reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna-fajne takie zakupy do własnego M,:-)być może różnica kafelek to zależy jaki gatunek ponieważ kafelki maja swoje gatunki,szkoda ze tak daleko mieszkasz:baffled: byś zakupy zrobiła u mnie na sklepach i rabacik:-):-)

nina-a nie jest to powód że ząbki wychodzą może to go tak rozprasza w nocy Lala łagodnie to przeszła ale z gorączkom i też budziła sie w nocy nie wiem to taka tylko moja sógestia :tak:najlepiej powie pediatra tobie

a tak to-dzisiaj dentysta zaliczony Lala ślicznie otwierała:-) i dała sobie zalakować ząbki a tak po za tym hura od jutra cieplutko ok 12 a w piątek 14 nawet stopni :happy2::happy2:wiec jak zwykle sprzątam mówię że mop to mój kochanek już :-D:-D
dużo słoneczka dla Was

reklama
21 stopni na termometrze.....tak tylko wpadlam na sekunde was powkurzac :-):-)
ale nie martwcie sie....wysylam troche ciepelka w wasze strony, mam nadzieje ze szybko dojdzie bo w koncu oficjalnie wiosna bedzie za kilka dni! My zaliczylismy spacerek, maly nie chcial wracac do domu ale czas drzemki wiec niestety musial...a ja slucham konferencji on-line na temat regulacji przepisow pisania polis ubezpieczeniowych ....(...) :-D prawie o niej zapomnialam tak sie rozmarzylam ta pogoda..na szczescie maila mi przyslali w pore z napomnieniem :-)

jagna-fajne takie zakupy do własnego M,:-)być może różnica kafelek to zależy jaki gatunek ponieważ kafelki maja swoje gatunki,szkoda ze tak daleko mieszkasz:baffled: byś zakupy zrobiła u mnie na sklepach i rabacik:-):-)

nina-a nie jest to powód że ząbki wychodzą może to go tak rozprasza w nocy Lala łagodnie to przeszła ale z gorączkom i też budziła sie w nocy nie wiem to taka tylko moja sógestia :tak:najlepiej powie pediatra tobie

a tak to-dzisiaj dentysta zaliczony Lala ślicznie otwierała:-) i dała sobie zalakować ząbki a tak po za tym hura od jutra cieplutko ok 12 a w piątek 14 nawet stopni :happy2::happy2:wiec jak zwykle sprzątam mówię że mop to mój kochanek już :-D:-D
dużo słoneczka dla Was
Właśnie płytki tej samej klasy i firmy. Właśnie patrzyłam na stronie i też droższe są. Tu są te płytki chcemy jasne z ciemnymi dekorami gdzieniegdzie i brązowe na podłogę. Opoczno.com - sklep internetowy z ceramiką firmy Opoczno, płytki Opoczno, gres Opoczno, glazura Opoczno, terakota Opoczno, kafelki Opoczno - kolekcja FIJI Opoczno.com
Ja już po kursie, mam certyfikat i alarm kieszonkowy z latarką :)
Mała wybawiona z 2 lata starszym kolegą, bo moja mama ich pilnowała. Koleżanka nie miala z kim synka zostawić aby jechać na kurs i został u nas z niunią, bardzo się lubią i ładnie bawią.

monik może faktycznie ząbki bo mu wychodzi jeden na dole ale on nigdy tak ząbków nie przechodził nawet nigdy gorączki nie miał.

jagna a na jakim kursie byłaś???

monik może faktycznie ząbki bo mu wychodzi jeden na dole ale on nigdy tak ząbków nie przechodzi
jagna a na jakim kursie byłaś???
nina-to tylko moje takie domysły chociaż jeżeli to, to było by ok:happy2: oby nic więcej :-(
jagna-jutro jak podjadę na sklep to sprawdzę czy mamy takie a jak nie to zobaczę jaka cena w hurtowni ja z M mamy AGD (pralki lodówki,kabiny itd. kafelki oprócz tego jesteśmy na 9 miejscu w sprzedaży na sląsku dlatego mamy często wyjazdy związane z nowymi produktami jak pisałam wcześniej szkoda że nie bardziej na prawo na mapię :-)a co pani takiego ukończyła ?

Ostatnia edycja:
Ukończyłam kurs samoobrony dla kobiet, nasza policja organizowała z okazji Dnia Kobiet
Monik, a masz jakąś stronkę w necie tego Waszego sklepu?? Wiesz my też szukamy pralki, lodówki i kuchenki :). Skoro masz sklep z AGD, to może doradzisz czy taka pralka jest dobra WHIRLPOOL AWE 6519/P 859365149090 - Internetowy sklep AGD RTV – Hoopla.pl Nie mamy miejsca na zwykłą ładowaną z przodu :(
Pawimi kochana dzięki za ciepełko, dotarło i to ekspresowo :):):)

Ukończyłam kurs samoobrony dla kobiet, nasza policja organizowała z okazji Dnia Kobiet
Monik, a masz jakąś stronkę w necie tego Waszego sklepu?? Wiesz my też szukamy pralki, lodówki i kuchenki :). Skoro masz sklep z AGD, to może doradzisz czy taka pralka jest dobra WHIRLPOOL AWE 6519/P 859365149090 - Internetowy sklep AGD RTV – Hoopla.pl Nie mamy miejsca na zwykłą ładowaną z przodu :(
Pawimi kochana dzięki za ciepełko, dotarło i to ekspresowo :):):)
nie kochana nie mamy w internecie ponieważ nie możemy schodzić z cen jako hurt i detal z podpisaną umową z przedstawicielami ,a w internecie masz taniej Whirlpool to dobra firma tak i jak Electrolux,Candy ale polecałabym Electroluxa :tak: ładowaną z góry teraz to tylko zależy od Was jakie chcesz mieć programy ale pamiętaj patrz na kategorię tylko z A lub A+,masz mniej użycia wody i prądu 800obr/min
-1000obr/min
-1100obr/min różnią się one prędkością wirowania: ale to już Wasz wybór tu ci podaje te które często są kupowane EWTS 13420W EWTS10620W:-),jak będziesz robiła zakupy i żeby się poradzić to dam Ci na prywa tel do mnie na sklep a tam mam taką osobę kompetentna pracuje już 7 lat i pomoże Ci doradzić.pozdrawiam:-)gratulację z ukończenia kursu:happy2::happy2:
Pawimi-zazdrość aż takiego ciepełka:no:

A tak to moja mała dzisiaj poskudzi sobie ,chyba lewa nóżka wstała hi hi

Monik dziękuję bardzo, na pewno skorzystam:-D.
U nas dzisiaj była wiosna :-D, chodziłam w samym swetrze i kozakach;-), w południe było 20 stopni (hura):-D:-D:-D.
Celinka grzeczniutka na zakupach i spacerku, spała dzisiaj godzinkę w południe w aucie bo zasnęła koło domu i jak byśmy ją przenieśli było by po spaniu, ale za to z mężem wypiliśmy kawkę na ławeczce koło auta( wpierw musieliśmy ją przynieść z komórki:-D). Wiecie nawet humor mi się poprawił:-) i zmęczenie tak jakoś odeszło jak to słonko przygrzało:-D
Oby tak było już do lata

reklama
Wiosna i już cisza na forum :) Trzeba korzystać puki można :)
My dzisiaj cały dzień na dworze z przerwami na jedzonko i przewijanie :) Było 21 stopni, pranie które wywiesiłam o 11 zdjełam suche o 14:)
Lecę do młodej bo pada tak się wyszalała

Do góry