reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna-fajne takie zakupy do własnego M,:-)być może różnica kafelek to zależy jaki gatunek ponieważ kafelki maja swoje gatunki,szkoda ze tak daleko mieszkasz:baffled: byś zakupy zrobiła u mnie na sklepach i rabacik:-):-)

nina-a nie jest to powód że ząbki wychodzą może to go tak rozprasza w nocy Lala łagodnie to przeszła ale z gorączkom i też budziła sie w nocy nie wiem to taka tylko moja sógestia :tak:najlepiej powie pediatra tobie

a tak to-dzisiaj dentysta zaliczony Lala ślicznie otwierała:-) i dała sobie zalakować ząbki a tak po za tym hura od jutra cieplutko ok 12 a w piątek 14 nawet stopni :happy2::happy2:wiec jak zwykle sprzątam mówię że mop to mój kochanek już :-D:-D
dużo słoneczka dla Was

reklama
21 stopni na termometrze.....tak tylko wpadlam na sekunde was powkurzac :-):-)
ale nie martwcie sie....wysylam troche ciepelka w wasze strony, mam nadzieje ze szybko dojdzie bo w koncu oficjalnie wiosna bedzie za kilka dni! My zaliczylismy spacerek, maly nie chcial wracac do domu ale czas drzemki wiec niestety musial...a ja slucham konferencji on-line na temat regulacji przepisow pisania polis ubezpieczeniowych ....(...) :-D prawie o niej zapomnialam tak sie rozmarzylam ta pogoda..na szczescie maila mi przyslali w pore z napomnieniem :-)

jagna-fajne takie zakupy do własnego M,:-)być może różnica kafelek to zależy jaki gatunek ponieważ kafelki maja swoje gatunki,szkoda ze tak daleko mieszkasz:baffled: byś zakupy zrobiła u mnie na sklepach i rabacik:-):-)

nina-a nie jest to powód że ząbki wychodzą może to go tak rozprasza w nocy Lala łagodnie to przeszła ale z gorączkom i też budziła sie w nocy nie wiem to taka tylko moja sógestia :tak:najlepiej powie pediatra tobie

a tak to-dzisiaj dentysta zaliczony Lala ślicznie otwierała:-) i dała sobie zalakować ząbki a tak po za tym hura od jutra cieplutko ok 12 a w piątek 14 nawet stopni :happy2::happy2:wiec jak zwykle sprzątam mówię że mop to mój kochanek już :-D:-D
dużo słoneczka dla Was
Właśnie płytki tej samej klasy i firmy. Właśnie patrzyłam na stronie i też droższe są. Tu są te płytki chcemy jasne z ciemnymi dekorami gdzieniegdzie i brązowe na podłogę. Opoczno.com - sklep internetowy z ceramiką firmy Opoczno, płytki Opoczno, gres Opoczno, glazura Opoczno, terakota Opoczno, kafelki Opoczno - kolekcja FIJI Opoczno.com
Ja już po kursie, mam certyfikat i alarm kieszonkowy z latarką :)
Mała wybawiona z 2 lata starszym kolegą, bo moja mama ich pilnowała. Koleżanka nie miala z kim synka zostawić aby jechać na kurs i został u nas z niunią, bardzo się lubią i ładnie bawią.

monik może faktycznie ząbki bo mu wychodzi jeden na dole ale on nigdy tak ząbków nie przechodził nawet nigdy gorączki nie miał.

jagna a na jakim kursie byłaś???

monik może faktycznie ząbki bo mu wychodzi jeden na dole ale on nigdy tak ząbków nie przechodzi
jagna a na jakim kursie byłaś???
nina-to tylko moje takie domysły chociaż jeżeli to, to było by ok:happy2: oby nic więcej :-(
jagna-jutro jak podjadę na sklep to sprawdzę czy mamy takie a jak nie to zobaczę jaka cena w hurtowni ja z M mamy AGD (pralki lodówki,kabiny itd. kafelki oprócz tego jesteśmy na 9 miejscu w sprzedaży na sląsku dlatego mamy często wyjazdy związane z nowymi produktami jak pisałam wcześniej szkoda że nie bardziej na prawo na mapię :-)a co pani takiego ukończyła ?

Ostatnia edycja:
Ukończyłam kurs samoobrony dla kobiet, nasza policja organizowała z okazji Dnia Kobiet
Monik, a masz jakąś stronkę w necie tego Waszego sklepu?? Wiesz my też szukamy pralki, lodówki i kuchenki :). Skoro masz sklep z AGD, to może doradzisz czy taka pralka jest dobra WHIRLPOOL AWE 6519/P 859365149090 - Internetowy sklep AGD RTV – Hoopla.pl Nie mamy miejsca na zwykłą ładowaną z przodu :(
Pawimi kochana dzięki za ciepełko, dotarło i to ekspresowo :):):)

Ukończyłam kurs samoobrony dla kobiet, nasza policja organizowała z okazji Dnia Kobiet
Monik, a masz jakąś stronkę w necie tego Waszego sklepu?? Wiesz my też szukamy pralki, lodówki i kuchenki :). Skoro masz sklep z AGD, to może doradzisz czy taka pralka jest dobra WHIRLPOOL AWE 6519/P 859365149090 - Internetowy sklep AGD RTV – Hoopla.pl Nie mamy miejsca na zwykłą ładowaną z przodu :(
Pawimi kochana dzięki za ciepełko, dotarło i to ekspresowo :):):)
nie kochana nie mamy w internecie ponieważ nie możemy schodzić z cen jako hurt i detal z podpisaną umową z przedstawicielami ,a w internecie masz taniej Whirlpool to dobra firma tak i jak Electrolux,Candy ale polecałabym Electroluxa :tak: ładowaną z góry teraz to tylko zależy od Was jakie chcesz mieć programy ale pamiętaj patrz na kategorię tylko z A lub A+,masz mniej użycia wody i prądu 800obr/min
-1000obr/min
-1100obr/min różnią się one prędkością wirowania: ale to już Wasz wybór tu ci podaje te które często są kupowane EWTS 13420W EWTS10620W:-),jak będziesz robiła zakupy i żeby się poradzić to dam Ci na prywa tel do mnie na sklep a tam mam taką osobę kompetentna pracuje już 7 lat i pomoże Ci doradzić.pozdrawiam:-)gratulację z ukończenia kursu:happy2::happy2:
Pawimi-zazdrość aż takiego ciepełka:no:

A tak to moja mała dzisiaj poskudzi sobie ,chyba lewa nóżka wstała hi hi

Monik dziękuję bardzo, na pewno skorzystam:-D.
U nas dzisiaj była wiosna :-D, chodziłam w samym swetrze i kozakach;-), w południe było 20 stopni (hura):-D:-D:-D.
Celinka grzeczniutka na zakupach i spacerku, spała dzisiaj godzinkę w południe w aucie bo zasnęła koło domu i jak byśmy ją przenieśli było by po spaniu, ale za to z mężem wypiliśmy kawkę na ławeczce koło auta( wpierw musieliśmy ją przynieść z komórki:-D). Wiecie nawet humor mi się poprawił:-) i zmęczenie tak jakoś odeszło jak to słonko przygrzało:-D
Oby tak było już do lata

reklama
Wiosna i już cisza na forum :) Trzeba korzystać puki można :)
My dzisiaj cały dzień na dworze z przerwami na jedzonko i przewijanie :) Było 21 stopni, pranie które wywiesiłam o 11 zdjełam suche o 14:)
Lecę do młodej bo pada tak się wyszalała

Do góry