reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jagna dzięki twoja gwiazda też ślicznie świeci i taka już duża a Ty taka szczuplutka jesteś wiec dziś mailem prześle z 10 KILO.Chcesz Ha... Ha...

reklama
Nutka sliczne zdjęcia!!!:tak:

A mu u fryzjera bylismy dzisiaj z Olkiem, postanowiłam mu troszkę skrócić te jego loki, bo juz mu sie plątał a czesać za Boga nie chce sobie dać, ja chciała mu je skrócić w domu ale uciekał, a ze moja znajoma otwarła salon kosmetyczno-fryzjerski to poszlismy. O dziwo siedział grzecznie do samego końca nawet nie pisnął byłam w szoku:szok: włoski troszkę skrócone nie za dużo bo mi było szkoda tych jego lokesów:-)

nina nie rob tego i nie obcinaj go :-D on taki fajny z tymi loczkami jest haha
nutka - no mamuska to laszydlo takie ze hohoho :-D

dzień dobry!!!
czy mozna sie do was wkrecić???wiem ze jakies 2 lata za pozno no ale lepiej pozno niż wcale hahahah:-D

ooooo widze ze moja best friend pawimi sie nawet tu znalazła:)

A więc ....
jestem mamą dwójki dzieci
kamil ma 13 lat
emilka 2( w niedziele będzie ):tak:

Od 3 miesiecy mieszkam w warszawie wczesniej cale życie w nysie czyli poludnie polski 50km od opola
aaaaaaaaaaa mąż też jest hehehehe

ogolnie od niedawna jestem na babyboom za sprawą pawimi,zaciągnela MNIE TUTAJ HEHEHEHE

od jakiegos roku ogolnie udzielam sie gdzies tam na forum,wczesniej wogole tego nie robilam,nie podobalo mi sie,uwazalam to za bez sens a teraz bardzo fajna sprawa
zawsze mozna sie poradzic wyzalic,tym bardziej jak sie nie ma na miejscu nikogo(tak ja ja teraz w stolyyyyyycy:)

reklama
Do góry