reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ale się rozpisałyście.Od wczorajszego wieczora chyba ze 12 stron wyszło.:szok::szok:
U nas ciepło ale niestety pochmurno.Byliśmy już na spacerku ale zaczęło padać i wróciliśmy.:tak::tak:
teraz mały ma drzemkę.Jak wstanie i zje obiad to może jeszcze wyjdziemy jeśli pogoda pozwoli.:-D

pawimi fakt maniaczka wózków to ty jestes a nie ja ;-)
aga widzę, że u was wiosna juz blisko, Wiki leciutko ubrany, zdjecia super:-)
jagna nie przejmuj się tym różem jak ja dostałam dla małego dres 100 % poliester:angry: to go schowałam głęboko i wyjęłam jak juz był za mały:tak:

a moze Celinka lubi he he :))) tylko Ty jagna nie, jak to jest??Juz wysylam ciacho....tylko to taka typowa sniadaniowka to musisz poczekac z konsumpcja do rana :) Chyba musze do Chicago dzis jechac wrrrr, nie lubie w piatek po poludniu ....zakopie sie w korkach...a no nic, trudno :( w przeciagu pol godziny sie dowiem czy musze czy nie...dobrze ze o kase chodzi to moge sie poswiecic ewentualnie :))))))

a wczoraj kupilam malemu taka superasna kurtke dzinsowa jak na doroslego i klapki Crocs identyczne jak ma moj Oli....jest ta firma w ogole juz popularna w polsce? www.crocs.com chyba :) Kupilam tez velurowego bardzo kolorowego pajacyka takiego na teraz, swietny jest, znowu kilka bodziakow tym razem cartersa i dwa takie fajne komplety spodenki z bluzeczka na lato dyzajnerskie jeden ecko unlimited (marc ecko) a drugi phat farm....
Dziewczyny różu nikt u nas nie lubi, ale szwagierka uważa że dzieci słodko w nim wyglądają i dla syna siostrzeńca męża kupiła taki sam:szok:. No wiecie dla dziewczynki rozumiem można ale chłopcu:confused::confused::confused:
Nie jestem w stanie Was doczytać:-(
U nas ciepło, choć pochmurno, byliśmy na spacerku, mała przeszła z pół kilometra na piechotę, później w wózku zrobiliśmy jeszcze jakieś 5 km:-D Oby jutro było słonecznie, a nie tak pochmurno.

Witam jeny ale sie rozpisałyscie.U nas pogoda ładna była znajoma z porodówki wypiłysmy kawke dzieci sie pobawiły na spacerku bylismy.A ja ostatnio zaganiana niemam czasu na nic sprzątam u mamy u tesciowej na swieta i jeszcze u siebie.
Dzis zmarł mojej siostry tesciu fajny facet z niego był, raczysko go zaatakowało 4 miesiące i po chłopie.
Estera pokarz jakies dzieło męża bo mi sie własnie marzy taka książka z dziecinstwa Amelki i Wiktori i ile to kosztuje napisz proszę.

no rozpisaly sie ...bo temat wozkowy byl na tapecie he he :))) ten temat bierze wszystkie maniaczki wozkowe:) tak a propos to dzis sie budze i co widze....bialo za oknem! Przedwczoraj cos tam wspominali ze bedzie weekendowe ocholodzenie ze sniegiem ale po 20 stopniach celsjusza nie wierzylam :( no nic, jutro najdalej za dwa dni bedzie po sniegu i moja wiosna wroci :)))) narazie mam obrazek jak w wigilie he he

:szok:
ale zapisałyście stron!!!:laugh2:

ja chora, głowa mi pęka, a kręgosłup i kark to mnie napierdzielają że szok:eek::wściekła/y::eek:

jagna podziwiam twoją Celinę, bo jak ja Zośkę wypuszczam z wózka to ucieka, śmieje się i nie chce dac rączki,więc wolę ją zapakowac w wózek i jechac:confused2:
a wypuszczam ją tylko przed blokiem i na placu zabaw:baffled:

pawimi piekna kolekcja, najbardziej podoba mi sie ten trójkołowiec w niebieskie pamperki:tak: ekstra, ile on kosztuje? chodzi mi o ta limitowana kolekcje??????
no i buzz tez mi sie podoba:laugh2:
teraz poluje na quinny speedi:-)
pawimi co o nim myslisz????? o ty nasza znawczyni:-p;-):-p

o to ten
Marktplaats.nl > Quinny Speedi wagtaile - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties

reklama
Do góry