reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
podczytuje was ale za boga nie mam weny na pisanie ...
,podczytuje was ale za boga nie mam weny na pisanie ...
Aaaaaa, to tak jak ja Jestem zmęczona lataniem od urzędu do urzędu.
Witam to wszystko ta pogoda jak idę spać to deszcz pada a jak wstaję to pełno śniegu . Ostatnio czytałam że będzie spotkanie w katowicach dziewczyn z forum ze śląska:-):-) ok 27 może mi się uda i będę zobaczymy troszkę ta data mi nie pasuje a tak po za tym sprzątam i sprzątam .pozdrowoinka
jagna-nie znałam fachowej nazwy juz wiem dlaczego niunia do szpitala trzymam kciuki
jagna-nie znałam fachowej nazwy juz wiem dlaczego niunia do szpitala trzymam kciuki
Miałam nadzieję dzisiaj na dzionek w domku, a tu zonk i trzeba było jechać do mnie do pracy, po bony. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, wjechalismy do Briko i tam szok płytki które w Lubinie w sklepie są po 70zl/m2, Briko są po 30zł/m2. Tylko już nigdy nie pojade na żadne takie zakupy z niunią, ja chcę obejrzeć coś a mała ciągnie mnie w drugą stronę, masakra. Na szczęście tata jak obejrzał to ją wziął i ja obejrzałam. Na następny razem pojedziemy wieczorem jak moja mama będzie w domku i zajmie się niunią.
Monik super takie spotkanie
A ja nie sprzątam mam lenia po lataniu od rana po urzędach i sklepach;-)
Monik super takie spotkanie
A ja nie sprzątam mam lenia po lataniu od rana po urzędach i sklepach;-)
nina2201
mama Oliviera
Hej kobitki!!!
coraz cieplej sie u nas robi i dlatego więcej na dworze siedzimy, mało czasu na bb chociaz staram sie podczytywa.
jagnaa kiedy wy do szpitala idziecie???
jak ja byłam z małym w szpitalu to wzięłam mu przenośne dvd i swoje bajki mógł ogladać.
w maju jedziemy nad morze na 3 dni ale sie cieszę i to do mojego ukochanego Świnoujścia zakochałam sie, w tym mieście i jesli będe kiedys miała taką możliwość to sie tam przeprowadzę, trąbie o tym w domu od 2 lat i wszyscy sie ze mnie smieją ale co marzenia przecież wolno mieć!!!
dziewczyny macie już jakies plany na wakacje???
dziewczyny od jakiegos tygodnia mały budzi sie co noc z krzykiem płacze wierci sie wyłazi z łóżka przemieszcza sie po całym łózku i to kilka razy w nocy sie zdarza ja juz powoli nie mogę nie spię przez pół nocy musze do niego wstawać żeby go normalnie kłasć i uspokajać co chwilkę nigdy tak nie było zawsze noc ładnie przesypiał czytam w necie że to może przez pasożyty???? sama juz nie wiem idę w piątek do lekarza poprosze o skierowanie na badania i zobaczymy.
coraz cieplej sie u nas robi i dlatego więcej na dworze siedzimy, mało czasu na bb chociaz staram sie podczytywa.
jagnaa kiedy wy do szpitala idziecie???
jak ja byłam z małym w szpitalu to wzięłam mu przenośne dvd i swoje bajki mógł ogladać.
w maju jedziemy nad morze na 3 dni ale sie cieszę i to do mojego ukochanego Świnoujścia zakochałam sie, w tym mieście i jesli będe kiedys miała taką możliwość to sie tam przeprowadzę, trąbie o tym w domu od 2 lat i wszyscy sie ze mnie smieją ale co marzenia przecież wolno mieć!!!
dziewczyny macie już jakies plany na wakacje???
dziewczyny od jakiegos tygodnia mały budzi sie co noc z krzykiem płacze wierci sie wyłazi z łóżka przemieszcza sie po całym łózku i to kilka razy w nocy sie zdarza ja juz powoli nie mogę nie spię przez pół nocy musze do niego wstawać żeby go normalnie kłasć i uspokajać co chwilkę nigdy tak nie było zawsze noc ładnie przesypiał czytam w necie że to może przez pasożyty???? sama juz nie wiem idę w piątek do lekarza poprosze o skierowanie na badania i zobaczymy.
Ostatnia edycja:
malenstwo23
Mama Kubusia:)
A u nas zimno i leje Jagna ja to bym chciała polatać za zakupami do własnego M Monik mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z dzidzią
A może ma koszmary w nocy i tylko tyledziewczyny od jakiegos tygodnia mały budzi sie co noc z krzykiem płacze wierci sie wyłazi z łóżka przemieszcza sie po całym łózku i to kilka razy w nocy sie zdarza ja juz powoli nie mogę nie spię przez pół nocy musze do niego wstawać żeby go normalnie kłasć i uspokajać co chwilkę nigdy tak nie było zawsze noc ładnie przesypiał czytam w necie że to może przez pasożyty???? sama juz nie wiem idę w piątek do lekarza poprosze o skierowanie na badania i zobaczymy.
Maleństwo jeszcze będziesz urządzać
reklama
nina2201
mama Oliviera
A może ma koszmary w nocy i tylko tyle
wiesz co tylko to trwa juz ponad tydzień no i co noc sie powtarza, Oli to dziecko z charakterkiem i myślałam, ze po prostu przeżywa w nocy cały dzień ale tak długo jedna dwie noce rozumiem ale ponad tydzień, kurcze pójdziemy do pediatry zobaczymy co powie.