reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam!!!
Joasiu fajnie że Ci się udało schudnąć, Mały słodki i taki duży.

My wczoraj byliśmy na zakupach, kupiłam sobie spódnicę, taką jaką chciałam:-D
Małej kupiłam dwie pary rajstopek bawełnianych i jedną parę żakardowych do spódniczki.
Dziś byłyśmy już u dziadka, bo ksiądz do spowiedzi przychodził i ktoś musiał być obecny, a teściowa na rehabilitację pojechała. Mała znowu księdzu zabrała kajet i obrazek sobie wyjęła, dostała go i jeszcze ksiądz ją pobłogosławił na prośbę dziadka. Dosłownie mała jest oczkiem w głowie dziadzi:-D

reklama
Witam u nas pogoda super i niech już taka bedzie.Byłam na zakupach jutro z rana bigos bede gotować.Amelka już dużo lepiej zaraz z m po piasek jedziemy do piaskownicy bo taką malutką pod blokiem zrobilismy,jak jest gril to dzieci sie bawią.
A ja schudłam 6 kilo i waga spada kupie sobie rowerek i siodełko do Amelki i bedziemy jezdzic.

U nas cudnie,.......nie wieje jak wczoraj i Oli chodził już bez rajstop tylko spodenki....
Kocham wiosnę.....trochę słonka i człowiek od razu ma lepszy humor....
Mały posłą orawie 2 godzin a ja an słoneckzu an ławeczce czytłam ksiżakę....cudnie :-)

Zaraz znowu leicmy na dwór:-)

Celinka dzisiaj w spódnice chodziła na rajstopki ubranej i w bodziaku i koszulce:-D. Jutro ma być 22 stopnie:szok::-D to chyba w samej koszulce będzie chodzić.

naczytałam sie watku "pozegnania" poryczalam a teraz ide robic kasze mojemu aniolkowi i do lozka, boze jaki swiat jest niesprawiedliwy ... nie wyobrazam sobie urodzic dziecka ktore nie zyje badz umiera zaraz po porodzie matko !!!!!!!!

aga ja też tam sie kiedyś naczytałam i potem ryczałam jak głupia cały dzień:-( niestety tak jest:-(
u nas dzisiaj też ciepło, Zosia chodziła w samych spodenkach i cienkiej bluzeczce:-) w końcu ciepło, tylko ciekawe jak długo?:eek:

reklama
Widze ze pogoda dopisuje w calej Europie:-) U nas tez rewelacja, sloneczko, 20 st. drzewa zaczely kwitnac, pachnie w powietrzu i ten cieply wiaterek, kocham wiosne. Bylismy na 2 godzinnym spacerku. Teraz Thomas spi, a ja mam nareszcie troche czasu aby nadrobic zaleglosci i troche pobuszowac po internecie.

Ostatnia edycja:
Do góry