reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Celinka jest maniaczką butelki jak dotąd nie udało nam się jej zabrać. Mam nadzieję że teraz się uda, bo weszła w okres że ona jest duża. Może uda się ją przekonać w jakiś sposób. A może odda butelki synkowi koleżanki;-)
Nina na pewno kupisz tort z bobem. Są takie nakładki jak opłatek, albo małe figurki. Ja już widziałam Boba, z masy cukrowej, wyglądały jak te z bajki.
Nina jak się czujesz??
Pawimi zazdroszczę imprezy w restauracji, zero roboty.
Agnieszka jak się mieszka, jak Święta na swoim???

reklama
Amelka dawno już pije z kubeczka.Dziewczyny wreszcie mojej córce wyszły zęby jedynki zaczynałam sie martwic bo lekarka powiedziała że jak 2 lata skończy i nadal nie będzie mieć to trzeba będzie prześwietlić.Ale wyszły i się uspokoiłam.

Gratulacje dla Amelki:-D
Czytam Wasze posty i też zabieram małej butelkę. Niech płacze i złości się nie ma butelki. Tylko muszę coś wymyślić dla mojej mamy bo ta zawsze się upiera, że jak zabiorę butelkę to mała przestanie jeść mleko:wściekła/y: Może Wy macie jakieś pomysły

Jagna czuję sie już duzo lepiej leki zrobiły swoje i jest juz ok, ale mam przykazane odpoczywać więc sie byczę a mąż obiad gotuje!

jagna a może zabierz Celinkę do sklepu i niech sobie sama wybierze kubek niekapek na przykład moze jej sie któryś spodaba i będzie chciała z niego pić, albo sama jej kup z jakąś jej ulubioną postacią i daj zapakowany jak prezent zachecisz ją moze tym do picia z kubeczka:tak:

Nina super, że leki pomagają:-):-)
Pije z kubeczka Campol Baby z twardym ustnikiem:-D Na razie jej się to podoba, zobaczymy jak będzie przed spaniem.

A tu kilka zdjęć, ze Świąt:

Załączniki

• ramka wigilia.jpg
    ramka wigilia.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 42
  • ramka wigilia 2.jpg
    ramka wigilia 2.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 55
Pawimi w ogóle Celinka ostatnio wydoroślała troszkę. Szkoda tylko, że z pieluszki nie chce zrezygnować i z butelki na noc bez walki:wściekła/y: Ale my się nie poddaliśmy i wypiła na noc mleko z bidonu, rano o 6 też piła z bidonu, już bez awantury:-D
Nina my te klocki kupiliśmy przez przypadek;-) miały być Duplo, ale wypatrzyliśmy te. Nawet w opakowaniu nie ma 75 tylko jest 100 klocków. Któryś z pracowników sobie je uszykował i schował, a ja je wyszukałam między pluszakami. W domu przeliczyliśmy czy są wszystkie bo pudełko było otwierane, a tu niespodzianka:-D Dopiero się skapnęłam, że ktoś sobie je uszykował po przeliczeniu. Szkoda mi tej osoby ale z drugiej strony, mogła je schować na magazynie, a nie na sklepie;-)

Aoto troche fotek

Załączniki

• amelka w masce.jpg
    amelka w masce.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 37
  • amelka si smieje.jpg
    amelka si smieje.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 35
  • Amelka w rzłobki.jpg
    Amelka w rzłobki.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 36
  • i to ja.jpg