reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam wzięłam sobie troszkę wolnego od komputera, udało mi się w końcu z tą garderobą:happy2: w Sobotę pojechaliśmy z dziećmi do frajdy jak wchodziliśmy to super cieplutko a jak wyszliśmy to szok :szok::szok::szok:auto całe pokryte w śniegu a my tak leciutko ubrani:no: ale kto by się spodziewał .
12:36:55
jagna25-śliczny bukiecik :-)faktycznie mamy dzisiaj swoje święto żeby tak nasi mężowie choć raz zamienili się naszymi rolami a my cały dzień na leżaczku hi hi :-):-):-):-)
Udanego dnia Wam życzę :-)3

reklama
Witam wzięłam sobie troszkę wolnego od komputera, udało mi się w końcu z tą garderobą:happy2: w Sobotę pojechaliśmy z dziećmi do frajdy jak wchodziliśmy to super cieplutko a jak wyszliśmy to szok :szok::szok::szok:auto całe pokryte w śniegu a my tak leciutko ubrani:no: ale kto by się spodziewał .
12:36:55
jagna25-śliczny bukiecik :-)faktycznie mamy dzisiaj swoje święto żeby tak nasi mężowie choć raz zamienili się naszymi rolami a my cały dzień na leżaczku hi hi :-):-):-):-)
Udanego dnia Wam życzę :-)3
Monik ja tak miałam wczoraj, cały dzień czytałam książkę, a Celinką tatuś się zajmował:)
Bukiecik i życzenia to od mojego męża ; Prosił abym Wam wysłała :)

Monik ja tak miałam wczoraj, cały dzień czytałam książkę, a Celinką tatuś się zajmował:)
Bukiecik i życzenia to od mojego męża ; Prosił abym Wam wysłała :)
oj to dziekuję:biggrin2: miło z jego strony,ja dostałam kwiatuszek od syna:tak: a m. dopiero da jak wróci :happy2:hi
co ciekawego czytałaś?:cool2:

jagna dziękuje za piękny bukiecik i życzenia!!!
mój m w pracy od rana do nocy:-(

a my z olim od 8.30 w drodze ojcu do księgowej stamtąd do biura kredytowego szwagrowi pomóc kupić prezent dla siostry bo ma dzisiaj imieniny potem do stolarza i tak do 15.00:szok: normalnie już mi się nic nie chce.

u nas dzisiaj piękne słoneczko i lekki mrozik a po południu strasznie śnieg sypał i znowu mamy biało a w moim ogródku juz krokusy zakwitły:tak:

szukam prezentu dl męża na urodzinki i nie mam pomysłu :confused:

jagna co czytasz ciekawego bo ja też jestem maniaczką książkową a raczej molem książkowym:-D teraz zaczynam czytać Dana Browna Zaginiony symbol.

Ostatnia edycja:
Nina tez szukam prezentu dla meza na urodziny i mam wrazenie ze wszystko juz bylo. Daj znac co kupujesz:-)
U nas pogoda dziwna. Wczoraj swiecilo slonce i bylo cieplo, a dzis snieg sypal. Zobaczymy co bedzie jutro. Zbliza sie pora deszczowa :-(.
Dnia Kobiet niestety w Belgii nie obchodzimy. Jedynie feministki i aktywiski pikietowaly w Brukseli.

jagna dziękuje za piękny bukiecik i życzenia!!!
mój m w pracy od rana do nocy:-(

a my z olim od 8.30 w drodze ojcu do księgowej stamtąd do biura kredytowego szwagrowi pomóc kupić prezent dla siostry bo ma dzisiaj imieniny potem do stolarza i tak do 15.00:szok: normalnie już mi się nic nie chce.

u nas dzisiaj piękne słoneczko i lekki mrozik a po południu strasznie śnieg sypał i znowu mamy biało a w moim ogródku juz krokusy zakwitły:tak:

szukam prezentu dl męża na urodzinki i nie mam pomysłu :confused:

jagna co czytasz ciekawego bo ja też jestem maniaczką książkową a raczej molem książkowym:-D teraz zaczynam czytać Dana Browna Zaginiony symbol.
Pochłaniam "Dom nad rozlewiskiem", zaczęłam w sobotę i już kończę. W każdej wolnej chwili zamiast dziecku czytać to sama czytam, wariatka, hihi. Ale ona woli jak tata czyta, to taki ich rytuał, ona przynosi wszystkie książki, a tata zamiast czytać opowiada różne historie o postaciach z książeczek. A ona siedzi jak zaczarowana z wielkimi jak 5 zloty oczkami i słucha.
Mój też za kilka dni ma urodziny a ja nie wiem co mu kupić. Marzy mu się młoto-wiertarka, dzisiaj w casto patrzyłam strasznie drogie to :(

Moje dziecie dzisiaj bylo na zajeciach plastycznych pierwszy raz w zyciu, oczywiscie wymazal sie farba jak dzikus, jak go odbieralam to nawet mi sweter pomazal. Ale chyba mial radoche skuteczna ;-)
U nas cieplutko, dzisiaj w samym sweterku bylam, troche zachmurzone bo zapowiadali w sumie ze deszczowy tydzien bedzie ale baaardzo cieply, juz pachnie wiosna, gory sniegu codzien mniejsze, jesli popada deszcz to znikna calkowicie. W czwartek mlody ma gimnastyke, a w przyszly wtorek umuzykalnienie ;-)
Tak w ogole to elegancko pozegnalismy sie z pieluchami juz na dobre chwilke temu, dzisiaj nawet na wyjsciu nie mial chociaz jechalismy dosc daleki dystans i sam zawolal po zajeciach ze chce do kibelka. Czyli juz nie mam dzidziusia.

no to widzę, ze mamy teraz trzech solenizantów mój mąż, mąż jagny i paulinka!
dziewczyny a którego wasi mężowie mają urodzinki ???

jagna podsunęłaś mi pomysł na pprezent moze własnie jakieś narzędzia kupie bo mój też w takie pierdoły sie nieraz bawi i lubi miec różne śrubokręty wkrętarke itd;-)

reklama
Do góry