reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam wzięłam sobie troszkę wolnego od komputera, udało mi się w końcu z tą garderobą:happy2: w Sobotę pojechaliśmy z dziećmi do frajdy jak wchodziliśmy to super cieplutko a jak wyszliśmy to szok :szok::szok::szok:auto całe pokryte w śniegu a my tak leciutko ubrani:no: ale kto by się spodziewał .
12:36:55
jagna25-śliczny bukiecik :-)faktycznie mamy dzisiaj swoje święto żeby tak nasi mężowie choć raz zamienili się naszymi rolami a my cały dzień na leżaczku hi hi :-):-):-):-)
Udanego dnia Wam życzę :-)3

reklama
Witam wzięłam sobie troszkę wolnego od komputera, udało mi się w końcu z tą garderobą:happy2: w Sobotę pojechaliśmy z dziećmi do frajdy jak wchodziliśmy to super cieplutko a jak wyszliśmy to szok :szok::szok::szok:auto całe pokryte w śniegu a my tak leciutko ubrani:no: ale kto by się spodziewał .
12:36:55
jagna25-śliczny bukiecik :-)faktycznie mamy dzisiaj swoje święto żeby tak nasi mężowie choć raz zamienili się naszymi rolami a my cały dzień na leżaczku hi hi :-):-):-):-)
Udanego dnia Wam życzę :-)3
Monik ja tak miałam wczoraj, cały dzień czytałam książkę, a Celinką tatuś się zajmował:)
Bukiecik i życzenia to od mojego męża ; Prosił abym Wam wysłała :)

Monik ja tak miałam wczoraj, cały dzień czytałam książkę, a Celinką tatuś się zajmował:)
Bukiecik i życzenia to od mojego męża ; Prosił abym Wam wysłała :)
oj to dziekuję:biggrin2: miło z jego strony,ja dostałam kwiatuszek od syna:tak: a m. dopiero da jak wróci :happy2:hi
co ciekawego czytałaś?:cool2:

jagna dziękuje za piękny bukiecik i życzenia!!!
mój m w pracy od rana do nocy:-(

a my z olim od 8.30 w drodze ojcu do księgowej stamtąd do biura kredytowego szwagrowi pomóc kupić prezent dla siostry bo ma dzisiaj imieniny potem do stolarza i tak do 15.00:szok: normalnie już mi się nic nie chce.

u nas dzisiaj piękne słoneczko i lekki mrozik a po południu strasznie śnieg sypał i znowu mamy biało a w moim ogródku juz krokusy zakwitły:tak:

szukam prezentu dl męża na urodzinki i nie mam pomysłu :confused:

jagna co czytasz ciekawego bo ja też jestem maniaczką książkową a raczej molem książkowym:-D teraz zaczynam czytać Dana Browna Zaginiony symbol.

Ostatnia edycja:
Nina tez szukam prezentu dla meza na urodziny i mam wrazenie ze wszystko juz bylo. Daj znac co kupujesz:-)
U nas pogoda dziwna. Wczoraj swiecilo slonce i bylo cieplo, a dzis snieg sypal. Zobaczymy co bedzie jutro. Zbliza sie pora deszczowa :-(.
Dnia Kobiet niestety w Belgii nie obchodzimy. Jedynie feministki i aktywiski pikietowaly w Brukseli.

jagna dziękuje za piękny bukiecik i życzenia!!!
mój m w pracy od rana do nocy:-(

a my z olim od 8.30 w drodze ojcu do księgowej stamtąd do biura kredytowego szwagrowi pomóc kupić prezent dla siostry bo ma dzisiaj imieniny potem do stolarza i tak do 15.00:szok: normalnie już mi się nic nie chce.

u nas dzisiaj piękne słoneczko i lekki mrozik a po południu strasznie śnieg sypał i znowu mamy biało a w moim ogródku juz krokusy zakwitły:tak:

szukam prezentu dl męża na urodzinki i nie mam pomysłu :confused:

jagna co czytasz ciekawego bo ja też jestem maniaczką książkową a raczej molem książkowym:-D teraz zaczynam czytać Dana Browna Zaginiony symbol.
Pochłaniam "Dom nad rozlewiskiem", zaczęłam w sobotę i już kończę. W każdej wolnej chwili zamiast dziecku czytać to sama czytam, wariatka, hihi. Ale ona woli jak tata czyta, to taki ich rytuał, ona przynosi wszystkie książki, a tata zamiast czytać opowiada różne historie o postaciach z książeczek. A ona siedzi jak zaczarowana z wielkimi jak 5 zloty oczkami i słucha.
Mój też za kilka dni ma urodziny a ja nie wiem co mu kupić. Marzy mu się młoto-wiertarka, dzisiaj w casto patrzyłam strasznie drogie to :(

Moje dziecie dzisiaj bylo na zajeciach plastycznych pierwszy raz w zyciu, oczywiscie wymazal sie farba jak dzikus, jak go odbieralam to nawet mi sweter pomazal. Ale chyba mial radoche skuteczna ;-)
U nas cieplutko, dzisiaj w samym sweterku bylam, troche zachmurzone bo zapowiadali w sumie ze deszczowy tydzien bedzie ale baaardzo cieply, juz pachnie wiosna, gory sniegu codzien mniejsze, jesli popada deszcz to znikna calkowicie. W czwartek mlody ma gimnastyke, a w przyszly wtorek umuzykalnienie ;-)
Tak w ogole to elegancko pozegnalismy sie z pieluchami juz na dobre chwilke temu, dzisiaj nawet na wyjsciu nie mial chociaz jechalismy dosc daleki dystans i sam zawolal po zajeciach ze chce do kibelka. Czyli juz nie mam dzidziusia.

no to widzę, ze mamy teraz trzech solenizantów mój mąż, mąż jagny i paulinka!
dziewczyny a którego wasi mężowie mają urodzinki ???

jagna podsunęłaś mi pomysł na pprezent moze własnie jakieś narzędzia kupie bo mój też w takie pierdoły sie nieraz bawi i lubi miec różne śrubokręty wkrętarke itd;-)

reklama
Do góry