reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziewczynki dużo zdrówka i wszelkiej pomyślności dla Was i Waszych rodzin w nadchodzącym Nowym Roku 2010

Ostatnia edycja:
reklama
My rowniez witamy sie noworocznie i zyczymy duzo szczescia i pomyslnosci, oraz aby ten 2010 rok przyniosl spelnienie wszystkich zyczen i marzen.

A jak tam u was w kwestii noworocznych postanowien?? Ja po raz kolejny obiecuje sobie schudnac i regularnie cwiczyc;-)

Witam się i ja w tym nowym roku!!!:-)
mały wczoraj wytrrzymał do północy bylismy na dworze strzelać petardami ale wystraszył sie huku i wrócilismy szybciutko do domu!my poszlismy spać o 2.
Olivier wstał o 9 rano niestety:no:
zasypało nas snieżkiem, zasdpy się juz porobiły na dworze jest pięknie potem wkleję kilka zdjeć z dzisiejszego spacerku:tak:

Załączniki

• zima 1.jpg
    zima 1.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 30
  • zima 2.jpg
    zima 2.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 27
  • zima 3.jpg
    zima 3.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 32
  • zima 4.jpg
    zima 4.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
wiki poszedl spac o 1 i wstal po 9 ;/ :-( no ale coz teraz tez spi ale jak wstanie to jedziemy do siebie juz :-) mo jacek ma urlop wiec bedziemy siedziec sobie razem w domku a ja w niedziele do pracy ide :-)
caluje was :*

Witam w Nowym Roku!Życzę wszystkim aby był udany i lepszy od poprzedniego.
Kuba obudził się przed północą przestraszył się petard ale na szczęście udało mi się go uspokoić i spał do rana.Ja jutro już do sanatorium jadę więc poczytam Was pod koniec stycznia jak wrócę.Matko tyle czasu bez Kubusia....

Witam w 2010 roku.
Wszystkiego co najlepsze na ten rok Wam życzę:-D
Celinka poszła spać o 21 i wstała o 9 rano, nic jej nie budziło, bo u nas nie strzelali. Za to my poszliśmy spać o 2. U nas śniegu po kolana:-D:-D:-D, mała szaleje w śniegu.

Witam w nowym roku.:-):-):-)
U nas mały szalał do 2.:szok::szok:O północy obejrzał petardy i bardzo mu się podobało.
Ale za to pospał do 11 rano więc i my wyspani.:-D:-D
Co do postanowień noworocznych to też am w planach jakąś dietkę i zrzucenie paru kg.Ale czy się uda czas pokaże.:tak::tak:
Maleństwo wiem co czujesz bo sama leżałam w szpitalu prawie miesiąc bez małego.Nieraz wyłam w poduszkę ale cóż jak trzeba to trzeba.Trzymam kciuki.:-):-)
Lecę na jakąś noworoczną kawkę.:-D:-D
Pa.

reklama
witam sie i ja w nowym roku...postanowien nie mam zadnych nie wiem co zycie pokaze w tym roku ale mam nadzieje ze bedzie lepszy niz poprzedni....

Do góry