reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my co roku jezdzilismy ma narty. W tym roku niestety posiedzimy w domku.Mojemu nie przyszlo by do glowy zeby pojechac beze mnie- chyba by mi zylka z zazdrosci pekla hihihihi.
Sylka - dobry numer
xx_brawa_01.gif
haha - tez sie usmialam.
Bylam wczoraj u Ani. Bosze! ta malutka istotka jest taka slodka ze cala noc mi sie snila. Paznokcie ma wielkosci glowki od szpilki- no brak mi slow. A moj maz jak zobaczyl jakie to jest drobniutkie malenstwo- stwierdzil ze naszej Dominiki przez 2 miesiace nie wezmie na rece bo sie bedzie bal

Załączniki

• Picture 706.jpg
    Picture 706.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 24
  • Picture 707.jpg
    Picture 707.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 33
  • Picture 703.jpg
    Picture 703.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Właśnie przyszły mi relingi kuchenne zamówione przedwczoraj na necie.
no nie dacie wiary. u nas w sklepie są 3 razy droższe:szok::szok::szok:

ale się zawiodłam, bo myślałam, ze rożek dla dzidzi przyjdzie pierwszy:-(

Pandi spokojnie ze wszystkim zdążysz. najpierw zajmij sie obroną a potem będziesz miała wolny umysł i bez reszty poświecisz sie szałowi zakupowemu.
zresztą tylko mieć kartę przy sobie lub gruby plik banknotów i wszystko można kupić jednego dnia, ale poco? przyjemności trzeba stopniować :tak::tak::-D:-D:-D

Asia ja wiem , że mój mężulo nigdzie beze mnie nie pojedzie, bo strach by mu na to nie pozwolił ;-);-)hihi, zatruję,
ale na pewno miałby cholerne wyrzuty sumienia. :tak:
ale w pracy planują go wysłać pod koniec tego roku lub na początku następnego na 4 miesięczne szkolenia. i ja aż sie boję jak go nie będzie przy porodzie, ale na razie staram się na ten temat nie myśleć.
zresztą teraz każdy termin nam nie odpowiada. Pod koniec roku święta, początek ja rodzę , potem trzeba mi pomóc przy dziecku, dalej pierwszy uśmiech i gaworzenie, podnoszenie główki, siedzenie i tak dalej.
a przecież pojechać musi
nie wiem, może się wyłga:baffled:

ale śliczna i tyle różowości:-):-):-):-)
jest naprawdę malutka
Pumi mój też powiedział, że nie weźmie na ręce, a ja na to , ze nawet będzie kąpał hihihi

Pumi- przeurocza jest ta mała:-) Taka malutka i bezbronna;-)
Sylka- moj mezulo tez jest wodnikiem i naprawde ciesze sie ze nasz synek tez bedzie spod tego znaku.
No a jesli praca chce wyslac Twojego meza na szkolenie to niech to zrobia teraz bo pozniej to ja na Twoim miejscu odstawiłam bunt!!

Pumi fajne słoneczko :-), niech zdrowa rośnie. Niedługo swoją corcią bedziesz sie cieszyć :tak:.
Moj Dawidekm rosnie dobrze, wazy super, czekamy juz na niego.

kurcze Sylka a jak pojechal by teraz to i tak sie nie zalapie na porod skoro mialby jechac na 4 miesiace?
A Ania jest po prostu niedo opisania w slowach- i juz wiem ze jak sie moja mala urodzi to zwariuje na jej punkcie
509.gif
509.gif

Pumi słodziutka malutka!Pogratulować urody :tak:

Ja mam wszelkie szanse,że jednak moja Zuzia będzie strzelcem.I tak jakoś bardziej mi zarys osobowościowy tego znaku zodiaku pasuje do naszej szalonej rodzinki :cool2: Oczywiście to niestety nie bliźniak(w moim najbliższym otoczeniu mnóstwo bliźniaków-widocznie lubimy trzymać się razem) ale strzelca jak tak sobie oglądałam to najłatwiej byłoby mi zrozumieć.Podobny byłby do rodziców.No i ja Wam powiem,że wydaje mi się,że to będzie jednak strzelec-tak czuję :tak:

A jeśli chodzi o wyprawkę to mi brakuje 2 prześcieradełek,spirytusu,wacików i tych innych aptecznych drobiazgów...i dla mnie staczniczków do karmienia i tych majtek połogowych.Ale to kupię jak już będę torbę pakować.A postanowiłam,że przed 1.12. nie spakuję rzeczy bo w 8 miesiącu rodzic przecież nie zamierzam!RESZTĘ MAM!Ufff...I jakbym nie miała to dopiero bym była spanikowana...Nie byłoby nas stać jednorazowo na taki wydatek...jeszcze ten rozszerzający się w terminach i kosztach remont....Ale będzie dobrze!Zuzia dostała już nawet swojego pierwszego pluszowego misia!Jest uroczy...

Kurcze Pumi wiem, ze jakby teraz to i tak nie zdąży.:szok: Dlatego boje sie każdego terminu.

łatwa sprawa sie wyłgać,bo pojedzie ktoś inny. A to jest pewna forma awansu, bo po każdym ukończonym dostaje podwyżkę i awans.

Pumi spokojnie masz jeszcze niecałe 3 miesiące:tak::tak: a teraz obserwuj, co by niczego nie uronić hihi

Albiniec i jak wymiary:confused:

reklama
Przypuszczam, ze przyjeżdżałby co dwa tygodnie ale mnie to wcale nie urządza:no::no:

właśnie mąż mi przywiózł 7 kilo ryby hihi

nie, nie, nie myślcie że zwariował. tyle mu kazałam kupić bo teraz w III trym musimy dużo ich wcinać:tak::tak::tak:

Do góry