reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jak sie A... dowie o tej wedlinie to go strzeli. Jeszcze mi kasy oddać nie chce:wściekła/y::wściekła/y:, wędlina była droga, bo kosztowała 25zł kilo. Kupuje taką bo mała tez je, no i czasami ja zjem plasterek.
Co do domu opieki, to nas wiocha zlinczuje. Juz babcie oddal tat z siostra swoją, bo ja bym nie dała rady opiekowac się nią i małą, a oni przecież nie zwolnią się z pracy. Tylko babcia miała Alzheimera i nawet nie wiedziała kim my jesteśmy:-( Ale w takim domu chciała bym mieszkać na starość, w razie co;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jagna naprawdę współczuję..
Aga no ja też nie bardzo miałam motywację no ale po prostu muszę lekarz mi kazał z uwagi na kręgosłup..
U nas przestało wiać i padaći byliśmy z Kluskiem na sanach jak zwykle radocha nieziemska :) Ja to mówię nie ma nic wspanialszego w życiu niż szczęśliwy uśmiech na buźce dziecka :)

My właśnie wróciliśmy dziewczyny własnie leżą w łóżku a ja zajrzałam do was co słychać.Jej wieje coraz mocniej.
Maleństwo ja chce schudnąć ale tak jak Agnieszce brak mi motywacji ale nic tobie sie udaje wiec i mi musi sie udać ,małymi kroczkami ale dam rade wreszcie baba jak na coś się uprze to musi być na jej myśli.
Znajoma dała mi sera koziego z oliwkami bo jej dzis zawoził do Czech i trochę przywiózł ,ble jaki niedobry mamie zawiozę bo mi na samom myśl ciarki przechodzą.

PAWIMI GDZIE SIĘ PODZIEWASZ ŻE DO NAS NIE ZAGLĄDASZ?
Dobranoc idę spać coś mnie muli.

No i Aga do nas wróciła:-)

Jagna nie przejmuj sie dziadkiem, ja mieszkam z babcią i ona też jest złośliwa wiem co to znaczy ale ja sie jej nie daje pyskuje i tyle a jak mnie wkurza to sobie ide na górę do siebie zamykam drzwi i już:tak:

Nutka pawimi ma swoje forum i dlatego do nas nie zxagląda ale trzeba ja do porządku przywołać:-D niech tu chociaz jednego pościka napisze!!!

Maleństwo znajoma mojej mamy schudła 25 kg od lata dzieki diecie dr Duncana moja mama ją stosowała ale jej nie służyła niestety:no:

Wybrała sie dzisiaj do sklepu wózkiem bo mam niedaleko ale więcej nie pojadę bo same straty tylko... buty tak mi namokły, ze od jednego podeszwa sie odkleiła:szok:nogi mokre:wściekła/y:a jak wjeżdzałam na chodnik przez zaspy to mi z reklamówki śmietana wyleciała i ją rozdepłam:-D:-D:-D normalnie więcej nie jade!

nina no to mnie podkablowalas :-D
i nawet nie wiedzialam ze tu za mna tesknia haha, rzadziej chyba Aga teraz zaglada ode mnie, ja zagladam regularnie, malo pisze bo i nie ma o czym. Stara bieda, praca, dom, dzieci, codzienne obowiazki i jeszcze forum mi doszlo :-D:-D

Ja nie mam diety Duncana.Dodam że wcześniej już musiałam brać leki od żołądka bo mi siadał a teraz nie muszę i jest oki :) Nie boli :) No chyba że zgrzeszę co mi się czasem zdarzy i nażrę się bigosu albo jakiegoś smażonego i tłustego żarcia

Serek kozi i oliwki uwielbiam!

Jagna wspolczuje, a swoja droga, czy to wszyscy maja tak na starosc??
Aga i Jagna mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni z waszymi dzieciaczkami i bedzie dobrze. Wiem dobrze co to znaczy, bo Thomas jeszcze nie chodzi i nadal jezdzimy na rehabilitacje:-(

U nas nadal zima, ale nie jest zimno . W telewizji slyszalam nawet okreslenie, ze dostalismy prezent od Polski i mamy cale-5:szok::-D.

Dieta, tez pasuje mi zrzucic male 4-5 kg, ale jakos ostatni brak mi motywacji. Poki co usiluje namowic meza na wspolne odchudzanie.

Przedwczoraj przenieslismy malego do "lozka duzego chlopczyka".

reklama
Do góry