reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Hej.................mamy prawdziwą zimę..............duzo śniegu i duzy mróz.........myślałam ,ze na sanki wyjdę z małym ale jest -15 więc chyba nie bardzawo....................słońcee świeci wszystko oszronione.........pięknie jest.................a moze tak an 10 minutek skoczę

Hej.................mamy prawdziwą zimę..............duzo śniegu i duzy mróz.........myślałam ,ze na sanki wyjdę z małym ale jest -15 więc chyba nie bardzawo....................słońcee świeci wszystko oszronione.........pięknie jest.................a moze tak an 10 minutek skoczę
Do minus 10 można!!!!

u mnie tak samo... pieknie, słoneczko swieci, sniegu duzo wszystko białe, pieknie, pieknie, pieknie mróz -7 więc na sankach bylismy pół godziny, mały zadowolony tylko nosek i policzki czerwone mimo posmarowania kremikiem!!!!
estera w południe pewnie temperatura troche do góry skoczy więc mozesz zmałym iść, ja uwazam,ze dzieci trzeba hartować bez przesady oczywiscie, my wychodzimy w kazda pogodę, chociaz na chwilę!!!
agnieszka czytałam ten artykuł... SZOK zeby wózki truły dzieci, nawet nie wiemy czego uzywamy i jakie to jest niebezpieczne!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:

zgadzam sie z toba nina, ale Oli estery jest swierzo po antybiotyku wiec pewnie nie chce ryzykowac jeszcze za bardzo, ale tak dzieci trzeba chartowac ... pozatym przy takim mrozie nie ma tylu zarazkow w powietrzu wiec lepiej.

dokładnie takie mrożne powietrze jest dobre! ale faktycznie kjak Oli jest dopiero po chorobie to moze lepiej się wstrzymać ze spacerkiem!
w tym świecie konsumenta czytałam też artykuł o krzesełkach do karmienia i tak samo zawieraja szkodliwe substancje a niektóre były nawet niebezpieczne!!!!
szok, produkty dla niemowląt i małych dzieci niebezpieczne i zawierajace trucizny!!! i bądz tu madra, chce kupić dobra bezpieczna rzecz dla dziecka, a okazuje sie, że nie wiem nawet jakie trucizny zawiera i nieswiadomie truje własne dziecko!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Na sankach nie byłam.....ale i tak wyszłam..bylismy moze z 15 minut-tyle co na zakupy i przeszłam się dookoła bloku 2 razy i do domu.................ale słońce tak daje że nie czuć tego mrozu i wiatru nie nic.....10-15 minut nie zaszkodzi..mały ma lepszy humor i ja-nie ma to jak daawka słońca i powietrza

reklama
Hej.
Mała spała dziś do 9:30:szok::szok:, i teraz też śpi juz od 11. Tylko by spała, ale to lepiej prześpi chorobę:-D.
Czytałam ten artykuł:szok: Jak można tak oszukiwać klientów, przecież my kupujemy te wózki przeświadczone, że są zdrowe i bezpieczne dla naszych maluszków.

Do góry