reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Maleństwo, oby blokada pomogła.
Byliśmy na zakupach, mieliśmy kupić niuni klocki duplo a kupiliśmy ogromny karton zwykłych klocków:-D Moim rodzicom kupiliśmy książki. Jeszcze tylko prezent dla brata i teściów. Tylko co kupić teściom???

dzień dobry:-)

jagna u was te kopalnie to chyba normalne? co???? ale jeśli wam się podoba, to dlaczego nie??? zawsze musi byc jakieś ALE... my też tak mieliśmy:laugh2:

nina to mnie wystraszyłaś.. ja myślałam że masz jakieś problemy, a ty kochana biznes rozkręcasz.. super, aco to za biznes jeśli można wiedziec???

ok uciekam do pracy:eek:

dzień dobry:-)

jagna u was te kopalnie to chyba normalne? co???? ale jeśli wam się podoba, to dlaczego nie??? zawsze musi byc jakieś ALE... my też tak mieliśmy:laugh2:

nina to mnie wystraszyłaś.. ja myślałam że masz jakieś problemy, a ty kochana biznes rozkręcasz.. super, aco to za biznes jeśli można wiedziec???

ok uciekam do pracy:eek:

Natka na szczęście problemów nigdy nie miałam i nie mam, a z tym biznesem to mało kobiecy ale własny komis samochodowy otwarłam w sumie od 12 grudnai ale jeszcze ten miesiąc taki organizacyjny jest tak na poważnie to myśle, ze po świętach sie rozkręci:tak:

Jagna jak wam sie podoba to mieszkanko to kupujcie, w sumie nie masz pewności, ze będziecie mieć w pobliżu tą kopalnię!!!

u nas -6 i sypie delikatnie snieżek!!!:-)
dziewczyny miłego dnia!!!

U nas biało:-D:-D:-D Ale na sanki nie pójdziemy, jeszcze przetrzymam kilka dni małą w domku. Tak dla pewności.
Kopalnie to normalka, ale takie normalne głębinowe miedzi. A mają robić kopalnie odkrywkową węgla brunatnego:wściekła/y: To będzie wielki syf:wściekła/y::wściekła/y: i mają się kończyć jakieś 4 kilometry od tego miasta gdzie to mieszkanie. A od domu rodziców to jakieś 2 km, za lasem(całe szczęście) nie będzie okropnego widoku.

witam :-)

u nas wszystko oki :-) zdrowi jestesmy :-)
dzisiaj yly wariacje na sniegu bo jestem u rodzicow to doczytalm potrochu,
tym starajacym sie o bobaska zycze duzo wytrwalosci, chorowitkom duuuzo zdrowia.
My swieta w tym roku u tesciow co roku i innych rodzicow w tym roku wpadaja na rodzicow mojego J ...
A choinke zawsze ustrajamy duuuzo wczesniej zeby sie nacieszyc tym widokiem ...

przy kolejnej okazji znowu do was zagladne , uwazajcie na trole i trolice prosze pod moja nieobecnosc :-)
buziaki dla was :*

Maleństwo, oby blokada pomogła.
Byliśmy na zakupach, mieliśmy kupić niuni klocki duplo a kupiliśmy ogromny karton zwykłych klocków:-D Moim rodzicom kupiliśmy książki. Jeszcze tylko prezent dla brata i teściów. Tylko co kupić teściom???

Wlasnie co kupic tesciom?? Mam ten sam problem i zero pomyslow.
U mnie tez juz jest bialo i nadal pada, jak nie przestanie to jutro katastrofa, caly kraj sparalizowany. Na szczescie zrobilo sie troche cieplej.

Aga super, że Wam się świetnie mieszka!!!
Dzisiaj idziemy na 5 minut na dwór, tak na rączkach. Pięknie świeci słonko i jest biało:-D:-D Niech mała na nowo przyzwyczai się do zimnego powietrza.

Miałam przebojową podróz do warszawy w czwartek...Zamiast jechać 2 godziny to jechałam 4 bo pociąg się popsuł.I przestali w nim grzać bo elektryka siadła...Stał godzinę.A wczoraj powrót był nie lepszy mój pociąg o 18 miał 110 min opóźnienia na szczęście o 19.30 miałam następny i ten był punktualny.Blokada na kręgosłup była koszmarna ból straszny.Czekam aż zadziała jeżeli zadziała 2 tygodnie teraz wszystko pokażą.
A Kuba dziś się zbuntował i nie myśli spać po południu bawi się i jest z siebie zadowolony.U nas już wszystkie prezenty pokupowane a u Was?

reklama
Dzień dobry jaka tu cisz wszystkie zaganiane jesteśmy mało kto tu zagląda.Ja już dziś chce wam wszystkim kochane złożyć życzenia,bo w tym roku wigilia u mnie i czasu aby potem napisać to nie będzie.Jutro na ostatnie zakupy jadę.U nas zimno jak diabli siedzimy z dziewczynami w domu bo na samą mysl o wyjsciu zimno mi się robi.Poza tym Amelka się smarka.

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam dużo zdrowia szczęścia,
błogosławieństwa Bożego,
miłości i uwagi bliskich,
aby magia tych świąt
nie tylko zawitała w waszych domach
ale i w sercach.
Mam szczerą nadzieję,
że połączymy się w tym szczególnym dniu w modlitwie

Ostatnia edycja:
Do góry