reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam u nas ja na razie zimno ale słonecznie i wydaje mi sie że ta ukochana wiosna nie przyjdzie tak szybko.
Jagna nie wiem co ci poradzić z tym kolankiem ale zgadzam sie z dziewczynami brzydko to wygląda.
Wszystko w życiu jest ważne ale zdrowie naszych bliskich najważniejsze,takie jest moje zdanie...
Dziewczyny za czełam dietę i ćwiczenia odnowa znajoma pożyczyła mi abdzinik (nie wiem jak sie pisze)do robienia brzuszków robię 1000 dziennie czuje się świetnie (chce schudnąć dla siebie przede wszystkim dla siebie ale i na złość mojej siostrze niech ją szlak trafi jak mnie zobaczy bo ona taka jak ja jest ,a ostatnio sie pożarłam z nią i ja jej pokarze że mogę wszystko.

reklama
nutka dużo wytrwałości życze na pewno ci się uda!!! na złośc siostrze a co:-D

u nas piękne słoneczko ale co z tego skoro juz mamy -1 i ma dojść do - kilkunastu podobno.

wczoraj byliśmy w media markt bo wszystkie agd i rtv sprzedawali taniej o podatek vatu i kupilismy kuchenkę pod zabudowę ale sie cieszę w koncu będę miała nową własnie z takich sprzętów brakowała mi kuchenka miałam po kimś taka brzydką starą z niedziałającym piekarnikiem a teraz mam piękny błyszczący piekarnik ehhh tylko po niedzieli mi go zamontują i bede piekła i piekła i piekła he he

witam was moje drogie mamuski :*
jagna powiem ze szczeroscia i przepraszam odrazu ale zaniedbalas cos w zwiazku z tymi badaniami malej !!! to kolanko wyglada okropnie !!! i chyba podpisze sie pod postem estery, wybacz za nie mile slowa ale takie moje zdanie !

u nas oki, jutro ide z dziewczynami na kregle a potem do pubu sie pobawic :-) z okazji dnia kobiet , kupilam sobie sliczna bluzeczke na wyjscie i wlasnie zmylam farbe z wlosow, moje chlopaki spia po obiedzie a ja mam chwile dla siebie :-)

Dzwoniłam do szpitala, dowiedzieć się co ma wziąść. Pozwolił lekarz odstawić gluten, bo to tylko 2 tygodnie, a kolanko smarujemy Latikortemi Pimafucortem (antybiotyk w maści). Nic to nie daje tylko tyle, że niuni nie swędzi i ogasło troszkę. To na zdjęciu to już wygląda dobrze, po maściach i odstawieniu kosmetyków.
Nie obrażam się na Wam, wiem że chcecie dobrze, tak jak i my. Lekarze w klinice kazali dawać gluten to podawałam, w małej ilości ale nie zawsze się dało. Teraz na badania idziemy i na swoje to będzie w razie co łatwiej z dietą i sklep bezglutenowy pod nosem będzie;-) Mleko mała sama sobie zredukowała do kaszy na kolację, bez kaszy nie zaśnie, maleńka moja.

Nina ja w expansery i openfinanse już nie wierzę. Wolałam zapłacić 1000zł firmie za znalezienie kredytu, nie dość że znaleźli najtańszy, to jeszcze załatwią w sądzie wpisy na hipotekę i podatek w US. Byli z nami wczoraj w banku, będą i u notariusza, wszędzie z obstawą. Dosłaownie wczoraj się czuliśmy jak jakieś głowy państwa :-D;-)
A ja Wam chyba jeszcze mieszkanka nie pokazałam, tylko nie ma już go na stronie biura. Pokażę w poniedziałek 15. Niestety:-(

Dzien doberek....kolejny sloneczny dzien...w przyszlym tygodniu ma byc juz bardzo cieplo ale deszczowo, ale niech tam....wazne ze cieplo idzie do nas pelna para....wlasnie przed momentem zerknelam na termometr i jest 13 stopni HURRAY!!!!! a ja mam okna pootwierane, pani sprzata, ja sama troche sciemniam ze sprzatam, ukladam pranie, piore nowe ciuchy co zakupilam sobie i dziatwie juz na wiosennie, taki typowy sobotni zgielk domowy mozna powiedziec, wszystko w normie, spacer zaliczony, Oliver tez byl z mlodszym bratem za reke, myslalam ze padne ze smiechu jak razem kroczyli powaznie przez osiedle sami....pieknie i ladnie do czasu az Jonathan za nimi polazl i od razu wszyscy trzej przyszli wypaprani blotem i kompletnie mokrzy, Vincent to nawet majtki i skarpetki mial doszczednie mokre...wrrrrrr a ulice suche oczywiscie, ten stary kon ich popchal gdzies na glebokie pobocza gdzie umieraja naszej swietej pamieci gory sniegu pozostale po zimsku. Co za brak odpowiedzialnosci u tego mojego najstarszego syna....I nowa kupka prania sie szykuje ot zycie....Jestem strasznie napompowana optymizmem przxy tej pogodzie, serio to zima mnie wykonczyla w tym roku maksymalnie...Milego weekendu zycze.

jagnaprzecież ty od początku z tego co pamiętam latałaś po lekarzach z małą a trafić do dobrego w tych czasach to naprawdę sztuka i moim zdaniem nie masz sobie nic do zarzucenia przeciez szpital miałaś załatwiony już dawno i poza tym wiem jak to jest w małym mieście zero specjalistów !!!!!!!!!!!!!!!!!do specjalisty trzeba jecchać kilkadziesiat kilometrów i tak nie wiadomo czy pomoze:tak:
a niestety o poradni metabolicznej można tylko pomarzyć.
pojedziesz zrobicie badania i sie wszystko wyjaśni;-) i nic nie zaniedbałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też nie załatwiam kredytu w openfinanse czy czymś innym tylko u babki która tak jak u was wyszukuje najtańszy kredyt i ja tez z nią będę jeżdziła podpisywac kredyt czy przepis u notariusza.

Ostatnia edycja:
Pawini zazdroszczę tej ciepłej pogody u Ciebie....Heh my też myśleliśmy o kredycie ale większych szans nie mamy...Ja siedzę w domu mąż umowa na czas określony....Może jak w totka wygram to będziemy na swoim..

jagnaprzecież ty od początku z tego co pamiętam latałaś po lekarzach z małą a trafić do dobrego w tych czasach to naprawdę sztuka i moim zdaniem nie masz sobie nic do zarzucenia przeciez szpital miałaś załatwiony już dawno i poza tym wiem jak to jest w małym mieście zero specjalistów !!!!!!!!!!!!!!!!!do specjalisty trzeba jecchać kilkadziesiat kilometrów i tak nie wiadomo czy pomoze:tak:
a niestety o poradni metabolicznej można tylko pomarzyć.
pojedziesz zrobicie badania i sie wszystko wyjaśni;-) i nic nie zaniedbałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też nie załatwiam kredytu w openfinanse czy czymś innym tylko u babki która tak jak u was wyszukuje najtańszy kredyt i ja tez z nią będę jeżdziła podpisywac kredyt czy przepis u notariusza.
Nina tak chyba najlepiej:).
Pawimi zazdroszczę takiej pogody.
Maleństwo jeszcze troszkę i też pójdziecie na swoje;)

reklama
Z bukietem róż nie mogę przyjść
by złożyć Wam życzenia
Lecz w słowach tych myśli
niech się spełnią Wasze marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń
moc słodyczy w Dniu Kobiet
Tego wszystkiego życzy Wam mój mąż A..
wielki-bukiet-roz_srednie-zdjecie_3632.jpg

Do góry