reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam a ja dziś znów przeżyłam patrze przez okno w kuchni a znajoma z dzieckiem z przedszkola idzie i biega taki wielki pies.Nagle słysze jak krzyczy że pies Emila JEJ SYTNA GRYZIE wybiegłam z domu tak jak stałam bez łapci na bose nogi z krótkim rękawkiem .Pies już Dorote i Emilka gryzł zaczełam wrzeszczec i bić psa prubowałam go odegnać i gdyby nie sąsiad który wziął sanki z klatki to psisko pogryzło by i mnie.Pojechali do szpitala mocno ich nie pogryzł ale pogryzł.Jak sie okazało pies nie był szczepiony.

Dziewczyny do tej pory sie boję i jestem psychicznie wykończona,ostatnio przeżycia mam pożar teraz pies ach ..

reklama
Matko, co się u Was dzieje. Mama nadzieję, że nic nie będzie Twojej koleżance i jej dziecku. Ja tez boje się psów jak idę z małą, ale jakoś u mnie na wiosce psy reagują na ostre, do budy.
Dziewczyny dosłownie cud, moje dziecko położyło się i śpi już od godziny:szok::szok:

matko kochana to u was sobie tak psy luzem lataja i w dodatku nie szczepione??? :szok::szok: przyzna, ze to u nas nie do pomyslenia w ogole, ja tu mieszkam 17 lat i nie widzialam psa wolno biegajacego, no chyba ze w specjalnym zamknietym parku dla psow. W dodatku nie szczepionego?? Nie ma takiej mozliwosci bo wlasciciel placil by mandaty i za ktoryms ostrzezeniem znalazlby sie w wiezieniu.Zreszta, nie ma chyba takiego osiedla ktore pozwala komus mieszkac z niezarejestrowanym, nieszczepionym psem.

Moja dziuba guziki nauczyła się zapinać:-D:-D

Pawimi, Polska to co innego niż USA:-(, niestety. U nas psy latają jak chcą, tzn. zależy od właściciela. Mój nie biega po ulicy i jest szczepiony, ale jak bym przeszła przez wioskę to by sie znalazło kila psow, bez szczepień i latających wolno. Najgorzej, że jednego faceta latają gdzie chcą i robią co chcą, a jak jakiś wleci inny na jego teren to już po nim, odszczelony z miejsca:baffled: I nie patrzy czy ktoś jest w pobliżu strzela bez ostrzeżenia. Nic mu nikt nie zrobi bo synek policjant:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet kozę zastrzelił, swoją, bo go ubodła:wściekła/y::wściekła/y: Wariat ma żółte papiery ale broni nikt mu nie zabrał

Widzicie dziewczyny tak to jest znajoma zgłosiła sprawe na policji i dałam jej namiary na firme która zajmuje sie sprawami o odszkodowanie.Znajoma dziękowała mi że tak zareagowałam ale każdy o zdrowym umysle tak by zareagował.

Nutka, ja się boję psów, ale chyba też bym tak zareagowała. Tzn.: swojego się nie boję i troszkę odkąd mam psa umiem z nimi postępować.

matko kochana to u was sobie tak psy luzem lataja i w dodatku nie szczepione??? :szok::szok: przyzna, ze to u nas nie do pomyslenia w ogole, ja tu mieszkam 17 lat i nie widzialam psa wolno biegajacego, no chyba ze w specjalnym zamknietym parku dla psow. W dodatku nie szczepionego?? Nie ma takiej mozliwosci bo wlasciciel placil by mandaty i za ktoryms ostrzezeniem znalazlby sie w wiezieniu.Zreszta, nie ma chyba takiego osiedla ktore pozwala komus mieszkac z niezarejestrowanym, nieszczepionym psem.

W Belgii jest tak samo!! Ale wiem jak to jest w Polsce, a w szczegolnosci na wsi. Kiedys mialam taka urocza sasiadke z fajnymi psiakami, ktore wszystkich obszczekiwaly i lapaly rowerzystow za nogawki, a nam powiedzila ze jak sie nam nie podobaja to mozemy sie lepiej ogrodzic:szok: Wariatow nie brakuje:wściekła/y:

Nutka podziwiam i gratuluje odwagi!

Hej Dziewczyny.Byłam wczoraj u lekarza w stolicy no i niestety w przyszłym roku kolejna operacja stabilizująca kręgosłup.Powiedział że tylko to może pomóc i tylko po tym może przestać boleć.Dowodem na to dodatkowym jest to że blokada nie zadziałała.Wczoraj jak wróciłam to padłam.Kuba już na nogach ogląda bajeczkę

Biedactwo, rok męczarń. Ale dasz radę, jesteś silna.
Moja tez ogląda bajeczki na tvp1. Jest coraz samodzielniejsza:-:)-D Sama już ubierze sobie spodenki albo rajstopki i buciki. Jestem z niej dumna a zarazem smutno mi, że już tak mnie nie potrzebuje.

reklama
No Kuba ubrać się nie ubierze,ale jak się go ubiera to rączki pomaga wciągnąć w rękawy i nóki podnosi do spodenek i skarpetek.Ale w rozbieraniu się z rajstopek spodni skarpetek i piżamki jest mistrzem!

Do góry