reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dawno się nie odzywałam.Mamy już kilka sukcesików od czasu bilansu.Pierwszy to to że Miki nie potrzebuje już mleka-a na jogurty mówi be.Drugi ładnie śpi w nocy,nie potrzebuje dopajania(wcześniej całą butlę wypijał).Zasypia bez picia.Ładnie woła siusiu,wreszcie przed zrobieniam.No i nie wiem ale waga pokazuje że schudł kg ale 3 kg by się jeszcze przydało.
No i w dzień sypia 2 a nawet 3 godz-oczywiście też sam usypia.Teraz przestawiłam go i ok 13.30 się kładzie.

reklama
Dziewczyny wczoraj wpadłam tylko na chwilkę i leciałam do notariusza. Już mieszkanko nasze:-D:-D:-D To dla Was:-)
szampan.jpg

Mój mąż ryby, Celinka koziorożec, a ja końcówka wagi:-D jeden dzień i skorpion bym była.
Lece bo zaraz teściową do lekarza z niunią wieziemy, a my mykamy na zakupy.
Miłego dnia życzę.
moje gratulację :-):-):-):-)szampan pyszny:tak::tak:najlepszego dla Was:happy2::happy2::happy2:

Ja skorpion ,A baran ,Laura koziorożec, Mati byczek:-D:-D:-D

witam nową mamusię :-)

jagna jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika373 czy ty jeste w ciąży bo ja juz nic nie rozumiem;-) z twoich suwaczków wynika że niby jesteś i ze Krzyś ma 2 tygodnie???????????????????????

jagna jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika373 czy ty jeste w ciąży bo ja juz nic nie rozumiem;-) z twoich suwaczków wynika że niby jesteś i ze Krzyś ma 2 tygodnie???????????????????????

jagna gratulacje!!!!

nina - tez nie rozumiem tego suwaczka:-) w ogole nie do konca post moniki rozumiem...sukces ze mikolaj nie potrzebuje mleka a na jogurty mowi be...i ze przesypia cale noce, to znaczy kto przesypia, krzys ktory ma 2 tygodnie? bo ponad 2 letnie dziecko (przynajmniej moje i te co znam) dawno przesypiaja noce, zwlaszcza bez dopajania i jedzenia...
Jestem przekonana ze monika byla zmeczona i pomieszala troche posta, no nic, pojawi sie znowu to wyprostuje zapewne....

W ogole to dzien dobry drogie panie, dzisiaj u nas pada z przerwami, w tym momencie niekoniecznie ale cala noc lalo i bedzie padac tez pozniej, pieknie sniezek roztopilo, mowia ze do weekendu nie bedzie juz sladu sniegu, na termometrze mam 16 stopni Wczoraj bylam na spacerku takim dlugim to powietrze pachnie juz tak letnio...

U mnie 2 barany, w koziorozce i jeden skromny raczek czyli sznowny monsz:tak: oj biedny on z nami hahaha

jagna gratulacje!!!!

nina - tez nie rozumiem tego suwaczka:-) w ogole nie do konca post moniki rozumiem...sukces ze mikolaj nie potrzebuje mleka a na jogurty mowi be...i ze przesypia cale noce, to znaczy kto przesypia, krzys ktory ma 2 tygodnie? bo ponad 2 letnie dziecko (przynajmniej moje i te co znam) dawno przesypiaja noce, zwlaszcza bez dopajania i jedzenia...
Jestem przekonana ze monika byla zmeczona i pomieszala troche posta, no nic, pojawi sie znowu to wyprostuje zapewne....

W ogole to dzien dobry drogie panie, dzisiaj u nas pada z przerwami, w tym momencie niekoniecznie ale cala noc lalo i bedzie padac tez pozniej, pieknie sniezek roztopilo, mowia ze do weekendu nie bedzie juz sladu sniegu, na termometrze mam 16 stopni Wczoraj bylam na spacerku takim dlugim to powietrze pachnie juz tak letnio...

U mnie 2 barany, w koziorozce i jeden skromny raczek czyli sznowny monsz:tak: oj biedny on z nami hahaha
Nie bądź niemiła-na polkach już dawno pisałam że chrześniaczka spodziewa się dziecka,ale może zapomniałaś bo dawno nie odzywałaś się tam.Krzyś to właśnie jej synek i nic dziwnego w tym że wstawiłam jego suwaczek.Teraz już nie musisz się tak dziwić.Wiedziałam że jak coś tu napiszę to zaraz będzie jakiś głupi komentarz.
I dla ścisłości jestem w ciąży.

monik373 nie gniewaj sie ja zaczełam ten temat ale po prostu nic nie wiedziałam bo nie piszę na polkach i nie wiem o twojej chrześniaczce,patrzyłam na twoje suwaczki i nie rozumiałam o co chodzi bo patrze, ze ciąża a pod spodem, że już jest mały Krzyś:tak:GARTULUJĘ CIĄŻY!!!!!
i pisz u nas bo my naprawdę tego złośliwie nie napisałysmy

monik373 nie gniewaj sie ja zaczełam ten temat ale po prostu nic nie wiedziałam bo nie piszę na polkach i nie wiem o twojej chrześniaczce,patrzyłam na twoje suwaczki i nie rozumiałam o co chodzi bo patrze, ze ciąża a pod spodem, że już jest mały Krzyś:tak:GARTULUJĘ CIĄŻY!!!!!
i pisz u nas bo my naprawdę tego złośliwie nie napisałysmy
Nina-o złośliwości pisałam do pawimi a nie do Ciebie i wiem że na polkach nie piszesz a pawimi tak

Nina-o złośliwości pisałam do pawimi a nie do Ciebie i wiem że na polkach nie piszesz a pawimi tak
monika na polkach nie pisze od dobrego ponad roku, nawet tam nie zagladam, a jesli nawet to nie mam obowiazku sledzenia twojego profilu i zapamietywania wydarzen ktore mialy miejsce w twojej rodzinie, nie mam pojecia o synku chrzesniaczki a poprzedni suwaczek byl skrajnie mylacy jak sama nina zauwazyla pierwsza- teraz go poprawilas i jest zdecydowanie bardziej czytelny. Caly twoj post zreszta wydawal mi sie dosc niejasny i podejrzewalam ze pisalas go moze w pospiechu albo roztargnieniu. Milo ze zechcialas przynajmiej ta czesc z Krzysiem wyjasnic. Gratulacje dla chrzesniaczki, niech maluch chowa sie zdrowo i przynosi wiele uciechy rodzince. Gratuluje rowniez ciazy i zycze spokojnego przebiegu i rozwiazania. Pozdrawiam.

reklama
oj jak tu przez chwilkę było gorąco ,ale wszystko się wyjaśniło :-):-),moja mała miała pierwszy raz jakiś tam słaby dzień zresztą mama tak nauczona że aniołek i może sama się zdziwiłam,:szok:poszła jak zwykle sama na górę się pobawić więc jak zawszę doglądam ją idę sobie cichutko a moje serce na krzesełku oparta o umywalkę i cała biała i to dosłownie :szok::szok: podchodzę a to sudokrem boże drogi tego umyć nie szło :baffled::baffled::baffled:,zeszłam na dół po oliwę Laura patrzała na mnie tak dziwnie:confused: w końcu udało się zmyć po prostu moje dziecko nakremować się chciało:-),wieczorem chodziła i pokazywała że nie wolno tym to już mnie rozbawiła.:-D:-D:-DA tak po za tym zimno i jakoś nie nastrojowo jeszcze 2 dni i m wraca może poprawi mi się humor:tak: w piątek odbieram moje wyniki z markera może to to mnie tak przytłacza jak zwykle :-(ok nie marudzę siedzę sama i piszę do Was .przesyłam pozdrowionka

gratulacjęi dużo zdrówka monik373

Do góry