reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam a ja postanowiłam że schudnę do lata 20 kilo i mam taką determinację że szok dieta od 1 stycznia.Postanowiłam że moja rodzinka bedzie jesc zdrowo i dużo warzyw i owoców.Trzymajcie kciuki aby sie udało.

reklama
Witam co tu taka cisza?Ja właśnie serfuje po necie i szukam gdzie by się wybrać na wakacje i znalazłam fajne miejsce Gołuchów,jest tam park narodowy do zwiedzania a także jezioro i plaża blisko domki i niedrogo.Ciekawa jestem co na to moje kochanie powie.

witam was :-)
my szalejemy w sniegu codziennie i jest super, Jacek ma urlop wiec jesesmy cala rodzinka w komplecie :-)

Ja nie mam postanowien noworocznych, wychodze z zalozenia ze co ma byc to bedzie ...

Witam!!!
Ja też nie mam postanowień.
My też szalejemy w śniegu. Tylko wczoraj i przedwczoraj mieliśmy przerwę, bo Celinka miała biegunkę, aż do lekarza jeździliśmy. Ale dostała enterol i pomogło, dzisiaj jest już ok. Już byliśmy na spacerku i mała zjadła 3 placki ziemniaczane. Aż w szoku byłam bo ja robię takie na całą średnią patelnię, ja tylu nie zjadam. Najwyraźniej była bardzo głodna po 2 dniach głodówki.

Witajcie mamusie!
A mnie choróbsko dopadło, przed wczoraj węzeł chłonny mi sie mocno powiększył w pachwinie i bolał jak chol....a a dzisiaj rano z łóżka nie mogłam wstać ból mięsni głowa pęka i 38 stopni temperatury:szok::wściekła/y: byłam u lekarza mam antybiotyk czuje sie okropnie.... mały szaleje a ja siły nie mam mąż mi wyjechał wróci wieczorem musze jakoś przezyć ten dzień:no:

laseczki w tym miesiącu nasze dzieciaki kończą 2 lata jak ten czasd leci:szok: robicie jakieś imprezki???

my mamy 30 lecie ślubu rodziców 23 stycznia i wtedy robimy tez 2 latka małego bo przylatuje moja siostra no i chcemy żeby chociaż raz była na Olka urodzinkach w końcu jest chrzestną.

nina wspolczuje chorobska....
my tez mamy duuuzo sniegu i mezulek ma wolne w tym tygodniu wiec mam nadzieje ze Vincent skorzysta z zimy i poszaleje z tatusiem, chociaz jest bardzo zimno...
Imprezke robimy podwojna bo Olis tez ma urodziny..stary facet juz siodme!!! Matko jak te dzieci rosna szybko :-(

My robimy imprezkę w sobotę, bo akurat są w tym dniu urodzinki Celinki. Sama robię tort. Prezenty mam ciuszki jej kupiłam w Pepko i książeczkę "Mój pierwszy nocnik", i bidon na mleko. Koniec z butelkami;-)

my skonczylismy z butelkami w dzien kiedy smoczus poszedl w odstawke, jakos tak automatycznie na kubek sie mlody przestawil a urodzinki to musze najpierw usiasc z oliverem i dopracowac liste gosci a pozniej dopiero zamowic lokal i zajac sie reszta.

To ja moge teraz tylko gratulowac dwulatkom. My juz prawie 2 miesiace po imprezie urodzinowej.
U nas tez butelki poszly w odstawske wraz ze smoczkiem i to w sumie dzieki Wam!!
W Belgii tez zima, snieg i mroz i jest to dosc nienormalne, pociagi sie spozniaja, autobusy niedojezdzaja, na drogach slisko i generalnie katastrofa.

reklama
U nas też dawno mały pije z bidonu ze słomka nigdy nie pił z butelki ze smoczkiem, ale musze mu teraz poszukać jakiegoś innego bidonu bo przegryza ta słomkę gumową mamy kubeczek może tydzień i juz rurka przegryziona to na pewno przez zęby bo ida mu dolne trójki.

pawimi my mamy w sumie potrójna imprezkę bo jeszcze moje urodzinki ale czuję sie taaaaaaaaaaak staro ze nie wiem czy będe świętować:-p;-);-) a robimy wszystko w lokalu bo będzie nas około 25 osób. w sumie rodzice robia my tylko tort kupujemy dla małego. tym razem z bobem budoniczym jego idolem jak da radę zrobić!

Do góry