reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam sie i ja :-) Moj maly mezczyzna juz zasypia, ja zrobilam porzadki w szafkach za male ciuszki spakowalam do reklamowek a te od mamy rozpakowalam :-), wszystko poukladałam ufff.... chcialam jeszcze okno umyc u nas w pokoju ale juz mi sie nie chce wole isc z malym na spacer bo jest tak pieknie slonce swieci a w cieniu jest +11 :-) na obiadek dla facetow po udku i do tego warzywa z patelni a ja tylko warzywka zjem :-)

reklama
My od 10 na spacerku, zakupy z mama zrobiłyśmy, mały jest bogatszy o 2 bluzy, spodnie i bezrękawnik, babcia stawiała he he!
piękne słońce świeci ale zimno jest bo mamy brzydki wiatr, Oli spi jak sie obudzi to jedziemy wszyscy do lasu, tata będzie pracowała a my pobiegamy po lesie:-)
pawimi motor gorszy od samochodu! mój P tez marzy o motorze ale ja się nigdy nie zgodze:no: tylu sie juz u nas na motorach zabiło, że bardzo dziękuje za ten pojazd!

u nas dosc cieplo ale zachmurzone :( no ale wiedzialam ze caly tydzien taki bedzie, nawet specjalnie mi sie nie chce nigdzie isc. Biore Olivke i jade z nim na zakupy, mam tez krotkie spotkanko z klientem w macdonaldsie niedalego mojego biura to podjade tam z olisiem na te kilka minutek :) Niech zobaczy jak mama ciezko pracuje :)

A u nas bard\o zimy i silny wiatr,,,,nawet taki czasem lodowaty:baffled::baffled::baffled::baffled:ale słonecznie-ja to bez rękawic zmarzłam w ręce:szok:

My szykujemy mieszkanko do remonciku.............odświezymy kolor na jaśniejszy i nowe meble.tzn tylko sofa, stół......bo wszystkie szafy poszły won i zostało tylko biurko, komda i baryk......a 3 wielkie sio....ale mam przestrzeni.....a Oliś miejsca do zabawy

a mysmy wlasnie przed chwila wrocili, zjedlismy sobie po drodze z oliwka lunchyk, dziadek jak zwykle na spacerze :) co ja zrobie jak on pojedzie? nikt tak nie dyzuruje przy tych spacerach jak on, ma swieta cierpliwosc do tego a przede wszystkim lubi....my znacznie mniej kwalifikujemy sie do takich dlugo dystansowych lazikowan.
bylysmy tez w sklepie, kupilam znowu dzieciom pare szmatek na lato, jeszcze jedne slodkie crocs dla malego :) w innym kolorku....a sobie jak zwykle N I C !!!

czesc wam ja juz okno umylam sobie, kurze wszedzie poscieralam bardzo skwapliwie :-) poodkurzane, posciel pozmieniana :-) ahhh jak dobrze , dzisiaj popoludniu znowu na ogrodek idziemy... obiadu nie robie mam wolne :-) wiec juz mam spokoj na dzisiaj hehe

A co ja mam powedzieć? niestety, kiey ndejdzie ten czas, że mój mąż nazbiera pieniążków to kupi sobie motor.Oznajmił mi to juz dawnooooo temu,dlatego że był żużlowcem, zresztą jego tata też , wiec poniekąd wiedziałam ze kiedys nadejdzie dzień że kupi sobie motor, narasie to stara WSKA, ale ganiamy po lesie na wsi nią, i to jest frajda:)
Dzisiaj jedziemy do Poznania , mój maż ma tam do załatwienia sprawę i nas zabiera.
Wczoraj wyciągneliśmy nowiutki rower którydostałam od taty i męza, wyciągneliśmy fotelik dla małego, jeździmy do babci na wieś i tam szalejemy rowerem, mały jest zachwycony:)
W wekeend ma być 20 stopni, jak myślicie białe spodnie można juz założyc???
schudłam 8 kg, wszystko mam za duże, trzeba bedzie trochę meża naciągnąć na nowe ciuchy, i teraz wkońcu waże tyle ile chciałam ,52 kg, yyyyyyyyyoooooohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

a to mój brzdąc

Załączniki

• P200309_13.06.jpg
    P200309_13.06.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 24
  • P200309_13.10.jpg
    P200309_13.10.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry