reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
majopa ja jestem w KRUSie faktycznie trzeba miec 30 dni ale moze byc lacznie na kilku zwolnieniach i jesli na tych kilku masz juz 30 i wiecej dni wysylasz do KRUSu najlepiej na biezaco a nie w styczniu pieniadze dostajesz w ciagu 30 dni od dostarczenia do krusu albo osobiscie albo poczta tylko u nas trzeba podac nr konta bankowego bo przelawaja pieniadze na kato a nie przynosi listinosz ale nie wiem jak u ciebie Mam nadzieje ze pomoglam w razie jakichs pytan sluze pomoca
donia76
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki po długiej nieobecnosci my zmagamy sie z grypa ja i moje dziecko poza tym ostatnio humor mi nie dopisuje mam nerwa na całego czekam na meble kuchenne i nic ani widu ani słychu tydzien opoznienia i jak tu sie nie strsowac
G
goscinnie
Gość
Ja dzisiaj jak co miesiac byłam oddac siuski i krew + do tego badanie na żółtaczke typu B oraz antygen żółtaczki typu C - denerwuje się. Jutro wyniki.
WR miałam na początku zlecone i wynik był ujemny ale wiem,ze jeszcze mi to w 36- 38 tyg. zlecą. Brrr, zawsze sie denerwuje jak ide po badania. Psiapsiuła miała wszystko ok, prawie do konca i co na koniec jej wyszło białko w moczu i od razu do szpitala na cc bo doszło do zatrucia ciażowego.
WR miałam na początku zlecone i wynik był ujemny ale wiem,ze jeszcze mi to w 36- 38 tyg. zlecą. Brrr, zawsze sie denerwuje jak ide po badania. Psiapsiuła miała wszystko ok, prawie do konca i co na koniec jej wyszło białko w moczu i od razu do szpitala na cc bo doszło do zatrucia ciażowego.
e-stera
Fan(ka)
Witam:-)
Niedawno wróciłam z ćwiczeń ze szkoły rodzenia, jak zwykle dużo fajnych informacji i ćwiczenia świetne
Myszorka to super że już na swoim, w końcu nastał ten piękny dzień:-)
Pumi gratulacje z okazji zostania ciocią i najlepsze życzenia dla szwagierki
A my zmienialiśmy dzisiaj opony na zimowe, bo na jutro u nas zapowiadają duuze opady śniegu.Zobaczymy czy się sprawdzi
A ja ciąże znoszę dobrze, brzuch mały tylko czasami dokucza mi ból kręgosłupa między łopatkami.Ale ćwiczenia ze szkoły rodzenia są bardzo skuteczne:-)
Niedawno wróciłam z ćwiczeń ze szkoły rodzenia, jak zwykle dużo fajnych informacji i ćwiczenia świetne
Myszorka to super że już na swoim, w końcu nastał ten piękny dzień:-)
Pumi gratulacje z okazji zostania ciocią i najlepsze życzenia dla szwagierki
A my zmienialiśmy dzisiaj opony na zimowe, bo na jutro u nas zapowiadają duuze opady śniegu.Zobaczymy czy się sprawdzi
A ja ciąże znoszę dobrze, brzuch mały tylko czasami dokucza mi ból kręgosłupa między łopatkami.Ale ćwiczenia ze szkoły rodzenia są bardzo skuteczne:-)
e-stera
Fan(ka)
A dzisiaj w nocy przydarzyło mi się coś śmiesznego
Otóż mojego męża obudziło burczenie u mnie w brzuchu, ale takie głośne!Jak się obudziłam to też się zaśmiewałam
I o 3 nad ranem mąż musiał mi robić kanapki!Nigdy tak ie miałam, a na kolację zjasdłam naprawdę dużo!
A może maleństwo bączki puszczało?
Otóż mojego męża obudziło burczenie u mnie w brzuchu, ale takie głośne!Jak się obudziłam to też się zaśmiewałam
I o 3 nad ranem mąż musiał mi robić kanapki!Nigdy tak ie miałam, a na kolację zjasdłam naprawdę dużo!
A może maleństwo bączki puszczało?
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
czesc Dziewczynki... znowu mnie dawno nie bylo.... dzis akurat D pojechal do niemiec wiec jestem u rodzicow.....
Pumi i Paulnek wspolczuje
tzn. zostaje na noc, bo sama boje sie tam spac....
ja tez mam bole w okolicy krocza... ale to bardziej "wzgorek łonowy" czasami tak, ze nie moge sie podniesc i ruszyc noga...
tez ostatnio tyje... nie mam w czym chodzic....
bede dzis z Wami dluzej, a teraz ciazko mi pisac, bo pilnuje 5letniego bratanka....
buziaczki
Pumi i Paulnek wspolczuje
tzn. zostaje na noc, bo sama boje sie tam spac....
ja tez mam bole w okolicy krocza... ale to bardziej "wzgorek łonowy" czasami tak, ze nie moge sie podniesc i ruszyc noga...
tez ostatnio tyje... nie mam w czym chodzic....
bede dzis z Wami dluzej, a teraz ciazko mi pisac, bo pilnuje 5letniego bratanka....
buziaczki
reklama
A ja mam super wiadomość! oczywiście jest super przede wszystkim dla mnie, bo chodzi o druga recenzję mojego doktoratu - jest pozytywna!! Za tydzień wyznaczą mi termin obrony, niech wreszcie będzie już! bo sie bałam że nie zdążą (ach, te procedury) i będę się bronić w styczniu i jeszcze im na obronie urodzę .
Byłam też dzisiaj na masażu kręgosłupa- cudnie:-). Odkąd ćwiczę regularnie (+ten masaż) nie czuję już takich bólów pleców, a zwłaszcza lędźwi. Polecam jeśli macie okazję, nawet w wykonaniu męża czy kogo tam macie pod ręką, tylko leżeć na boku i bardzo delikatnie.
Byłam też dzisiaj na masażu kręgosłupa- cudnie:-). Odkąd ćwiczę regularnie (+ten masaż) nie czuję już takich bólów pleców, a zwłaszcza lędźwi. Polecam jeśli macie okazję, nawet w wykonaniu męża czy kogo tam macie pod ręką, tylko leżeć na boku i bardzo delikatnie.