reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u mnie juz jeste 16 stopni w cieniu wiec maly idzie w ktorkim bodziaku tylko :-) sandalkach i ktorkich spodenkach jesli jakies znajde :-) wybieram sie do tesco wiec moze jakies kupie krotke spodenki :-)
My dużo mamy krótkich spodenek z zeszłego roku bo za duże pokupowałam:-D i po kuzynki synku. Do tego spódniczki i sukienki, pod które wkładam na pampka majteczki, bo za nic mi się nie podoba jak pampka widać.
Zaraz jedziemy na zakupy i zawieść brata dziewczynę do okulisty i jej kota do uśpienia. Rozdrapał jej wczoraj powiekę, całe szczęście nie uszkodził oka, bo widzi, ale skontrolować nie zaszkodzi. Kot dostał wyrok bo jest nie refolmowalny, drapie mimo pruśb, kar i wrzasków. My też go nie chcemy, bo jeszcze nam małą podrapie.
Pawimi większość z nas całe dnie na podwórku z dziećmi, bo co zrobić jak tylko dada i dada słychać:-D. Wczoraj mój dziadek ( małej pradziadek) małą na dworze bawił a ja bigos gotowałam, biedny po godzinie poszedł spać, tak go prawnusia wymęczyła;-)

reklama
u nas tez bardzo ciepło ale burze zapowiadają po południu ciekawe czy sie prognozy sprawdzą!
ja małego mocno nie rozbieram tzn. nie ma jeszcze krótkich spodenek ubranych tylko lzejsze długie body i bluze cienką bo upałów jeszcze u nas nie ma a poza tym nie chce zeby się przeziębił angina u nas panuje córeczka mojej siostry złapała i to nagle obudziła sie wczoraj rano i 40 stopni gorączki :szok:miałą dostaje antybiotyk i temperatura się utrzymuje tylko ttrochę nizsza.:no:
mały dostał na zajaca trampki od chrzestnej własnie takie *NEXT*___kolorowe trampki z REKINEM roz.5__LATO`09 (604974184) - Aukcje internetowe Allegro są słodkie

Witam.my całe dnie an dworze...u ans nie ejst tak ciepło..................bo jest chłodny wiatr wiec krótki rękaw nie wchodzi w grę..................zresztą to dopiero kwiecień.
Mały am bodyz krókim i bluzkę bawełnina.lekki spdonie , skarpetki i trampki i czapke z daszkiem w południe

No i prognozy się sprawdziły, poszlismy po południu do miasta i zaczęło grzmieć i kropic więc musiałam zadzwonic po mojego tate żeby nas podwiózł do domu ( mamy 2 km ) bo byśmy zmokli.

Oli od kilku dni jakiś taki bojażliwy się zrobił, jak pralka pierze to strasznie płacze i ucieka, dziadka którego często widzi tez przywitał płaczem nie wiem co mu jest może taki okres i mu to przejdzie? czy wasze dzieciaczki tez były takie bojazliwe???

Mój i bojaźliwość.........hiihi.....chociaż wczoraj pani się pyta :"?Czy pójdziesz ze mną chłopczyku" a on: "nie nie nie" i kiwa główką....ale nie boi sie obcyh ani nie placze tylko się uśmiecha
Taki otwarty do wszystkich, są plusy i minusy tego:tak:

reklama
Do góry