reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sylka-ale mialas nadrabiania w czytaniu hihi i widze ze odpisujesz na raty.
Anja- teraz bedziesz miala czym trzaskac jak sie na Lukiego wkurzysz hihihi
Ja dzis korzystam z pieknej pogody i jade na Manhattan- oczywiscie gdzie?! do sklepu dzidziowego.
Wklejam fotke slicznej Ani.

Załączniki

• DSC01938.JPG
    DSC01938.JPG
    111,9 KB · Wyświetleń: 30
my dajemy naszej Nadii na drugie Monika, jak siostra Lukasza, on jest z nia bardzo zwiazany i ja bardzo lubie. sama nie ma dzieci, wiec sprawimy jej tym radosc, poza tym mieszka w tej samej kamienicy co my, wiec bedzie komu podrzucac mala na wypadek kina czy konceru:-)

Sylka- gdzie zdjecia twojego brzusia?????????????? czekam i czekam!!!!
Wczoraj moj monsz mnie pocieszal bo zaczelam sie dolowac ze jestem gruba i w nic sie nie mieszcze ( przeciez mam 15 kilo na + ) a P. mnie czule przytulal i mowil ze nie jestem wcale gruba tylko mam duzy brzuszek bo przeciez Dominike nosze- ufff stwierdzenie rowne z odkryciem ameryki hihih- ale mnie troszke pocieszyl ze nie uwaza mnie za wieloryba.
Chcialam kupic dla siebie wczoraj jakis plaszczyk ale za kazdym razem jak cos przymierzam i widze sie w lutrze to popadam w depresje .....

naprawde sliczniutka, drobniutka taka:blink:slodka, ohhhjuz sie nie moge doczekac swojej Nadusi.
te drzwi to do pokoju malej, wiec niedlugo ona bedzie trzaskac:-p wszystko pomalowane i czekalismy na drzwi, polozymy mieciutka wykladzine i bedzie bajkowo w sobote kierunek- IKEA

Czesc Mamusie,
Własnie sie obudziałam :), co prawda najpierw o 7, potem o 11 zasnełam (nie potrzebnie). Jestem nie pytomna:-(.
Pumi słodka dzidzia na zdjeciu. Gratulacje, z okazji zostania ciocią, sorki ze jeszcze tego nie zrobiłam. Ja tez niedługo bede ciocią, jeszcze w tym miesiacu.

Śliczna ta Ania i taka malusieńka :tak::tak:
a pomysł balonowy w deskę,:tak::tak: sam bym coś takiego sobie kupiła, może coś się znajdzie:confused:

a ja ostatnio odkryłam na osiedlu mały sklepik, w którym o dziwo są również dzidziowe ubranka. nigdy do niego nie zaglądałam, bo przeniosłam sie z innego końca miasta , a jak jechałam na zakupy to do centrum.
co prawda na osiedlu nie mieszkam tylko tak bardziej na uboczu bo w domku ale sklepik, chyba będzie mój ulubiony. dużego wyboru nie ma, ale za to jak coś jest to naprawdę ładne, nie żadne badziewie. w sobotę zakupiłam pięknego bawełnianego pajaca z niedrapkami i czapeczką za jedyne 26 zeta,:szok::szok: to chyba niedrogo. bo takie kompleciki to powyżej 30 zeta zwykle widziałam

Pumi- no sliczna ta Ania:-) Podobna do cioci:-D
Albiniec- a spij, zreszta taka pogoda ze sie z wyra nie chce ruszyc. jak masz okazje to odpoczywaj

a wiecie, ze ja mam wklęsły jeszcze pępek. :tak::tak::tak:

hihi ale jak ostatnio z mężem robiłam porządki w szafie , chociaż a bardzo nie dał mi sie do niczego dotknąć to ze zmęczenia zrobił mi sie płaski i brzuszek twardy:-:)-(. dlatego teraz prawie ciągle sie obijam

a zdjątka zaraz wkleję

reklama
dziekuje kochane- przekaze szwagierce.
Ja jak widze te mala kruszynke to tym bardziej nie moge sie doczekac mojej. Ale mam juz przynajmniej poczucie ze to blizej niz dalej. Wklejam jeszcze fotke cudnej Ani z jej 1,5 rocznym braciszkiem. Rozkoszne te dzieciaczki

Załączniki

• DSC01946.JPG
    DSC01946.JPG
    53,8 KB · Wyświetleń: 37
Do góry