reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pewnie zapraszam wszystkich :-)
my juz po obiadku :-) teraz trzeba troche odpoczac hehe
a pogoda taka du du.. ze glowa boli !!!
my juz po obiadku :-) teraz trzeba troche odpoczac hehe
a pogoda taka du du.. ze glowa boli !!!
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A mój łobuz spał dziś 2,5 godziny.Fajnie bo zdążyłam obiadek zrobić i chałupkę ogarnąć.Jednak jak człowiek ma dzień wolny od pracy to można w domu robotkę podgonić.
A teraz wstał zjadł obiadek i .....porozwalał zabawki po całym pokoju.I tyle z mojego sprzątania.Na spacerek nie pójdziemy bo zimno jak cho.....ra,wieje i co chwilkę śnieg pruszy.
Byle do wiosny.:-)
A teraz wstał zjadł obiadek i .....porozwalał zabawki po całym pokoju.I tyle z mojego sprzątania.Na spacerek nie pójdziemy bo zimno jak cho.....ra,wieje i co chwilkę śnieg pruszy.
Byle do wiosny.:-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ilez mozna ... ?
wiosna juz powinna byc jejku .... :-(
a to moj niuniek :-)
wiosna juz powinna byc jejku .... :-(
a to moj niuniek :-)
Moja niunia nie chciała iść spać. Poszła spać jak wróciłam z zakupów, dostała książeczkę Listonosz Pat i z nią zasnęła;-) Śpi, przynajmiej katarek jej nie męczy, chyba jutro do lekarza pójdziemy, zaczyna kaszleć, tylko nie wiem skąd się choroba przyplątała
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
MamaCzyTata.pl - Wiktorek
oddajcie swoj glos :-)
oddajcie swoj glos :-)
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Ale sobie słodko śpi.:-):-)
A myślisz że ja bym nie chciała już????????????
Zrzucić te kurtki, czapki i śmigać w samej bluzce.
A myślisz że ja bym nie chciała już????????????
Zrzucić te kurtki, czapki i śmigać w samej bluzce.
a mój łobuz wstał i jest marudny dałam mu jeść i nadal jest maruda
poszłam sie z nim pobawic a on mnie tak ugryzł ze az do krwi myślałam że go powieszę , a on sie śmieje
ale słodziak sobie śpi...........
a ja chcę lato!!!!!!!!!!! a nie wiosne ;-)
poszłam sie z nim pobawic a on mnie tak ugryzł ze az do krwi myślałam że go powieszę , a on sie śmieje
ale słodziak sobie śpi...........
a ja chcę lato!!!!!!!!!!! a nie wiosne ;-)
reklama
nina2201
mama Oliviera
olgunia mój mały mnie tez wczoraj ugryzł w kolano ale bolało
u nas dzisiaj zaimno, wszyscy w rekawiczkach wyskoczyli dzieci opatulili, bez przesady jest plus 5 nie ja małego wole nie przegrzewać, wiecie co wydaje mi się przez to, ze codziennie od miesiaca pije tran niczego nie łapie ODPUKAĆ narazie!
kupiłam mu dzisiaj rajstopki i jeansy i trampki takie z cocodrillo żeby koło domu mógł biegać i żeby nie niszczył tych lepszych butków, zapełniłam lekko lodówkę i zostało mi 10 zł w portfelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego wszystko jest takie drogie????????????
u nas dzisiaj zaimno, wszyscy w rekawiczkach wyskoczyli dzieci opatulili, bez przesady jest plus 5 nie ja małego wole nie przegrzewać, wiecie co wydaje mi się przez to, ze codziennie od miesiaca pije tran niczego nie łapie ODPUKAĆ narazie!
kupiłam mu dzisiaj rajstopki i jeansy i trampki takie z cocodrillo żeby koło domu mógł biegać i żeby nie niszczył tych lepszych butków, zapełniłam lekko lodówkę i zostało mi 10 zł w portfelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego wszystko jest takie drogie????????????