a ja dzis wczesniej odbieram olivke i spadam do domciu, rano z tatusiem na zakupkach bylismy, biedaczek szykuje sie juz do polski....eeeehhh dobrze mu tak! Teraz sobie poszli z malym nad jeziorko i plaze na dluzssze szwedanie
)) Ja naprawde nie wiem kto z moim synem bedzie chodzil na te kilometrowe spacery ! Olis dostal nowy rower, taki duzy
) bedzie bardzo happy, za godzinke go zobaczy...he he mina mu sie bedzie usmiechala
Ja tez mam alergie ale bardziej w maju, niecierpie tego sezonu!!! robicie jakies extra porzadki na swieta? Moja pani jutro przyjdzie dodatkowo doszliwowac domek a ja wieczorkiem zabiore sie za jakies gotowanko. Maz dzis jedzie do polskiej dzielnicy na spozywcze zakupy to zakwas zurkowy zakupi
Dziewczyny robicie same czy kupujecie gotowe? A jak same to macie jakis przepis? Zawsze moja mama robila a pozniej to kupowalam, ale tak mi do glowy wpadlo ze moze samej sprobuje....I dzis posciagalismy bramki ze schodow, zostala tylko jedna z ktorej spada sie prosto na kamienna podloge
Vincent sobie swietnie radzi se schodami, schodzi pojedynczo i na kazdym kroczku sobie powtarza " tak'', "tak"....
Ja tez mam alergie ale bardziej w maju, niecierpie tego sezonu!!! robicie jakies extra porzadki na swieta? Moja pani jutro przyjdzie dodatkowo doszliwowac domek a ja wieczorkiem zabiore sie za jakies gotowanko. Maz dzis jedzie do polskiej dzielnicy na spozywcze zakupy to zakwas zurkowy zakupi