natka ten trojkolowiec to bumleride indie...kosztuje $599, moze gdzies mozna taniej ja teraz dostac(ebay) bo to limitowana kolekcja z 2008 a w tym roku sa jak wiadomo inne kolory, kolor nazywa sie bwana od nazwiska tego afrykanskiego artysty ktory to projektowal. Ten wozek jest podobny do speedi ktorego chcesz wg. opisu dziewczyny ktory miala spidziaka i widziala indie. U nas speedy nie ma natomiast czytalam cala mase pozytywnych recenzji na temat tego wozka wiec jesli na dodatek porownywalny jest z moim indie to smialo moge go polecac.
pawimi piekna kolekcja, najbardziej podoba mi sie ten trójkołowiec w niebieskie pamperki ekstra, ile on kosztuje? chodzi mi o ta limitowana kolekcje??????
no i buzz tez mi sie podoba
teraz poluje na quinny speedi:-)
pawimi co o nim myslisz????? o ty nasza znawczyni;-)
o to ten
Marktplaats.nl > Quinny Speedi wagtaile - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
ten trójkołowiec twój jest ekstra, bardzo mi się podoba,ale za drogi jak na mnie, tymbardziej że ja chce kupic używany speedi bo na nowego to napewno nie dostanę, zresztą tu w Holandii są tylko buzzy, speedi, mutsy, bugaboo i ewentualnie bebe confort, a i macareny- niewiem jak to się pisze... wiec tych wózków na sprzedaż jest multum
natka86
mamusia Zosieńki
w sumie mutsy kupiłam uzywany,ale to dziecko nim krótko jezdziło, wiec nie załuje...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pawimi ale masz fajnie ze sniegiem haha a u nas byl niedawno hihi i teraz do ciebie poszedl ...
a tak a propo napisalas tego maila z zapytaniem o te kilogramy ???
a tak a propo napisalas tego maila z zapytaniem o te kilogramy ???
natka86
mamusia Zosieńki
ogladam JAKA TO MELODIA i az mi ciarki wyszłyt bo finał miesiaca i wygrał niewidomy gosciu ponad 50000 tys i auto:-)
podziwiam
podziwiam
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja tez to ogladam , niewidomy ale za to bardzo dobry sluchacz :-)
natka86
mamusia Zosieńki
no dobry jest
aga co do wózka, niepodobno zeby Wiktor go zarwał a pisałas cos ze jak bedzie miał 3 lata to moze wazyc 20kg nierób tego i nie pozwól zeby tak sie roztył, bo moja frend ma corke 3 lata i wazy 21kg i jest bardzooooo gruba, 3 latki waza zazwyczaj okolo 15 kg, oczywiscie sa wyjatki
aga co do wózka, niepodobno zeby Wiktor go zarwał a pisałas cos ze jak bedzie miał 3 lata to moze wazyc 20kg nierób tego i nie pozwól zeby tak sie roztył, bo moja frend ma corke 3 lata i wazy 21kg i jest bardzooooo gruba, 3 latki waza zazwyczaj okolo 15 kg, oczywiscie sa wyjatki
natka z tym siedzeniem podobno chodzi o to ze nie jest calkowicie w pionie i jesli sa dzieci ktore nie lubia jezdzic mocno oparte to matki musza niby poduszki podkladac albo tez byl patent na dorobienie tasiemki z tylu do podciagania oparcia
aga, nie napisalam jeszcze, jutro bo i tak chyba w weekend nikt nie odpowie jak mi cos napisza to zaraz zglosze.
aga, nie napisalam jeszcze, jutro bo i tak chyba w weekend nikt nie odpowie jak mi cos napisza to zaraz zglosze.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
natka nie chodzilo mi ot to ze moze tyle wazyc a moze i tak ale nie mam zamiaru go spac, on poprostu bedzie duzy i nie wiem ile bedzie wazyc za pol roku czy 2 lata a te wozki sa do 15 kilo o to mi chodzilo a wiki juz wazy 12 kilo ...
a z tym oparciem to tak ze podaba nam sie wozek ale oparcie nie rozklada sie do konca tzn do pozycji lezacej tylko pol lezacej, i zastanawialysmy sie wczoraj czy to juz dziecia w wieku naszych nie zaszkodzi jak by sobie pospali w takiej pozycji .... to jesli chodzi o ten wczorajszy temat.
a z tym oparciem to tak ze podaba nam sie wozek ale oparcie nie rozklada sie do konca tzn do pozycji lezacej tylko pol lezacej, i zastanawialysmy sie wczoraj czy to juz dziecia w wieku naszych nie zaszkodzi jak by sobie pospali w takiej pozycji .... to jesli chodzi o ten wczorajszy temat.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a jeszce cos masz racje sa wyjatki moj brat ma 2 lata i 3 miesiace i wazy 12,500 kilo a moj wiki ma prawie 15 miesiecy i wazy 12 :-) wiec rzeczywiscie sa wyjatki.no dobry jest
to tak jak bys porownala mojego wikusia i Olisia esterki (chociaz oli moze zaczac nadrabiac w takim tepie ze dobije do wagi naszych dzieci , ale w to watpie poprostu taka jego uroda) wiec on by mogl takim jezdzic a ja bym sie bala mojego wikusia wsadzic do wozka do 15 kilo no teraz jeszcze nie ale pozniej napewno ...