reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej.A u nas licha ta wiosna....Szaro jakoś i wczoraj cały dzień lało.A u mnie na dodatek @ więc nic mi się nie chce kompletnie...Ale przynajmniej u mnie już 16 kilo ubyło :) To mnie pociesza :)

reklama
Witam a ja ćwiczę i już 2 cm w tali mniej ale się cieszę.
Wczoraj jechałam na pogotowie z Wiktorią bo włożyła sobie koralik do nosa a jak zwykle na pogotowiu w Turku nic nie umieli tylko na oddział do Konina ale pojechaliśmy prywatnie i udało się wyciągnąć Jeny dziewczyny ale się bałam czarne myśli mi przez głowę przechodziły lekarz wziął 80 zł Amelka kaszle i sie smarka daje jej syrop może przejdzie a jak nie to jutro do lekarza.

maleństwo gratuluję zrzucenia tylu kilogramów!!!!!!!!!!!!!!!
nutka no to mieliście przeboje ja właśnie najbardziej sie boję jak oli znajduje coś takiego małego bo wiem że zaraz sobie to gdzieś włoży!!!
a Amelece podawaj cebion albo multisanostol my tak robimy jak mały zaczyna coś łapać i szybko przechodzi góra 2 dni i po chorobie no i nosek mu zakrapiam euphorbium.

u nas coraz cieplej wczoraj byliśmy na długim spacerku, dzisiaj troszkę sie zachmurzyło ale i tak idziemy na dwór do sklepu po zakupy jakiś obiad muszę zrobić ale nie mam pomysłu.

O matko Nutka to miałaś niewesoło...Gratuluję 2 cm!Kurczę jak ja bym mogła ćwiczyć jakkolwiek to bym pewnie szybciej schudła...Ale przez ten kręgosłup to nie mogę nic robić...

A Kuba dziś się nauczył ściągać pieluszkę.Najpierw rozebrał się z piżamki potem zwalił pieluszkę no i siedział taki goły i wesoły w łózeczku!Jak go wzięliśmy z mężem żeby go ubrać był niezadowolony!

Witam co tu taka cisza .U nas pogoda wspaniała cieplutko ja letni dzień ,mogło by tak już zostać ale zapowiadają ochłodzenie.Amelka śpi wiec mam czas aby w kompie posiedzieć i pobuszować,bo ta kto to jesteśmy na dworze. Dziś jadę do mamy na noc bo dawno nie byłam.
Porządki świąteczne mam za sobą jestem wyrobiona,mogę leniuchować.
Pochwalę sie wam Amelka mówi już wszystko co jej karze powtórzyć, nieraz nie wyraznie bo literki pozjada ale idzie się domyśleć.
Kupiłam sobie takie urządzenie na alegro do cwiczeń mam porzyczone od znajomej ale chciałam mieć swoje bo fajnie sie ćwiczy i wygodnie(i chudnę)
AB SWING abswing j nowy płaski brzuch na wiosnę! (961158071) - Aukcje internetowe Allegro

Hej my już w domku. Mała okej miała dzisiaj gorączkę ale nas wypisali:-D. W środę Celince robili gastroskopię na oko wszystko okej, ale czekamy na wyniki badań, 2 tygodnie. Ma poniżej normy IgA, i na 90% łuszczycę:-:)-:)-( i alergię na kukurydzę, soję i pszenicę jako zborze i mąkę, a nie gluten. Poza tym okej, gastro nie pamięta, bo dostała głupiego jasia, ale potem po kroplówce i jak już jej minęło jakiego miała powera;-) w 3 ją ganiałyśmy na zmianę bo ja wysiadłam i psychicznie przez gastro, i fizycznie od biegania po korytarzu za małą. Dzisiaj może się wyśpię, bo mała ze mną spała. Byłyśmy w pokoju z chłopcem 3 lata, mała zaczęła więcej mówić bo on jej nie rozumiał, jedna korzyść:-D
Nutka nie wesoło miałaś.
Brawa dla Buby (Celinka tak mówi Kuba:-D)

Jagna super że już jesteście w domku mam nadzieję że się wyśpisz!
Ostatnio u nas była akcja.Kuba się rozebrał z piżamki i pieluszki po czym....zsikał się i zasikał wszystko!Materac,kołderka,poduszka...Wszystko do prania.I teraz śpi w body na długi rękaw i śpiochach.Tego przynajmniej nie próbuje ściągać.
A ja już o 17 kilo lżejsza :) Jeszcze 10 i będę laska jak sprzed lat!

hej laseczki!!!

piękna mamy pogode dzisiaj chodziłam w krótkim rękawku codziennie rano chodzimy na działkę pomagam mamie robić porządki wiosenne a mały bawi się na świeżym powietrzu! wogóle nie chce do domu wracać.

jagna super, ze już wyszliście ze szpitala, i dobrze, ze jednak to nie gluten!

U nas noce trochę spokojniejsze daje Olkowi melise, i wydaje mi sie ze on tak sie wierci w nocy bo przeżywa cały dzień a poza tym to dziecko z charakterkiem uparciuch i nerwus (po tatusiu oczywiście)

reklama
Witam wczoraj dzwoniłam po pogotowie bo mój tata zasłabł i nie mógł powietrza złapać ,pogotowie go zabrało niby zawału nie miał ale migotanie przedsionków serca,wysokie ciśnienie .Dziś czuje sie dobrze tylko taki smutny i zmartwiony jest,jutro będę wiedzieć o jego zdrowiu.Tak się bałam i nadal sie martwie tak bardzo go kocham nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo.

Do góry