reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

co do kosmetyków polecam jako doświadczona mama i sprzedawca BUBCHENA
super seria na poczatek mydełko, oliwka, puder, kremik p/odparzeniom a dla nas oliwka p/rozstępom rewelacja działa sparwdzone

ja pomimo krótkiej i nadal skracającej sie szyjki biore tylko luteiine fenoterol brałam w poprzedniej ciązy kurcze troche sie martwie ze mi tym razem nie zapisała ale ufam ze jakby był potzrebny to bym brała:no::wściekła/y::-p

a n asze maleństwo chyba juz te odwócone ruchy czuje czesto raczej pod piersiami i to takie fikanie a czasem takie mocne bummmmm w pęcherz chyba głową za 2 tyg usg

reklama
Dzien dobry paniom!
Wyjechalismy na Swieto Zmarlych do mojego ojca na grob.Wrocilismy w piatek wieczorem i ku mojej rozpaczy okazalo sie,ze nie ma internetu!ale dzisiaj juz jest bo mezus zadzwonil i sie zaczal awanturowac. :happy:

Kondolencje dla wszystkich,ktore potracily teraz bliskich.Tak to juz jest...Przeplata sie zycie i smierc.Ja na pogrzebie babci tez juz w ciazy bylam.W sumie to jak zegnalismy babcie to 4 dzieciaczki juz w drodze byly...Teraz polowa juz po drugiej stronie brzucha :happy: I ciotki mi opowiadaly,ze jak dziadek umieral to tez 3 dziewczyny w ciazy byly.Teraz moja psiapsiolka w ciazy w 12tc i pochowala babcie.Tak to sie w przeplata...Taka kolej rzeczy widocznie...

Ja w kazdym razie juz jestem.Cos sie kiepsko czuje dzisiaj.Wymiotuje strasznie.Az do pracy nie poszlam...To juz 8 miesiac u mnie!Sluchajcie-jak za 4-5 tygodni urodze to juz w terminie bedzie!Wyobrazacie to sobie?!Ja w szoku jestem :szok: Kiedy ten czas minal?! Leci nam 33 tydzien!

Ach...I chcialam powiedziec,ze od jakis 3 tygodni rosne w oczach dziewczyny!Przygotujcie sie na to,ze pod koniec 7 i w 8 miesiacu to dopiero Was przybedzie bo ja patrze po sobie i oczy ze zdumienia przecieram!Wydawalo mi sie,ze juz mam duzy i okraglutki brzusio a tu nagle robi sie wiekszy i wiekszy i wiekszy.....jakby balon sie nadmuchiwal!Niesamowite!ale jeszcze w normie zostaje mi 5 kg zapasu wiec nie przekrocze.A balam sie,ze bedzie gorzej...

Trzeba juz naprawde zaczac uwazac na siebie...A nie-ja ciagle zapominam w ogole,ze w ciazy jestem i biegne do tramwaju....a pozniej zadyszka-sluszna kara...

Kurcze! nie moge doczytac strony 621 bo wyskakuje blad!
Dzis wielki dzien- chodze jak na szpilkach- mojej szwagierce odeszly rano wody i pojechala na porodowke!!!!!! Nie moge sie na niczym skupic.
wklejam zdjecia z Pensylwani.

Załączniki

• Picture 700.jpg
    Picture 700.jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Picture 706.jpg
    Picture 706.jpg
    98,8 KB · Wyświetleń: 39
  • Picture 708.jpg
    Picture 708.jpg
    100,5 KB · Wyświetleń: 41
Och Pumi to juz dzisiaj bedziesz ciocia!Gratulacje!I najlepsze zyczenia dla szwagierki i malenstwa!

A ja zapomniałam sie Wam pochwalić,że odebrałam ten mój kombinezonik i jest taaaaki cudny...C&A w kolorze bezowym a w srodku pomarancz.Cieplutki i sliczny.I pani jeszcze dorzucila czapeczke z polarku dla mojej Zuzi :happy: Na poczatku bedzie duzy ten kombinezonik ale cala zime w nim przechodzi.Mam przynajmniej nadzieje,ze bedzie duzy!Rozmiar 62.A ja planuje porod naturalny wiec jakby Zuzka miala nagle przytyc do np.4kg to kiepsko sie widze przy tej budowie ciala...

Witam. Troche mnie nie bylo a to dlatego ze znow mam handre nic mi sie niechce. Zus mnie wkurza bo juz 2 tydzien po terminie i oni jeszcze mi kasy nie przyslali ilez mozna czekac no i ta okropna babka mego meza dzis mnie znowu wkurza bo jej kolezanka pielegniarka powiedziala ze komputer zle wplywa na rozwoj dziecka:angry::wściekła/y: mam juz tego dosc. Ewa mysle ze te bole krocza to chyba nic powaznego bo ja tez tak mam i jak np. podnosze node albo chece sie obrocic na drugi bok to mnie boli, no ale nie wiem jezeli masz mozliwosc sie zapytania lekarza to zadzwon i sie zapytaj bedziesz spokojnirjsza. rowniez dolaczam sie do kondolencji, u mojego meza teraz tez byly w rodzinie w ciagu miesiaca az 3 pogrzeby:no:

samochod to ladnie mnie bedzie kosztowal, grrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:drzwi do pokoju malej zamowilismy 6tyg temu i nadal nie ma, wiec nie mozemy skonczyc remontu-masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze mialam sajgon w pracy, ehhh pojde za godz do domu, zamowie pizze i spac, wspanialy poniedzialek!

Anja- jest takie powiedzenie- jaki poniedzialek - taki caly tydzien!
oby sie nie sprawdzilo
ja czekam na telefon z Baby r Us - sklepu dzidziowego kiedy moge jechac odebrac zamowione lozeczko i fotelik do samochodu i nie moge wysiedziec. Jutro wezme autko i pojade do sklepu kupic jakies spiochy i moze czapeczke dla dziecka szwagierki , bo nic nie mam na prezent. Nie mam jej co kupic bo 1,5 roku temu zrobilismy jej prawie cala wyprawke dla jej pierwszego dziecka - takze wszystko praktycznie ma. Kupie tez taki wielki balon wypleniony helem w ksztalcie delfina- widzialam w sklepie- rewelacja!

reklama
to spoko przy KORNELII tego nie miałam i dlatego teraz bardzo sie wystraszyłam
nasz splot łonowy jest z chrząski i pod koniec ciązy to cudowne "urządzenie" zeby sie nam lepiej rodziła sie rozszerza jestem z tobą w bólu :sorry:

Do góry