reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Natka teraz chłopca pewnie byscie chcieli wiec trzymam kciuki aby sie udało.
Jagna szkoda ale mieszkac w takim towarzystwie to naprawde nic przyjemnego,na nastepne swieta bedziesz na swoim zobaczysz.

reklama
Jagna spokojnie tak jak Aga w ubiegłym roku się martwiła a teraz już jest na swoim, tak ty następne Święta też spędzisz w swoich czterech kątach.Trzymam kciuki i powodzenia w poszukiwaniach własnego M.:-):tak::tak:
Natka trzymam kciuki.:tak::tak::tak:
Aga mieszkanko super i fajnie że dobrze Wam się mieszka.:-):-):-)

A ja dziś urlopik mam więc nadrabiam zaległości m.in na BB.:-D:-D
Obiadek gotowy, zaraz się zabieram za pierniki.
Miłego dnia.:-):-)

Może już w tym roku będę się cieszyć z własnego m. Ale nic nie piszę ;-);-)
Aga napisz jak tam u Was??
Pam to super, a jaki długi urlop?? Zdążysz nacieszyć się Oskarkiem??

nutka, a ja jednak chciałabym drugą dziewczynkę:tak::-)
chociaż jak bedzie chłopiec nie pogniewam sie:-p

narazie najważniejsze żeby wogóle się udało, bo chciałabym juz do końca przyszłego roku urodzic, zeby nie było dużej różnicy- do 3 lat, choc to juz dla mnie i tak dużo, żałuje ze nie zaczęliśmy wczesniej:cool2:

pam, jak długi masz urlop? już do świąt???

jagna a co to za tajemnica, mów nam tu szybko:-p

Natka oby się udało:-D
Nic nie mówię do jutra wieczorem:-p:-p
Celinka już śpi. Czuje się dużo lepiej, znowu broi jak szalona. Odbija sobie te 3 tygodnie spokoju;-)

ja też jestem, buszuje po necie zreszta jak zawsze wieczorem:tak:

Natka trzymam kciuki za bobaska zazdroszczę bo ja tez bardzo bym chciała drugie dziecka ale narazie nie moge:-(

jagna oby wam sie udało z mieszkankiem:-)

kupilismuy dzisiaj choinkę miała być mała a jest prawie do sufitu, juz stoi ubrana i pięknie mi tu oświetla pokuj lubię tak sobie posiedzieć przy choince!!!

obejrzałam dzisiaj 8 odcinków sezonu 6 gotowych na wszystko uwielbiam ten film.

reklama
Do góry