reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my mamy karty czipowe od kilku dobrych lat wiec nie wiem jak u was, u nas zamiast ksiazeczki ubezpieczeniowej kazdy ma karte czipowa i z tym idzie do lekarza drukuja kupony na recepty i inne rzeczy, oprocz tego maly ma swoja ksiazeczke zdrowia, tak jest na slaku od kilku dobrych lat .
my nigdzie poza kraj wyjezdzac nie bedziemy wiec dowod czy paszport nam nie potrzebny.

reklama
No witam ja to dopiero
muszę dojść, co nowego tutaj na forum dopiero co doszłam do pewnych rzeczy a tu znowu zmiana i kolejne studiowanie .pozdrawiam was wieczorkiem napiszę na posty A gdzie sa buzki hi hi

Jagna twój mąz niemusi sie o nic pytac .w województwie śląskim kilka lat temu moze nawert kilkanascie wprowadzili karty czipowe za kazdym razem jak sie idzie do lekarza to potrzebna jest tylko ta karta wkladaja ja do czytnika przed wizyta i drukuja kupony na recepte czy skierowanie. ale jesli np lekarz wypisuje l4 to itak jest potrzebna legitymacja ubezpieczeniowa.

Ostatnia edycja:
Kasiu u nas nic takiego jeszcze nie ma:-( I nic nam nie wiadomo na temat takich zmian. Tzn. cos tam słyszeliśmy ale raczej tylko w tv a nie od pracodawcy:wściekła/y:

Jagna twój mąz niemusi sie o nic pytac .w województwie śląskim kilka lat temu moze nawert kilkanascie wprowadzili karty czipowe za kazdym razem jak sie idzie do lekarza to potrzebna jest tylko ta karta wkladaja ja do czytnika przed wizyta i drukuja kupony na recepte czy skierowanie. ale jesli np lekarz wypisuje l4 to itak jest potrzebna legitymacja ubezpieczeniowa.

katarzyna-joanna;5078898 ma rację
tak u nas na ślasku od dawna już jest .jest to fajna sprawa .pozdrawiam

A gdzie te ikonki skąd macie!!!!

reklama
katarzyna-joanna;5078898 ma rację
tak u nas na ślasku od dawna już jest .jest to fajna sprawa .pozdrawiam

A gdzie te ikonki skąd macie!!!!
Ikonki są po prawej stronie albo u góry na pasku masz buzię, ale jak klikniesz na odpowiedź bez cytatu bo tak to nie wiem gdzie
Na Dolnym Śląsku jeszcze cisza:)

Wow wchodzę na forum i cos mi nie pasuje:szok: myślałam, ze strony pomyliłam:tak: jakoś sie nie mogę tu połapać człowiek przyzayczajony do starej grafiki:tak:
JA tez sie wczoraj zdziwiłam :)

Do góry