reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi, ten magnes jest ok mozesz go brac ale 250 to za duzo, znajdz jakis z mniejsza dawka.

co do sera...wczoraj mnie naszlo i sobie kupilam brie, c'mon nic sie nie stanie:-):-)bo potem jak urodze to pewnie tez nie bede mogla i dupa....wiec wczoraj mialam uczte, wedzony losos, serek plesniowy ze swierza bagietka:-)petarda!

reklama
Pumi nie znam niestety ale działanie kazdego magnezu jest takie same, najważniejsze jest to gdzie sie rozpuszcza i z czego jest wykonany budulec. Czyli, ile jest talku, laktozy i inne takie i ile jest w jednej dawce tabletki magnezu.

ja ostatnio mam wielka ochote na sex ale moj maz nie chce i nie wiem jak mam go przekonac. juz nawet ktoregos dnia sie go zapytalam czy to dlatego ze jestem gruba i mam rozstepy to powiedzial ze to nie przez to bo mu to nie przeszkadza tylko on sie poprostu boi ze moge wczesniej urodzic i nie da sobie nic przetlumaczyc przeciez ja tez mam potrzeby:-D

Mili- nie jestes sama w swojej niedoli hihihi- moj bal sie dotykac nawet moj brzusio po tym jak ostatnio wyladowalam w szpitalu z tymi wodami. Na szczescie brzusio juz poglaskal ale na poglaskanie mnie to musze chyba poczekac po prodzie i pologu

o kurcze!!!!pazdziernikowe mamy sie juz "wyprowadzily- rozdwojone wszystkie"!lipcowki sie pokazaly, pamietacie jak nasz styczen byl na samym koncu???
wielki dzien sie zbliza!:szok:

no wlasnie Pumi moj maz mowi ze wstyczniu sie poprzytulamy jak dzidzia sie urodzi , on chyba mysli ze ja zaraz po porodzie bede miala ochote wtedy to dopiero nie wiadomo kiedy bedziemy sie przytulac bo ja bede w pologu no i bedzie malenstwo wiec to nie taka prosta sprawa bedzie. Moze dzisiaj jak wroci wczesniej z pracy to moze uda mi sie go jakos namowic i pomyslalby ktos ze z mojego meza taki cykor jest:-D

No właśnie teraz jeszcze można a po porodzie nie będzie można wiec trzeba krzystac :-D W połogu nie wolna bo sie macica obkurcza i wszystko wraca do stanu z przed ciąży...czyli niełatwe zadanie przed tą nasza macicą!Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak ona będzie się kurczyć :happy2: W każdym razie wtedy seksu nie wolno 6 tygodni.Czasem jak wszystko pięknie wraca do normy lekarz daje "zielone światło" po 5 tygodniach ale raczej jednak trzeba to 6 odczekać.Wiem,że się nie da "na zapas" ale jakże przyjemnie jest jednak próbować :tak:

Mili to mamy to samo.:-:)-(
ja nie mogę męża w żaden sposób przekonać. strasznie się boi, ze może coś dzidzi zrobić lub mogę za wcześnie urodzić:baffled:
a na dodatek teraz żona kolegi poroniła a drugiego dziecko urodziło sie w szóstym miesiącu i prawdopodobnie będzie niepełnosprawne , jak nie cos więcej. i mój boi sie do mnie dotknąc

i tak jak mówisz też mamy potrzeby. a potem te 6 tygodni:dry::dry:

reklama
Do góry