reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no u mnie remoncisko sie robi, Lukasz rzuca miesem ale robi wszystko na cacy(caly remont zrobil aby zaoszzedzic kase na majstrow)!!
malej pokoj w super jebitnej zieleni ala kiwi:-)a nasza sypialnia pokrywa sie brazowa tapeta ktora wyglada jak skora;-)wstawie foty jak wszystko bedzie na glans. wiec mamy super kolorowa chate, przedpokokoj sliwkowy,duzy pokoj czerwien-cappucino, sypialnia -czekolada, pokoj Naid w kiwi:happy2:

reklama
Cóż za beznadziejna pogoda:-(
Anja, to super że Łukasz chce i umie to wszystko sam zrobić, a że przeklina - Mój Mążuś tak samo, ale za efekt zawsze jest super:happy:. Kolory brzmią zachęcająco, czekam na fotki.:tak:

U nas pogoda też do kitu:baffled:.Właśnie Olcia usnęła i mam ze 2, 3 godzinki na lenistwo:tak:.Wygląda komicznie taki maluch w naszym wielkim łóżku:-D.A jak śpi to taka slodziutka jest:-) i taka ciepluteńka i tak cudnie pachnie, dzidziusiowo:-D
Anja kolory na pewno super,ja też lubię takie zdecydowane.

My sypialnię mamy liliową, duży pokój zielony, ale taki moro, przedpokój ceglasty, łazienkę żółto- niebieska.A kuchnię na wiosnę remontujemy i chcę czerwoną:rofl2:

Ja tez lubie zdecydowane kolory, u nas przez 6msc szaro-buro za oknem, wiec szpitalna biel jest dla mnie dobijajaca, lacina dochodzi zza sciany non stop:nerd: ale poniewaz mieszkamy w 100letniej kamienicy sciany sa cholernie krzywe a wysokosc 3,2m:szok: jak w kosciele:-D wiec chlop wisi na drabinie i klnie, ze warunki sa trudne.
a ja mam juz za duzy brzuszek aby pomagac, schylac sie i podawac:no::no::no:bo zaraz zaczynam sapac:crazy:wiec wspieram tylko mentalnie

IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MALM
A to nasz komódka, jak raz pasuje do liliowych ścian..
Od pniedziałku będę prała i prasowała ubranka, mam 3 kartonowe pudełek więc pewnie z kilka dni mi to zajmie..................
A i jeszcze chcemy w sypialni jedną ścianę pomalować na ciemniejszy kolor niż reszta, bo stały ta wcześniej meble i jet brudna i są dziury od obrazków.Latem roiliśmy mały remoncik w pokoju dzidzi, polegający na zrobieniu jednej dużej szafy zabudownej.:-)

Pustki dzisiaj na forum..............:dry:
A ja bym zjadła ......................gofry z bita śmietanką i dżemem:-p:-p:-p, ale muszę poczekać aż Ola wstanie, bo nie mam mleka ani kefiru:baffled:.
I coś na drugie danie muszę wymyślić, a nie mam pomysłu:confused::no2:

e-stera, gdzie masz liliowe ściany? bo ja takie właśnie wrzosowo-liliowy ocień wybrałam do pokoju Fikołka + zielone dodatki, bo powiem Ci - fioletowy i liliowy jako kolory dla dzieci (pościel, dodatki, ubranka) w "przyrodzie" nie występują albo stanowią rzadkość.:crazy: Ostatnio skusiłam się tylko na becik feretti, nie za tani ale blado-fioletowy.
Ja mam pomysł dzisiaj na keks - w końcu jest światowy dzień mężczyzn:rofl2:. Nie piekę ostatnio dużo, bo potem trzeba to szybko jeść (i tyć). A keks może trochę postać jakby co.:sorry2:

A na kolację ( bo Mążuś z pracy wraca po 21) bigos - zrobiliśmy przedwczoraj i wczoraj było pierwsze smakowanie.

reklama
Do góry