reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pawimi każda z nas w końcu zrozumie, że nie ma juz dzidziusia tylko samodzielne dziecko;-)
Kamalodz witaj po przerwie.

Dziewczyny jak ubieracie smyki przy 15 stopniach, na spacer?? Bo ja nie wiem czy mam ubierać jej rajstopki??

reklama
Witam u nas ciepło a my w domku Amelka kaszle , smarka sie i ma temperature na godzine 15 mamy wizyte u lekarza bo dzis w nocy strasznie kaszlała.

U nas niby 16 stopni ale okropne wiatrzycho i dosyć zimne..........mały dzisiaj miał czapkę bawełnianą, cienke rajstopki bawelniane body z krotkim, bluzka bawelniana, cienkie spodenki i kurtke jesienna
Teraz zasypia a jak wstanie to znowu spacerek, moze nie bedzie juz tak wialo

U nas niby 16 stopni ale okropne wiatrzycho i dosyć zimne..........mały dzisiaj miał czapkę bawełnianą, cienke rajstopki bawelniane body z krotkim, bluzka bawelniana, cienkie spodenki i kurtke jesienna
Teraz zasypia a jak wstanie to znowu spacerek, moze nie bedzie juz tak wialo
U nas strasznie ciepło, odczuwalna temperatura 22 stopnie:-D
Małej ubrałam czapkę bawełnianą, cienkie rajstopki, spodenki dresowe, body z długim rękawkiem cienki sweterek, bluzę i kamizelkę. I jak wyszłam do sąsiadki bo przyjechała z wnuczkami 2 i 4 latką, to mała była najlżej ubrana, tamte w zimowych kurtkach czapkach i szalikach:baffled: :szok:dziewczynki aż purpurowe były, na szczęście przyjechała mama jednej i je porozbierała. Moja niunia pierwszy raz się tak naprawdę z dziećmi bawiła i zjadła z nimi kaszę łyżeczką:szok: z miseczki,(sąsiadka przyniosła dla wszystkich obiadek) jednak racja że z innymi dziećmi bardziej smakuje:-D. My poczęstowałyśmy dzieći chrubkami i gumą mambą, bo mała dostała a nie daj jej takich rzeczy. Teraz smacznie śpi w swoim łóżeczku:-D, już nie spi w wózku, jak wstanie idziemy dalej się bawić z dziećmi;-)

my bylismy rano :-) bylo tylko 7 stopni mial grubsze rajstopki, dzinsy, bodziaki, bluzka, bluza- z dlugim rekawiem wszystko i cieniutka wiatroweczka na to :-)
teraz swieci piekne slonce i jest juz 12 stopni w cieniu o 16 idziemy na ogorek do szwagierki :-) wiec maly sobie polata sam , ubiore mu jakies ciuchy do wybrudzenia i zdrachania najwyzej :-)

Kama witaj :-) super ze mamusia juz u was jest,

Nutka zdrowka dla Amelki :-)

u nas dzisiaj tak cieplo że wiktoria bez czapki chodziła, musimy juz jakas chustke kupic bo jednak glowke musi miec chociaz czyms okryta:tak: mielismy dzisiaj body z krotkim ders welurowy i taka wiatrowke i rajstopki (zalozylam jej bo myslalam ze bedzie spac i zeby nie zmarzla czasem) jednak byly niepotrzebne.

Witajcie.A ja mam super humorek.Właśnie się wyklarowała nasza sytuacja mieszkaniowa i w końcu dostaniemy to mieszkanie po babci o które tak walczyliśmy.Ale się cieszę.
Pogoda super właśnie byliśmy na spacerku.Mały się trochę zdrzemnął w wózku bo w domu to już nie chce spać w południe.Ja też ubieram mu rajstopki i lżejsze spodenki, bodziak jakaś bluzka i kurtka taka wiosenno-jesienna.I lżejsza czapeczka.
Esti fotki jak zwykle rewelacja i super masz fryzurkę.
Dla Amelki dużo zdrówka.
Normalnie dostałam powera przez to słońce.Idę trochę posprzątać.

reklama
Do góry