reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam...a my dopiero dzis swietujemy, wigilii niestety u nas nie ma i od jakiegos czasu juz jej tez nie celebrujemy skoro tu nie ma takiej tradycji wiec tylko dzis jest swieto, moje dzieci od rana podekscytowane prezentami ktore przez noc Santa(Mikolaj) przyniosl kominem hehe;-), w tym roku u nas bylo skromnie pod wzledem ilosciowym zabawek bo nie daje rady tego wszystkiego ogarnac zwlaszcza ze oba chlopaki bea mieli wkrotce urodziny wiec znowu przybedzie gratow do kolekcji....wrzucam kilka fotek;-)

reklama
Witam wszystkie mamuski!!!
No i prawie po swiętach...
Wigilie mielismy u nas w domku z moją babcia i wujkiem (starym kawalerem he he) Oli dostał 2 duże samochody od mojej siostry ogromnego tira od chrzestnego, od nas hummera na akumulator(już nim jeżdził i jest zachwycony) i 2 zdalnie sterowane auta którymi na razie bawi sie tata i dziadek :-)
ja dostałam prostownicę do włosów no i zamamwiam sobie wózek po świętach.

Jestem strasznie objedzona, uffff przybyło chyba kilka kilogramów:-D:-D:-D wczoraj gości wieczorem mielismy mały biegał ze swoją kuzynką do 23:szok: pierwszy raz tak póżno szedł spać, mąż własnie do pracy wyszedł niestety:-(z lekkim kacem dodam:-D

miłego swiętowania dziewczyny!!!

a jakie macie plany na sylwestra????? my chyba do mojej siostry pójdziemy mały poszaleje z kuzynką poczekamy do północy i wrócimy do domku!

pawimi fajne zdjęcia, super w tych pidżamkach wyglądacie!!!

Ostatnia edycja:
Wasnie swieta, swieta i po swietach:tak: Duzo jedzenia, gosci, odwiedzin i oczywiscie paplaniny, radosci i zabawy nie tylko dla Thomasa.
Za to w Sylwestra siedze sama z malym (razem wypijemy szampana, o ile wczesniej nie usniemy;-)), moj maz niestety musi pracowac, akurat ma noc:-(. Mial do wyboru swieta, albo sylwester. Odbijemy sobie w przyszlym roku:tak:

No i po świętach...Ja w Wigilię trochę sobie pofolgowałam ale w święta już nie.Był powrót do diety nie powiem nie łatwy bo wszystko pachniało ale dałam radę.:) Kuba dostał mnóstwo zabawek i był zachwycony wszystkimi.Najbardziej zainteresował go pluszowy miś większy od niego (metrowy) którego tulił i gniótł.Oczywiście były i samochody i inne zabawki.
W Sylwestra będziemy z mężem w domu.Raz że mi kręgosłup nie pozwala na dzikie harce a dwa nie chcę z Kubusiem się rozstawać bo zaraz 2 stycznia jadę na 24 dni do sanatorium.Mam nadzieję że mnie tam jakoś na nogi postawią ale nie mogę sobie jakoś póki co wyobrazić tego rozstania....

Pawimi super zdjęcia. Widać że prezenty trafione:-)
Ja się objadłam na Święta za wszystkie czasy:-D:-D Nie żałowałam sobie i są efekty, ważę o 2 kilo więcej, w końcu:-D:-D
A na sylwestra siedzimy w domku, przyjeżdża dziewczyna brata i robimy sobie taką małą imprezkę. A 2 stycznia mamy gości a raczej rodzice mają. Ale ja i brat ich znamy od małego, więc będzie świetna zabawa, tym bardziej że jadą dopiero w niedzielę;-)

i ja sie witam z wami ;-)
wiktor szczesliwy i zadowolony z prezentow, zestaw z narzedziami i kubus puchatek na pienku zrobily furore i wiki nie moze przestac sie bawic nimi (oprocz tego jeszcze tor z autkami, ciuszki,slodycze, sanki, autka, buciki ) dlatego dzisiaj wyciagnelam go do rodzicow i moge do was zajzec bo maly szaleje z wujkiem ;-)
sylwester spedzimy w domu u siebie sami albo u tesciow ale jeszcze nic na 100% nie wiemy...

Hej ja tylko na chwilę.My balujemy w domu ze znajomymi ale chciałam Wam złożyć życzenia:
Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

reklama
kochane mamusie szczęśliwego nowego 2010 roku oby był lepszy od mijajacego samych pogodnych dni i dużo dużo zdrówka dla was i dzieciaczków!!!:-):-):-)

my tez siedzimy w domku może skoczymy na chwilę do mojej siostry,przygotowałam dzisiaj duzo jedzonka, mąż na razie w pracy wróci gdzieś koło 19.00 a o 22.00 muszę jechac po moich rodziców 15 km fajnie gdyby nie fakt że nas totalnie zasypało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Do góry