reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my caly dzien na dworze :-)
jestesmy u moich rodzicow maly szczesliwy ze ma wujaszka na wylacznosc, szaleli na ogrodku potem wspolna kapiel a teraz wiki juz spi od godzinki hehe a moj brat nadal nie :-D
jutro od rana znowu na ogrodek :-) dzisiaj w sloncu bylo 23 stopnie maly mial juz krotki rekawek ale super jeszcze niedlugo i beda krotkie spodenki :-)

reklama
Jak cudnie było dzisiaj u nas na dworze +22 stopnie:-D dopiero dzisiaj włączyłam komputer po 2 dniach!!! szkoda czasu na siedzenie przed komputerem!
rozpoczeliśmy sezon grilowania dzisiaj na działce moich rodziców, mały biegał po trawce ale miał radoche! wiosna jest wspaniała!!!:-):-):-)
w końcu zrzuciliśmy kurtke i rajstopki, za chwile mały bedzie biegał w krótkich spodenkach!!!

O jakie tu pustki.Ja wpadłam na chwile w przerwie między spacerkami.Odkąd zrobiła się prawdziwa wiosna aż mi szkoda czasu na kompa-wolę go spędzić na dworze.
My też już bez rajstop tylko spodenki,bodziak na krótki rękaw i jakaś bluzeczka.Normalnie przez tą pogodę mam takiego powera że mogłabym góry przenosić.
Miłego popołudnia.

Witam!!
Celinka wczoraj na bodziaka miała tylko koszulkę z krótkim rękawkiem i spodenki za kolanka, bo u nas nie równo i musi mieć coś na kolankach jakby upadła, do tego kapelusik który w końcu wylądował na ziemi:-D i chodziła bez. Dziś troszkę zimniej ale do kościoła ubrałam jaj rajstopki, bodziaka, bluzkę z długim rękawkiem, sukienkę, bluzę od dresu i czapeczkę która w zaszłym roku była za duża:-D. Chcę nauczyć chodzić ją bez czapki, bo widzę że ją to denerwuje, a kapelusik nie zasłania uszek i jest ok.
Uciekam idziemy do teściowej na kawkę;-) i mała kury poganiać:rofl2::rofl2:

witam sie i ja, u mnie od wczoraj chlodnawo ale mimo to spacerujemy :-) nadal jestesmy u rodzicow i zostajemy do jutra, ach moj syn przeszczesliwy a o braciszku nie wspomne :-)

troche na allegro siedzialam i kupilam 2 pary bucikow , spodnie, bluzeczke, sweterek :-)
$$$-ŚWIETNE ADIDASY NIKE PLAY-15cm-$$$ (594734964) - Aukcje internetowe Allegro
$$-SUPER OLDSCHOLOWE UMBRO MAŁE 15 cm-$$$ (594784751) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzeczka NEXT i spodnie GAP dla chłopca 2 l./92 (595118772) - Aukcje internetowe Allegro
Super sweterek GEORGE jak nowy na 3-4 l./104 (594075468) - Aukcje internetowe Allegro

a to moja mama kupila Wikusiowi :-)
Zestaw na wiosnę 6 sztuk - 86/92 1,5-2 latka (597363018) - Aukcje internetowe Allegro

licytuje jeszcze sandalki na lato zobaczymy co to bedzie i kilka innych rzeczy :-) i bede miec spokoj a nie bede musiala lazic po szmateksach i sklepach :-)

dzień dobry! ale tu pusto:szok::szok::szok: w tak piekna pogodę i tak długo wyczekiwana wszystkie mamusie na dworze na pewno!!! mały spi więc ja do komputera sie dorwałam chwilowo! jak wstanie na spacer pomkniemy!!!:-)
wczoraj byliśmy w poznaniu na zakupach oczywiscie Olivier dostał najwięcej!!! kupiłam mu 2 zestawy krótkie spodenki+koszulka nike w dobrej cenie i sliczną polówkę poluje jeszcze na sandałki na lato.:tak:

miłego dnia wszystkim!!! :-):-)

reklama
Do góry