reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tak tak straszne tu pustki!!!
ja mam juz wszystko posprzątane, zakupy do domku zrobione, prezent dla Olka juz czeka tylko dla męża jeszcze nic nie mam bo nie mam kiedy kupić, takie zimno, ze nie chce ciągać małego po sklepach a mąż w pracy, no i dla bratanicy jeszcze cos muszę kupić.
od wtorku mój p ma wolne więc pomoże mi w przygotowaniach swiatecznych, do pracy idzie dopiero w sobotę!:-)

dziewczyny piszcie jak tam u was!!!

reklama
Ja muszę posprzątać nasz pokój. Ale mam już bigos i krokiety w zamrażarce:-D. Pierniki i francuskie ciasteczka upieczone:-D Jeszcze sernik, makowiec, pierogi, uszka, barszcz i kutia(mniam). Ale jak się wszyscy zabiorą tak jak dzisiaj do francuskich ciasteczek, to 30minut i gotowe. 6 osób mi pomagało:-D:-D:-D
A i mam wszystkie prezenty:-D:-D:-D
Nutka dziękuję za piękne życzenia<buźka>

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

Hej laski gdzie wybyłyście????
Nie mówcie że tyle roboty macie:-( Dzisiaj gołąbki zrobiłam(pierwszy raz całkiem sama:-D:-D:-D i wyszły pyszne, bo takie jak prababcia robiła, tak tata mówi). Jutro sprzątanie. Pojutrze ciasta pieczemy, a w Wigilię robimy sałatkę, pierogi, rybę i kutię.
Ja tez nie mam dla męża prezentu bo zażyczył sobie garnki:szok::szok::szok: Muszę jechac i kupić mu te gary;-):-D:-D

Widzę że wszystkie zajęte przygotowaniami.Ja dziś wykorzystałam wolny dzień na ostatnie zakupy i
przygotowania w kuchni.Jutro cały dzień w pracy więc trza to jakoś rozplanować.:tak::tak::tak:
Jagna mój mąż sobie zażyczył zestaw kluczy więc też leciałam do zaprzyjaźnionego sklepu metalowego.:-D:-D:-D

Wiesz jak by zażyczył sobie klucze to bym nie była w takim szoku. Ale garnki :szok::szok::szok:Ja chciałam mu kupić taką wiertareczkę blak&deker, do drewna

reklama
Do góry