reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My po wizycie dostała Eurespan i depridat na noc i to wszystko mamy nadzieje że przejdzie.Na spacerek możemy chodzic tylko niedzbyt długo i jak mała niebedzie miec temper wiecej niż 37,5.Pogoda swietna.
Estera fryz suuperrr,niezła zmiana,Olis slicznutki.
A jutro m ma wolne i niezbyt ten dzien spedzimy radosnie bo na pogrzeb jedziemy o 8 msza pogrzebowa a o 13 w kaplicy pobrzeb.
Pam swietnie że dostaniecie własne m po babci wreszcie bedzie własne,teraz to bedziesz miec frajde jak bedziesz je urządzać.
Aga fajne zdiecia robisz Wiktor i tatus ładnie na zdieciach wychodzą.
Jagna w towarzystwie lepiej smakuje to prawda.

reklama
Nutka my cały czas w nim mieszkamy tylko bez tytułu prawnego.Przez 7 lat boksowałam się z administracją i w końcu się udało.Ale teraz wreszcie mogę zrobić remont i urządzić tak jak sobie wymarzyłam.

Pawimi każda z nas w końcu zrozumie, że nie ma juz dzidziusia tylko samodzielne dziecko;-)
Kamalodz witaj po przerwie.

Dziewczyny jak ubieracie smyki przy 15 stopniach, na spacer?? Bo ja nie wiem czy mam ubierać jej rajstopki??
tylko niestety ja musze przechodzic przez to juz poraz trzeci:no:
z ubieraniem to juz tu bylo nawet kiedys...ja sie nie wypowiadam bo dzieci w usa sa ubierane trzykrotnie lzej niz dzieci polskie przy tej samej temperaturze, rajstop dla chlopcow w ogole nie ma - to jest wylacznie bielizna dla dziewczynek ubierana do sukienek i spodniczek w sklepach wystawiana tylko przy bieliznie dziewczecej w kolorach rozowych i z falbankami na pupci przewaznie:tak:a chlopczyk w rajstopach wygladal by jak ..hmmm:szok:...Czapki tez sa noszone raczej zima przy bardziej zerowych temperaturach a pozniej to nie, chociaz uwazam ze klimat tu gdzie akurat mieszkam jest bardziej ostry niz w polsce no ale to chyba juz kutlurowy czynnik jest bo odkad pamietam to male dzieci polskie byly ubierane dosc grubo i jak tu przyjechalam to pewne rzeczy byly dla mnie szokiem...Moj maly nosi juz tylko czapki ozdobne albo wcale od 10 stopni w gore...

nutka - zdrowka dla amelki zyczymy
estera - bardzo podoba mi sie twoja krotka fryzurka, ja tez wlasnie jestem na etapie zastanawiania sie jakiej zmiany dokonac, mam wizyte u swojego fryzjera w przyszlym tygodniu i zazadam czegos nowego:tak:..macie jakis pomysl co bym mogla zrobic ze swoimi dlugimi bialymi wlosami? w sumie chce miec dluzsze bo z krotkimi mi nie zbyt fajnie jest ale jakos fajnie obciete...no i nowy kolorek na wiosenke:)
aga - swietnie ze twoj facet ma wolne....wikus pewnie szczesliwy ze ma tatusia calymi dniami na spacerki i zabawe:-D
pam- gratuluje mieszkania na wlasnosc:happy: no wiosna to super czas na rozpoczecie remontow.

Ostatnia edycja:
cześć laseczki,
wieki mnie u Was nie było, jestem totalnie pochłonięta pracą magisterską, rzadko włączam internet, na dodaTek efektywność rozrabiania Tyśki wzrasta z dnia na dzień więc same wiecie jak to jest biegać za maluchem non stop :tak:
pogoda przepiękna, całe dnie spędzamy na podwórku, młoda zalicza wszystkie ślizgawki, drabinki, huśtawki itp., że nawet zapomina o jedzeniu!

Esti, prześlicznie Ci w nowej fryzurce

buziaki dla wszystkich

my cały dzien po podworku, na odrodku super :-) maly sie wyszalal tak ze o 20 po kapieli juz nawet oczu nie mogl otowrzyc, ja ide sie tez kapac bo smierdze grillem :D:D:D hehe sezon otwarty :-) kielbaska pyyyyszna ... :-)

Esti slicznie Ci w tej fryzurce zreszta juz ci to wczoraj mowialm a Olis cudny,

Pawimi ,oj tak maly szczeslliwy ze tata w domku :-) ma go na wylacznnosc a ja wieczorami :-)

Pam gratulacje :-)

Dziuba witamy na nowo daj jakas fotke Martynki :-)

ide sie okapac a potem wkleje wam fotki z ogrodka :-)

Ale super minki robi Oliś:-D:-D:-D:-D:-):-)
Ja na razie tylko kilogram przez 3 tyg. ale zawsze coś i widzę że rowerek daje efekty bo spodnie się zrobiły luźniejsze:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
hej laski!!!
u mnie dzisiaj piękna pogoda, +15:-) i bezchmurne niebo jak wyszliśmy o 11 z domu to wrócilismy o 17!!! swieże powietrze i słoneczko to jest to!!! mały dzisiaj trochę maruda i beksa 7 ząbek przebił moze dlatego!!!
kupiłam dzisiaj prymulki i stokrotki i posadziłam w donice przed domem pięknie wyglądaja tak wiosennie!!! w weekend ma być +21:-) stopni hurrrraaaaaaaaaaaaaa!:-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2:
szukam na allegro piaskownicy i hustawki ma pieniązki z roczku odłozone to je zainwestujemy na wiosenne zakupy!:tak:
nutka duzo zdrówka dla Amelki
pam gratuluję mieszkanka, co własne to własne!!!
aga fajne fotki jak zawsze
esti super fryzurka
pawimi ja tez myslę o zmianie fryzury ale nie wiem czy scinać włosy bo chciałam je zapuszczać no i nowy kolor tez mi sie marzy jakiś jaśniejszy!

Do góry