reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Poronienie czy urodzenie chorego dziecka nie ma NIC wspolnego z sexem podczas ciazy:angry::angry::angry::angry::angry:
Jezeli ciaza jest niezagrozona to nie ma powodow rezygnowania ze wspolzycia.
Wiec nie straszcie takimi opowiesciami o poronieniu czy przedwczesnym urodzeniem,
sa inne czynniki ktore na takie problemy maja wplyw.

reklama
Juz lepiej. A co do palenia to chyba jestem szczesciara. W moim otoczeniu nikt nie pali, ani rodzina, ani przyjaciele, ani blizsi lub dalsi znajomi. Musialabym sie ostro wysilic zeby kogos namierzyc:tak:

Anja masz racje, ale jak bylam na wakacjach w Hiszpani w 7 tygodniu ciazy i nagle zaczelam krwawic to tamtejszy lekarz stwierdzil ze to przez seks i taka wlasnie wpisal mi diagnoze w dokumentacji. Na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze.

mozemy bez konca mnozyc i cytowac artykuly ze sex w ciazy jest bezpieczny a nasi jak sie boja tak bac sie beda i zadne argumenty w tym nie pomoga

witam, pogoda nie zachęca do wyjścia z domu, ale chyba będę musiała pójść na uczelnię:baffled:.
Zaczynam trochę myśleć o świętach - Wy też? Parę dziewczyn tu wspomniało, że mogą rodzić już przed świętami:szok: - ho, ho, ho! Ja z tym swoim terminem na koniec stycznia to raczej się wcześniej nie rozpakuję - no chyba że te stresy Fikołka pospieszą:shocked2:

Dzień dobry!
Nie stresować się-nie warto...Będziesz sie mogła jeszcze pierożkami z kapustą poopychać na święta...Ja rzeczywiście coraz bardziej myślę o świętach.Bo prawdopodobnie przed świętami już będziemy w komplecie :tak: Z tego co doktorek mówił przy ostatniej wizycie to właśnie przed świętami sie rozdwoję...OCH!Pierwsze święta razem :happy2: Tylko tych pierogów tak mi szkoda...

Dzien dobry
Pandorax- no ja z tym moim terminem na 29 stycznia to tez nie planuje sie rozdwoic na swieta;-)
U mnie remont pełna para. Fachowcy wzieli sie ostro do roboty. Ale wczoraj sie wkurzyłam- to tak odnosnie palnia fajek. Przyjechali fachowcy i sobie zaczeli popalac w pokoju, ktory remontują. No i moj czujny nosek wyczuł to. Kazałam mezowi zworocic im uwage..Bo kurde nie dosc,że pala w pokoju dziecka to jeszcze nawet sie nie zapytaja czy moga zapalic. Co to za wychowanie...Wchodza do czyjegos domu i pala fajki....Myslałam,że zabije:wściekła/y:

Marek, moj mąż mowi, ze czuje, iż nasz Dawidek bedzie jeszcze Grudniowy :). Zresztą jak powiedzą cc to bedzie to zaraz po świetach.

reklama
Zaraz pędzę do szkoły rodzenia.Póżniej do pracy a wieczorkiem z mężusiem na basen jedziemy poszaleć.Właśnie dzwonił i zaproponował basen.Tylko...skąd ja mam wytrzasnąć taki strój na wieloryba?! :szok: Przecież to nie taka łatwa sprawa...A kupować...na tym etapie ciąży to już mi się chyba nie opłaca.Jak było ciepło to jeżdzilismy nad wodę.Póżniej byłam jeszcze parę razy na basenie...ale jeszcze się mieściłam w stary strój...A teraz jakos tego nie widzę :dry:

Do góry