reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
my kupujemy taka, IKEA | Meble do przechowywania | Komody | HEMNES
lozeczko tez bedzie biale, polki biale i pomaranczowe, teraz musze cos wymyslec z zaslonami, bo mam fajne plotno ale takie szare-naturalne, mialam naszywac aplikacje ale nie chce mi sie ich szyc, moze wiecie czy mozna takie dzieciece aplikacje kupic,
albo kupie jakies bardziej kolorowe:tak:

e-stera, śliczny ten liliowy na ścianie, właśnie takich rzeczy szukam. Ale my mamy tapetę - trochę bardziej w róż wpada, a już dodatki chcę właśnie takie (kaloryfer tak pomalowaliśmy;-) ;-)
A zasłonki mamy z leroy merlin z żabą + poduszka do kompletu, chociaz musiałam przerabiać, bo nie ten wymiar. Jak już wszystko będzie gotowe to porobię fotki i wstawię.
Anja, komódka chyba praktyczna, ale jak widzę te ceny:szok: to się cieszę, że nam się udało przerobić (tzn pomalować) starą.

mam taki pomyslo: przykleic drzewko w kolorze niebieskim albo pomaranczowym a na/pod drzewkiem zwierzaczki oczywiscie na wysokosci dziecka czyli od podlogi bo drewko ma ok 105cm.jak myslicie? ok czy kicz ale dzieci lubia takie kiczowate klimaty:rofl2:sama nie wiem

ceny sa kosmiczne:wściekła/y: ale w IKEI wychodzi i tak taniej niz w dziecinnym , za mala komoedke 800-1300 zeta w "mama i ja"a ta przynajmniej wielka jest wiec...ahh i tak sie nie da na wszystkim oszczedzic, cala wyprawke kupilam na allegro, nowych dostownie z 5 par pajacow 56-62, inaczej sie nie da a nie chce kupowac czegos malo praktycznego...za wozek i lozeczko z materacem nie placimy(rodzice), zabawki pewnie dostaniemy od rodziny i rodzenstw Lukasza bo to bedzie jedyne malenstwo w rodzinie...reszta sama geriatria:rofl2:

reklama
Do góry