reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
majopa ja jestem w KRUSie faktycznie trzeba miec 30 dni ale moze byc lacznie na kilku zwolnieniach i jesli na tych kilku masz juz 30 i wiecej dni wysylasz do KRUSu najlepiej na biezaco a nie w styczniu pieniadze dostajesz w ciagu 30 dni od dostarczenia do krusu albo osobiscie albo poczta tylko u nas trzeba podac nr konta bankowego bo przelawaja pieniadze na kato a nie przynosi listinosz ale nie wiem jak u ciebie Mam nadzieje ze pomoglam w razie jakichs pytan sluze pomoca :tak:

mialam napisac do Majopy ze Helenka jest w Krusie bo pamietam ze tez sie kiedys cos pytala ale Helenka mnie uprzedzila

Załączniki

• pennsylvania 009.jpg
    pennsylvania 009.jpg
    452 KB · Wyświetleń: 35
Czesc dziewczynki po długiej nieobecnosci my zmagamy sie z grypa ja i moje dziecko poza tym ostatnio humor mi nie dopisuje mam nerwa na całego czekam na meble kuchenne i nic ani widu ani słychu tydzien opoznienia i jak tu sie nie strsowac

Ja dzisiaj jak co miesiac byłam oddac siuski i krew + do tego badanie na żółtaczke typu B oraz antygen żółtaczki typu C - denerwuje się. Jutro wyniki.
WR miałam na początku zlecone i wynik był ujemny ale wiem,ze jeszcze mi to w 36- 38 tyg. zlecą. Brrr, zawsze sie denerwuje jak ide po badania. Psiapsiuła miała wszystko ok, prawie do konca i co na koniec jej wyszło białko w moczu i od razu do szpitala na cc bo doszło do zatrucia ciażowego:no:.

Witam:-)
Niedawno wróciłam z ćwiczeń ze szkoły rodzenia, jak zwykle dużo fajnych informacji i ćwiczenia świetne:tak:
Myszorka to super że już na swoim, w końcu nastał ten piękny dzień:-)
Pumi gratulacje z okazji zostania ciocią :-D i najlepsze życzenia dla szwagierki:happy:
A my zmienialiśmy dzisiaj opony na zimowe, bo na jutro u nas zapowiadają duuze opady śniegu:rofl2:.Zobaczymy czy się sprawdzi:sorry:
A ja ciąże znoszę dobrze, brzuch mały tylko czasami dokucza mi ból kręgosłupa między łopatkami.Ale ćwiczenia ze szkoły rodzenia są bardzo skuteczne:-)

A dzisiaj w nocy przydarzyło mi się coś śmiesznego:-D
Otóż mojego męża obudziło burczenie u mnie w brzuchu, ale takie głośne!Jak się obudziłam to też się zaśmiewałam:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
I o 3 nad ranem mąż musiał mi robić kanapki!Nigdy tak ie miałam, a na kolację zjasdłam naprawdę dużo!
A może maleństwo bączki puszczało?:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej Dziewczynki - rzadko oststnio do Was zaglądam - dopadł mnie syndrom wicia gniazdka i na nic innego nie mam teraz czasu:-)
Mam pytanie - w którym tygodniuu Dzidzia powinna obrócić się główką w dół?

czesc Dziewczynki... znowu mnie dawno nie bylo.... dzis akurat D pojechal do niemiec wiec jestem u rodzicow.....
Pumi i Paulnek wspolczuje

tzn. zostaje na noc, bo sama boje sie tam spac....
ja tez mam bole w okolicy krocza... ale to bardziej "wzgorek łonowy" czasami tak, ze nie moge sie podniesc i ruszyc noga...
tez ostatnio tyje... nie mam w czym chodzic....
bede dzis z Wami dluzej, a teraz ciazko mi pisac, bo pilnuje 5letniego bratanka....
buziaczki

reklama
A ja mam super wiadomość! oczywiście jest super przede wszystkim dla mnie, bo chodzi o druga recenzję mojego doktoratu - jest pozytywna!!:-D Za tydzień wyznaczą mi termin obrony, niech wreszcie będzie już! bo sie bałam że nie zdążą (ach, te procedury) i będę się bronić w styczniu:szok: i jeszcze im na obronie urodzę :eek:.

Byłam też dzisiaj na masażu kręgosłupa- cudnie:-). Odkąd ćwiczę regularnie (+ten masaż) nie czuję już takich bólów pleców, a zwłaszcza lędźwi:laugh2:. Polecam jeśli macie okazję, nawet w wykonaniu męża czy kogo tam macie pod ręką, tylko leżeć na boku i bardzo delikatnie.

Do góry