reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja witam z rana.Ja już po kawie i po moim skromnym odchudzającym śniadanku.Kubuś obudził się o 7 aledostał mleko i jeszcze poszedł spać.Chyba go będę budzić niedługo no chyba że sam się obudzi...

reklama
jagna ja w domu spędzam wigilie z babcia moja bo ona nie moze chodzić wiec do nikogo nie pójdzie no i robimy z nią tak jak w zeszłym roku.:tak:

Byłam z małym dzisiaj u lekarza bo od 2 dni brzydkie kupki robi czarne dosłownie no i wysypka na pliczkach mu wyszła lekarz stwierdził, że moze to byc alergiczne, po świętach musze wiec jechać do tej naszej pani gastroenterologa na kontrole, na dzisiaj mamy smecte i lakcid.

a to nasza choinka:-)

Załączniki

• choinka.jpg
    choinka.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 44
Biedny Oli!!! Życzę zdrówka!!!
Śliczna choinka:-D

My dzisiaj będziemy mieli choinkę, mój brat kupuje. A Wigilia jak co roku u moich rodziców, ale jak tylko pójdziemy na swoje to Wigilia u nas. Żadnego jeżdżenia do mamusi albo teściowej, chcą niech do nas przyjadą;-):-D A na wyprawy jest jeszcze 2 dni świąt;-)

Cześć laseczki.Urlop był jednodniowy bo szefowa wymyśliła że do końca roku mamy wybrać maksymalnie urlopy.A dziś już byłam w pracy 10 godzin.Więc padam na twarz a tu jeszcze mały domaga się chwil z mamą.;-);-);-)
Ale nic jeszcze czwartek wolny mam i poniedziałek więc nadrobimy.:tak::tak:
My Wigilię spędzamy u moich rodziców jak co roku.A reszta Świąt pewnie w rozjazdach: teście i dalsza rodzina.I jak tu odpocząć????:-D:-D:-D:-D
Marzy mi się wyjechać na Święta w góry i mieć wszystko w nosie!!!:tak::tak:

Celinka spałą do 10. Ale wydaje mi się, że odsypia te 3 tygodnie, bo już jej kaszel nie męczy w nocy.
Maleństwo jak plecki???
Jagna bez zmian niestety...Ale mam nadzieję że po piątkowej blokadzie w końcu coś się zmieni bo inaczej chyba zwariuję od tego bólu...
My święta jako że mieszkamy z moją mamą to w domku no i nie musimy daleko się wybierać:-).Oczywiście wolelibyśmy na swoim no ale kredytu i tak nie dostaniemy jeszcze biorąc pod uwagę fakt że ja ciągle na chorobowym i już bez pracy...
Trzymajcie za mnie kciuki póki co trzymam dietę ale jak pomyślę o świętach to trochę się boję.Ale mam zamiar nie poddać się kapuście i innym świątecznym pysznościom a w szczególności ciastom.

witam;)

my jedziemy do polski na święta:-) do moich rodziców, innego wyboru nie ma, bo mojego M rodzice są świadkami jehowy i nie ma u nich świąt:eek::eek::confused2::confused2::eek::eek:

nina dlaczego nie możesz dziecka???? zabrzmiało to przerażająco??:szok:

nie to dlatego, ze teraz rozkręcam interes i nie mogę sobie na to pozwolić, za rok, dwa moze postaramy sie o kolejne!!!

reklama
Nina my też jeszcze chcemy poczekać z rodzeństwem dla Celinki.
Wczoraj oglądaliśmy 2 raz mieszkanie i chyba się zdecydujemy. Nie jest duże ale ma 3 pokoje, a na tym nam zależało. Dużo remontu nie trzeba, nawet można by odmalować i mieszkać:-) Tylko kasetony na suficie fujjjj. No i problem bo za kilka lat niby mamy mie ć pod nosem kopalnię odkrywkową:wściekła/y:

Do góry