reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

:-)Hej Dziewczyny.Zaglądam czasem i podczytuję.Napiszę trochę co u nas.Dziś Kuba wypadł z łóżeczka.:szok::-:)szok:Chciał wyjść i mu się udało.Nic u się nie stało na szczęście jedynie się przestraszył i rozpłakał.Rośnie mi jak na drożdżach waży 14 kg i 88cm wzrostu.A ja wzięłam się znów za odchudzanie,tym razem mam zamiar wytrwać a zy wytrwam czas pokaże.Póki co 2 kg w tym tygodniu poszło:-):-)

reklama
Jagna ja chętnie oddam 20 :) Nutka masz rację silna wola będzie miała dużą próbę...
Ale ja jestem maksymalnie zmotywowana i myślę że dzięki teu właśnie że zaczynam kurację przed świętami zjem w tym roku dużo mniej niż zwykle.

To życzę Wam silnej woli!!!
Ja będę się obżerać do woli bo muszę przytyć;-)
Celinka lepiej, dużo lepiej:-D:-D:-D
Jutro idę do fryzjera, robię balejaż i ścinam włoski. Ciekawe co z tego wyjdzie, bo jeszcze nie farbowałam włosków u fryzjera.

:-D ja też myśle o odchudzaniu:-D

jagna moge ci śmiało oddać 10kg;-)

jak bede w polsce, już za tydzien to mam zamiar jezdzic na silownie, powróca codzienne brzuszki:tak: i najwazniejsze chyba zostane miesiąc bez mojego P.
chciałabym też spróbować kilka zabiegow u kosmetyczki, czy może któraś z was wie czy np mikrodermabrazja naprawde daje jakieś efekty??

dzień dobry;-)

widzę że Agnieszka w końcu masz swoje upragnione mieszkanko:-) gratulacje, śliczne jest:tak:

jagna ja życzę zdrówkA DLA CELINKI:-D

niedługo nadzym dzieciaczkom stukną dwa latka, ale ten czas leci:sorry:
my staramy sie o drugie, narazie nic nie wyszło, wczoraj robiłam test i dupa blada- nie jestem:crazy: a nie chcemy duzej róznicy pomiedzy dziecmi:no:

reklama
Dziękujemy, Celinka już jest, odpukać, zdrowa:-D
Natka spokojnie i powoli. Wszystko będzie ok, na pewno Wam się uda:-D
Ja za chwilkę lecę do fryzjera, później foty wkleję. Też bm na siłownię pochodziła albo na basen, ale wszędzie daleko.
Wczoraj oglądaliśmy mieszkanko, nawet ok, tylko klatka syf i smród. Pety na każdym stopni, jakaś bab stała i paliła fajkę i zsikała się pod siebie:szok: tak nawalona była. Od razu zrezygnowaliśmy z tego mieszkania. Ja nie mam zamiaru użerać się z sąsiadami i syfem na klatce. Wyć mi się chce bo mieszkanko było ładne duże i miało śliczny rozkład.

Do góry