reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
no ja nie licze na to ze wiki bedzie sam pedalowal :-) ale ja moge go prowadzic, o dlugich spacerach i tak nie ma mowy bo wki spi 2 razy dziennie ale zawsze cos , pozatym bedzie go mial na przyszly rok tez.

no ja nie licze na to ze wiki bedzie sam pedalowal :-) ale ja moge go prowadzic, o dlugich spacerach i tak nie ma mowy bo wki spi 2 razy dziennie ale zawsze cos , pozatym bedzie go mial na przyszly rok tez.
Agusia ja też nie liczę, że mała nauczy się pedałować:-D.
A my chodzimy na bardzo długie spacery, jutro idziemy do wioski obok oglądać koniki:-D

no my tez ale tylko z wozkiem bo maly kolo 11 i 15 spi wiec musi byc wozek a z wozkiem i rowerkiem chyba chodzic nie bede :-) chociaz moze mu sie pozmienia do lata i bedzie spal tylko raz. w tym tygodniu przyjdzie wiec licze na cieply weekend :-D

aga ja mam usprawiedliwienie!!!- rozmawiałam z siostra chyba z 2 godzinki trajkotałyśmy super wynalazek ten skype! ja miałam go zainstalowanego ale słuchawki nowe kupione i nie działał mikrofon a jakoś nigdy nie przypomniało mi sie żeby nowe kupić, siostra jak teraz w lutym była to mi kupiła:zawstydzona/y:!!!
w końcu jutro wysyłam mojego buzza do serwisu, mam nadzieję, ze mi go naprawią:tak: aga i do katowic jedzie:-D

Czesc laseczki!
Sorry za dluga przerwe,ale w koncu mama przyleciala i nie mozemy sie nagadac. U nas juz prawdziwa wiosna,cieplutko,zielono aż mił wyjść na spacer:-)
My tez juz mamy rowerek,tyle ze nasz oprocz pasow ma jeszcze takie zabezpieczenie dookola,wiec niema szans ze wypadnie. Tylko ten baldachim zdjelismy bo jest obżydliwy.Smart Trike Deluxe - Green : mothercare

reklama
a ja dzis z tatusiem i dzieciakami na zakupkach bylam i w parku na zjezdzalniach. Zjedlismy sobie lunchyk, moje malutkie dziecko wpieprzalo salate zielona z pikantnym sosem tzw. cesear salad :)) nawet nie sadzilam ze bedzie lubial ha ha...mielil tymi swoimi 17 zabkami na drobny mak i polykal. Na zjezdzawkach zachowywal sie jak stary facet, wspinal, wchodzil sam po schodach i zjezdzal ...jakis taki doroslejszy mi sie az wydawal i bardzo sprawny miedzy tymi starszymi dzieciakami. Zdalam sobie sprawe ze nie mam juz dzidziusia :((((

Do góry