reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sok bananowy pyyycha:-p
Zwłaszcza z lodem i wódką........................ale mogę tylko pomarzyć:-D
A ja ma ochotę na to czego nie wolno!Na łososia wędzonego!mniam mniam juz od 2 dni za mną chodzi.Dzisiaj w dodatku w sklepie babka przede mną kupowała:no: i tak mi ślinka poleciała..................oj szkoda szkoda

dobre co, koles sobie SPA zrobil:-D, polozne mialy niezla beka z niego, a ja lososia jem!, gino mi pozwolil, powiedzial, ze raz na jakis czas losos wedzony czy makrela nie zaszkodzi, surowe mieso, suszi NIE ale wedzona ryba ok.
zamiescilam zdjecia swojego brzucha w galerii:tak:

Anja
xx_smiech_big.gif
ty jak cos palniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobre hihihi

tiaaaa Anja- obejrzalam wlasnie fotki- witaj w swiecie spasionych fok. Wszystkie bluzki mi sie podnosza do wysokosci pepka - jak u ciebie na drugiej fotce.
ja sie czuje strasznie ociezale.
Jestem caly czas podekscytowana tymi narodzinami u mojej szwagierki- moja mala czuje te nastroje i sie wierci i kopie.
Na domiar emocji- dzwonil moj monsz, ze jego wspolnika dzis nie ma ( czyli jego brata a mojego szwagra, ktory siedzi na porodowce ), i ma pracy za dwoch , to jeszcze mu wlasnie dwoch pracownikow odeszlo bez uprzedzenia i zostalo z 5 tylko dwoje+ monsz a roboty po uszy. I biedny nie wie kiedy dzis do domu wroci bo go terminy gonia. No to ja na te okolicznosc samotnie spedzanego wieczoru - zrobie sobie salon pieknosci. maseczke na twarz, henne na rzesy......

Dzień dobry,
odnośnie termometrów - mam w domu elektroniczny Brauna i jest beznadziejny - w trzech pomiarach w odstępie 5 minut pokazuje inną temperaturę - w zależności też w którym uchu się mierzy - odradzam...
Dla Klary kupiłam taki z wąską elastyczną końcówką - zobaczymy jak się sprawdzi. Ja i tak najbardziej ufam rtęciowym - może kupić ze dwa na zapas?;-)
Jutro idę na echo serca Małej- lekarz powiedział że badanie nie jest konieczne bo jego zdaniem wszystko jest w najlepszym porządku, ale jeśli chcę mieć 100% pewności to lepiej do kardiologa . Jak dla mnie to niepotrzebny wydatek i zbędne naświetlanie dzidzi (usg trwa od pół do 1 godziny) ale mój Szanowny Małżonek się upiera - więc idziemy... Zresztą czasami zdarza się że gin nic złego nie widzi a po porodzie okazuje się że dziecko ma poważną wadę - może rzeczywiście będziemy spokojniejsi że wszystko jest ok?

Momi ja byłam na badaniu echa serca dzidzi swojej, dostałam skierowanie do kardiologa w prywatnej klinice, bo mam nieznaczną wadę
Wszystko jest ok żadnej poważniejszej wady nie ma, a tego co ja mam nie da się wykryć.
Badanie trwało 15 minut a nie do godziny...................

reklama
Dzien dobry
Pandorax- gartulacje!!!super ze recenzja jest pozytywna:-)
Pumi- No rzeczywiscie malenstwo urodziło sie tej Twojej szwagierce. Ale 2,8 kg to fajna waga...
Anja- ale sie ubawiłam...hhahhahaha. no faceci to sa jednak ciency. Nie wyobrazam soebie gdyby to oni mieli rodzic...
A moje malenstwo dzis w nocy szalało...Spimy z mezem na tzw"łyżeczkę" i maly zaczal babac w brzuch jak ja bylam przytulona do dupki Kacperka;-)Wiec moj szanowny mezulo stwierdził, że maly go lał po tyłku...
Dzidzia- jak fajnie, że sie odzywasz...
Dobra- a teraz zabieram sie troche do roboty....trzeba zarabiac troche kasy;-)

Do góry