reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no wiem wiem ... ale wiesz zawsze cos w tej glowie siedzi :-)
nina2201
mama Oliviera
hej widzę, że temat wózków nadal na tapecie!!!:-)
my niedawno wrócilismy z Zielonej Góry pojechalismy z chrzestnym małego do takiego centrum zabaw dla dzieci a tam okazało sie, ze zamknięte dzisiaj, jak znależliśmy następne to Oli sobie w najlepsze zasnął no i nici z zabawy.
dobrze, ze chociaż zakupy zrobiłam, kupiłąm małemu super polówke i kapelusik w h&m i kurtkę jeansowa z dopinana bluzą w c&a, a chrzestny kupił małemu super buciki elefanten Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion
my niedawno wrócilismy z Zielonej Góry pojechalismy z chrzestnym małego do takiego centrum zabaw dla dzieci a tam okazało sie, ze zamknięte dzisiaj, jak znależliśmy następne to Oli sobie w najlepsze zasnął no i nici z zabawy.
dobrze, ze chociaż zakupy zrobiłam, kupiłąm małemu super polówke i kapelusik w h&m i kurtkę jeansowa z dopinana bluzą w c&a, a chrzestny kupił małemu super buciki elefanten Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion
a gdzie fotki zakupow??? buciki sa super, znam ta firme dobrze bo jonathan na niej byl wychowany u nas dosc droga jest ale teraz jej popularnosc troche wybladla przy ecco, umi i tych innych co kiedys wklejalam nazwy.
Witam z rana całą noc prawie niespałam kaszel mnie meczył do tego ból zatok ,katar i ból gardła ale mnie złapało ledwo żyje żeby dziewczyny odemnie sie niezaraziły.Aga Amelka też ma 12 kilo i jakos sie tym tak nieprzejmuje bo jak sprawdzam w książeczke zdrowia Wiktori to miała 15 a teraz ma 5 lat i ma 22kilo.
wspolczuje choroby...to przykre, ja jeszcze nie poszlam spac a nutka jak zwykle na nogach a z ta waga to nie ma sie czym przejmowac wlasnie mniej wiecej tyle przecietne dzieci przybywaja na wadze po okresie niemowlecym...i piecio-, szecioletnie dzieci maja po dwadziescia pare kilogramow. Malo prawdopodobne i tylko chyba wyjatkowych sytuacjach kiedy dzieci sa ogromne i upasione zdarza sie 20 kilogramowy dwulatek
Napisalam do Peg Perego i Maclarena...ciekawe z czym ambitnym wyskocza w ramach odpowiedzi
Napisalam do Peg Perego i Maclarena...ciekawe z czym ambitnym wyskocza w ramach odpowiedzi
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pawimi super ze napisalas sama jestem ciekawa :-) hehe u mnie deszczu ciag dalszy !!! jejku a maly lazi i marudzi bo chce wyjsc, lazi z butami, J poszedl do sklepu to takie larmo zrobil ze niewziol go ze masakra oszaleje chyba !!!
hej, dawno nas nie było - jakoś czasu brakuje...
Pozdrawiam wszystkie mamy, które nas znają i te nowe również:-)
Tobi - jak czytam - już nie odbiega tak bardzo wagą od reszty maluchów, bo bardzo zwolnił z przybieraniem i w tej chwili ma 12 kg. Chodzi od ok 1,5 miesiąca, już bardzo sprawnie. Zaczyna się wdrapywać na łóżka (schodzi mu się łatwiej) i wspinać na schody. Ma swoje sposoby mówienia, bo nie wiem czy można uznać to za słowa, najczęściej wspomaga się gestem. Oczywiście "mama" itp mówi, ale czasem zapomina słowa, którym się już posługiwał i przypomina sobie za jakiś czas.
Polujemy właśnie na fotelik na rower, żeby sezon wycieczkowy powoli zacząć.
Tobi - jak czytam - już nie odbiega tak bardzo wagą od reszty maluchów, bo bardzo zwolnił z przybieraniem i w tej chwili ma 12 kg. Chodzi od ok 1,5 miesiąca, już bardzo sprawnie. Zaczyna się wdrapywać na łóżka (schodzi mu się łatwiej) i wspinać na schody. Ma swoje sposoby mówienia, bo nie wiem czy można uznać to za słowa, najczęściej wspomaga się gestem. Oczywiście "mama" itp mówi, ale czasem zapomina słowa, którym się już posługiwał i przypomina sobie za jakiś czas.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Pandi witaj kochana :-)
no to widze ze Tobiaszek baardzo zwolnil z waga :-) a ty jak sie czujesz ??? jak zdrowko ???
wklej jakas fotke malego :-)
no to widze ze Tobiaszek baardzo zwolnil z waga :-) a ty jak sie czujesz ??? jak zdrowko ???
wklej jakas fotke malego :-)
reklama
ale zapisałyście stron!!!
ja chora, głowa mi pęka, a kręgosłup i kark to mnie napierdzielają że szok
jagna podziwiam twoją Celinę, bo jak ja Zośkę wypuszczam z wózka to ucieka, śmieje się i nie chce dac rączki,więc wolę ją zapakowac w wózek i jechac
a wypuszczam ją tylko przed blokiem i na placu zabaw
pawimi piekna kolekcja, najbardziej podoba mi sie ten trójkołowiec w niebieskie pamperki ekstra, ile on kosztuje? chodzi mi o ta limitowana kolekcje??????
no i buzz tez mi sie podoba
teraz poluje na quinny speedi:-)
pawimi co o nim myslisz????? o ty nasza znawczyni;-)
o to ten
Marktplaats.nl > Quinny Speedi wagtaile - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
Natka jak nie da rączki to wraca do wózka albo na podwórko. Wczoraj ją przekupiliśmy aby wsiadła do wózka, bo za nic nie chciała a ledwo szłahej, dawno nas nie było - jakoś czasu brakuje...
Pandorax witaj po przerwie. Fajnie że Tobi już chodzi i się wspina.
Celinka ostatnio wchodzi i schodzi ze schodów. A dziś byłyśmy w sklepie na zakupach po nóżkach, kawałek przed domem musiałam ją nieśc bo bardzo koty jz zainteresowały na łące i iść nie chciała:-)