reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam to wszystko ta pogoda:szok: jak idę spać to deszcz pada a jak wstaję to pełno śniegu:wściekła/y: . Ostatnio czytałam że będzie spotkanie w katowicach dziewczyn z forum ze śląska:-):-) ok 27 może mi się uda i będę zobaczymy troszkę ta data mi nie pasuje:no: a tak po za tym sprzątam i sprzątam :baffled::baffled:.pozdrowoinka

jagna-nie znałam fachowej nazwy juz wiem dlaczego niunia do szpitala trzymam kciuki :tak:

Miałam nadzieję dzisiaj na dzionek w domku, a tu zonk i trzeba było jechać do mnie do pracy, po bony. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, wjechalismy do Briko i tam szok płytki które w Lubinie w sklepie są po 70zl/m2, Briko są po 30zł/m2. Tylko już nigdy nie pojade na żadne takie zakupy z niunią, ja chcę obejrzeć coś a mała ciągnie mnie w drugą stronę, masakra. Na szczęście tata jak obejrzał to ją wziął i ja obejrzałam. Na następny razem pojedziemy wieczorem jak moja mama będzie w domku i zajmie się niunią.
Monik super takie spotkanie :-D
A ja nie sprzątam mam lenia po lataniu od rana po urzędach i sklepach;-)

Hej kobitki!!!
coraz cieplej sie u nas robi i dlatego więcej na dworze siedzimy, mało czasu na bb chociaz staram sie podczytywa.

jagnaa kiedy wy do szpitala idziecie???
jak ja byłam z małym w szpitalu to wzięłam mu przenośne dvd i swoje bajki mógł ogladać.

w maju jedziemy nad morze na 3 dni ale sie cieszę i to do mojego ukochanego Świnoujścia zakochałam sie, w tym mieście i jesli będe kiedys miała taką możliwość to sie tam przeprowadzę, trąbie o tym w domu od 2 lat i wszyscy sie ze mnie smieją ale co marzenia przecież wolno mieć!!!

dziewczyny macie już jakies plany na wakacje???

dziewczyny od jakiegos tygodnia mały budzi sie co noc z krzykiem płacze wierci sie wyłazi z łóżka przemieszcza sie po całym łózku i to kilka razy w nocy sie zdarza ja juz powoli nie mogę nie spię przez pół nocy musze do niego wstawać żeby go normalnie kłasć i uspokajać co chwilkę nigdy tak nie było zawsze noc ładnie przesypiał czytam w necie że to może przez pasożyty???? sama juz nie wiem idę w piątek do lekarza poprosze o skierowanie na badania i zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Do szpitala idziemy w poniedziałek. Nie mam dvd przenośnego :(
My w wakacje siedzimy w domku, kasa pójdzie na remont.
U nas też coraz cieplej :)

dziewczyny od jakiegos tygodnia mały budzi sie co noc z krzykiem płacze wierci sie wyłazi z łóżka przemieszcza sie po całym łózku i to kilka razy w nocy sie zdarza ja juz powoli nie mogę nie spię przez pół nocy musze do niego wstawać żeby go normalnie kłasć i uspokajać co chwilkę nigdy tak nie było zawsze noc ładnie przesypiał czytam w necie że to może przez pasożyty???? sama juz nie wiem idę w piątek do lekarza poprosze o skierowanie na badania i zobaczymy.
A może ma koszmary w nocy i tylko tyle :)
Maleństwo jeszcze będziesz urządzać :)

reklama
Do góry