Pumi malo co sie nie poryczalam jak zobaczylam ta malenka;-),od razu musialam powyciagac kocyki i ciuszki by ogladnac, juz sie nie moge doczekac, a mala Ania jest prze-przesliczna, taka drobniutka a ty wygladasz PETARDA-HAPPY, taka typowa mamuska next to be!
Pumi,nie wiem czy mi sie nie zdaje ale bardzo zlagodnialy ci rysy twarzy, zmieniona jestes w porownaniu do zdjec na poczatku czy z przed ciazy, bardzo pozytywna zmiana na twarzy, wygladasz moze po prostu bardzo szczesliwie:-):-):-):-)
Pumi,nie wiem czy mi sie nie zdaje ale bardzo zlagodnialy ci rysy twarzy, zmieniona jestes w porownaniu do zdjec na poczatku czy z przed ciazy, bardzo pozytywna zmiana na twarzy, wygladasz moze po prostu bardzo szczesliwie:-):-):-):-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
Pumi już wysłałam,
wielkie dzięki
Szczypawka mam się czym rządzić, 7 kilo hihii
wielkie dzięki
Szczypawka mam się czym rządzić, 7 kilo hihii
sylka_k
mama styczniowa 2008
Pumi podaj mi swój adres to ci coś w podzięce wyślę.
Może twoje ulubione czekoladki hihih
Może twoje ulubione czekoladki hihih
reklama
Cześć. Właśnie wróciłam od lekarza. Dzidzia duża - waży 2014g, atrybutów męskości nadal nie widział więc być może jednak będzie dziewczynka. Ja kolejne 3 kg na +. Razem będzie już 11 kg. Jutro mam się zgłosić do szpitala na zapis KTG. Jak mi wyjdą skurcze w zapisie to zostawi mnie w szpitalu (oby nie, bo nie cierpię szpitali). Wzięłam tydzień zwolnienia, potem jeszcze 2 tyg do końca listopada chcę wrócić do pracy i potem już do końca na zwolnienie.