pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Pawimi i Nina wysłałam Wam zaproszenia na NK.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękuję za zaproszenie, obejrzałam twoja galerię, Oskarek jest super taki mały śmieszek jak mój Olivier!Pawimi i Nina wysłałam Wam zaproszenia na NK.
Dołączamy się do życzeń!!!Pawimi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , duzo zrowia, szczescia, pomyslnosci, duzo kasy i milosci zycza Aga i Wikuś :-*
Super, ze Celinka juz jest zdrowa!!!Dołączamy się do życzeń!!!
Celinka już OK!!!
Jeszcze 2 zastrzyki, ale poprawe widać!!!Super, ze Celinka juz jest zdrowa!!!
Pawimi w kwietniu złożymy ci i tak nowe zyczenia!!! :-):-):-)Dziekuje Wam wszystkim dziewczyny za zyczenia urodzinowe, czulam sie zaszczycona Wdarl sie jednak pewien blad na NK, prawdopodobnie wynikajacy stad ze tu gdzie mieszkam pisze sie daty odwrotnie wiec na NK wpisujac daty napisalam z przyzwyczajenia "po tutejeszemu" czyli najpierw miesiac potem dzien....Naprawde urodziny mam dopiero piewszego kwietnia - w co i tak nikt mi nie wierzy jak przychodzi ten dzien ) Bede pamietac wasze wszystkie zyczenia do kwietnia i sobie je odtworze w ten dzien!Dzieki!!!