reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczyny..
Zosia tez jadła fasolke i nic jej nie było.. to znaczy moze z 2,3 razy jadła po 3 ziarna:baffled: bo nie przepada za fasolką...
obiadków ze słoika już nie je chyba od pół roku, za to deserki jeszcze kupuje,ale nie tak często jak kiedyś... jabłko sama je, banana, kiwi,mandarynki, pomarańcze, winogronka i brzoskwinie z puszki...
mała tak myje ząbki ze jestem z niej dumna, może pół dnia chodzic ze szczoteczką, ja jej umyje,a ona chce jeszcze i tak sama myje. ale szczerze to wole jej umyc gazikiem na palcu bo lepiej czuje te zabki:sorry2:

reklama
wiki obiadkow- sloiczkow nie je od jakies 4 miesiecy, tylko czasem jak ide na spacer dluzszy to podgrzewam w domu i zabieram ze soba ale to baaardzo sporadycznie,a tak to wszytkie obiady je znami. kupuje tylko deserki w sloiczkach ale jak juz przyjdzie sezon i owoce nie beda pryskane to bdzie wcinal tylko owoce ...
bardzo lubi zurek kapusniaczek :-)

my bylismy na zakupach bo moj J mial sobie spodnie kupic ale cholera nie ma nic na niego ... nic w jego roamiarze !!! zato ja kupilam sobie 2 biustonosze :-D

zobaczcie cos
Smog.pl - Dziecko, które NIE MOŻE PRZESTAĆ JEŚĆ!

Smog.pl - Małe misski - CO O TYM MYŚLISZ?

A ja sie pokłóciłam z moja dobra koleżanka, która wysłałam do iralndii do mojej siostry bo postapiła nie fair w stosunku do mojej siory ech szkoda... trudno moze się pogodzimy kiedyś!:-(
Aga ale ten dzieciak był tłusty:szok::szok::szok: a te małe miski wygladaja jak lalki ale sliczne sa!!!!

Matko ale ten dzieciak gruby:szok:
A co do dziewczynek, to śliczne, ale nigdy nie pozwoliłabym tak wymalować mojej córci. Stare maleńkie, dziecko to dziecko.

A ja sie pokłóciłam z moja dobra koleżanka, która wysłałam do iralndii do mojej siostry bo postapiła nie fair w stosunku do mojej siory ech szkoda... trudno moze się pogodzimy kiedyś!:-(
Aga ale ten dzieciak był tłusty:szok::szok::szok: a te małe miski wygladaja jak lalki ale sliczne sa!!!!
Pogodzicie się kiedyś. Ja się pogodziłam z koleżanką z którą byłam skłócona od matury. A tu nagle na gg mi pisze i przeprasza:szok: i tak się pogodziłyśmy. Niestety nie możemy się spotkać bo ona w Roterdamie mieszka:-(

hejka!!!

jej jaki grubas ale to juz jest choroba! szkoda mi takiego dziecka :-(
co do tych dziewczynek, dlaczego matki pozwalają na takie coś :szok:
w zyciu nie zrobiłabym tego córce:baffled:
u nas cały dzień pogoda dopisywała a dziś już deszcz:crazy:

czesc wam,
grubas to racja !!! masakra dziecko ma zycie spaprane, a co do tych lalecz to tez jest chore... matkia badz rodzice spelniaja swoje niespelnione marzenia !!!

a wiecie u mnie od 3 dni jest takl samo rano snieg potem deszcze i poznym popoludniem sie wypogadza ale gdzie isc jak juz sie ciemno robi !!! wrrr ... masakra KURDE JA CHCE WIOSNE !!!!!!

wiki sie nocnikuje :-) i zaraz idziemy sniadanko zjesc, ja wczoraj zrobilam salatke grecka i bede sie zajadac caly dzien :-)

hej!!!!!!!
Aga chyba wpadne do ciebie na ta sałatke uwielbiam grecką!!! podzielisz się?:-D:-D:-D
my juz po sniadanku mały sie bawi a ja się szykuje na zakyupy musze iść dokupić małemu jeszce troche garderoby na wiosne!
jagna mam nadzieję, że sie pogodze z ta koleżanka, ehh tak to jest jak człowiek dobrze chce!!!

reklama
Do góry